Bol bol dua edicez insallah bebislerimiz de bizlere gelicekBende eşimi işe uğurladım şimdi. Erkenden yat sabah uyanamıyon diyoİnşallah canım rabbim bizede nasip etsinn. Ramazan da geliyo bol bol dua ederek gecirelim
Ben sahura kadar uyumam diye düşünüyorum o sırada egzersiz felan yaparım zaten cok hareketsiz kalıyoruz evdeİmkanı yok veremeyiz ramazanda
benimde eşim işe gitcek bende tek başıma takılmalara devam bide dün gece cok korktum ses duydum
Hoşgeldin canımAynen 1 mayis
İnşallah canımBol bol dua edicez insallah bebislerimiz de bizlere gelicek
6 ay oldu alıştım artık sanıyordum ama alışamamışım demekkiAmaann o korkular yetti zaten
Eşim ne zaman gece vardiyasında olsa ya deprem olur ya elektrik kesilir
Sen hangi şehirde yaşıyosun kuzum? Allah korusun öyle bi durumda evde tek olmak.Daha geçen hafta eşim yoktu, zaten o yokken salonda yatıyorum korkudan.
Gece kalktım lavaboya, hızlı hızlı geri geldim yattım uykum kaçmasın dedim daha battaniyeyi çekerken başladı koltuk sallanmaya deprem oluyor.
Kalbim ağzımdan çıkacaktı sanki nasıl korktum
Sen hangi şehirde yaşıyosun kuzum? Allah korusun öyle bi durumda evde tek olmak.
canım Rabbim korusun zor gercekten deprem bölgesinde olmak hep risk altında olmakManisa canım ara ara sallanıyor hala.
canım Rabbim korusun zor gercekten deprem bölgesinde olmak hep risk altında olmak
İki gün eşim gaza getirdi sabah spor yaptım iyiydi de ama üç gündür uyanamıyorum yatıyorum öğleye kadarBen sahura kadar uyumam diye düşünüyorum o sırada egzersiz felan yaparım zaten cok hareketsiz kalıyoruz evde
Hayirli olsun cnm cok sevindim rabbim sag salim kucağına almayi nasip etsin ins. Darisi bize insAmin insallah sizede nasip olsun bol dua
Kaç yaşındasın ? Ne zamandır deniyosun? İlk gebelik mi olcakTesekkurler hosbuldum
vallahi karantina dan tombilişko olarak cıkmak istemiyorumİki gün eşim gaza getirdi sabah spor yaptım iyiydi de ama üç gündür uyanamıyorum yatıyorum öğleye kadar
Sabhtan beri cok kotuyum mide bulantisi bel agrisi saga kasik batmalar ve şuan acayip mide bulantisi inşallah vardır yarn bat bakalim insallh bebisim benle dirS SarisinmelekkRehis Maliko Sohrab M momteacher Z Zeynep1307 Kızceler batlar geldi gelcek heycandan ölmediniz dimi? Ses verin teyzosu bekliyo burda minnakları
Bu kadar mide bulantısına şimdi yapsan bile cıkar. Vallahi sana kesin gözüyle bakıyorumm çok çok güzel haberlerini bekliyorumSabhtan beri cok kotuyum mide bulantisi bel agrisi saga kasik batmalar ve şuan acayip mide bulantisi inşallah vardır yarn bat bakalim insallh bebisim benle dir
Canım sen resmen gebesinSabhtan beri cok kotuyum mide bulantisi bel agrisi saga kasik batmalar ve şuan acayip mide bulantisi inşallah vardır yarn bat bakalim insallh bebisim benle dir