Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende eşimi işe uğurladım şimdi. Erkenden yat sabah uyanamıyon diyo:dondurma:İnşallah canım rabbim bizede nasip etsinn. Ramazan da geliyo bol bol dua ederek gecirelim
Bol bol dua edicez insallah bebislerimiz de bizlere gelicek 🤲🏻:emir_bebek::anne:

Amaann o korkular yetti zaten 😄

Eşim ne zaman gece vardiyasında olsa ya deprem olur ya elektrik kesilir 🤦😅
6 ay oldu alıştım artık sanıyordum ama alışamamışım demekki:işsiz: neyse ki bu gece son 4 gün tatil:KK37:

Daha geçen hafta eşim yoktu, zaten o yokken salonda yatıyorum korkudan.

Gece kalktım lavaboya, hızlı hızlı geri geldim yattım uykum kaçmasın dedim daha battaniyeyi çekerken başladı koltuk sallanmaya deprem oluyor.

Kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki nasıl korktum 🤦

Daha geçen hafta eşim yoktu, zaten o yokken salonda yatıyorum korkudan.

Gece kalktım lavaboya, hızlı hızlı geri geldim yattım uykum kaçmasın dedim daha battaniyeyi çekerken başladı koltuk sallanmaya deprem oluyor.

Kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki nasıl korktum 🤦
Sen hangi şehirde yaşıyosun kuzum? Allah korusun öyle bi durumda evde tek olmak.

Sabhtan beri cok kotuyum mide bulantisi bel agrisi saga kasik batmalar ve şuan acayip mide bulantisi inşallah vardır yarn bat bakalim insallh bebisim benle dir
Bu kadar mide bulantısına şimdi yapsan bile cıkar. Vallahi sana kesin gözüyle bakıyorumm çok çok güzel haberlerini bekliyorum:anneadayı::nazar:

X