Dr 2 gğn sonra yani yarın tekrar kan ver dedi bilemedim. Telefondan giriyorum foto atamıyorum eklenmiyor bir türlü. Bugün ki testi5 ten yukarısı gebelik diye biliyorum. Evde koyulaşmayı takip et bence de. Koyulaşma olursa sağlıklı bi gebeliktir. Regl tarihinde bu sonuc cıksa belki deriz amaGüzel bi koyulaşma olursa regl tarihin de tekrar kan testi yaptırırsın
o zaman daha iyi canım 2 kat artmış mı diye bakarlar. Uygulamadan giriyosan yüklenmez canımDr 2 gğn sonra yani yarın tekrar kan ver dedi bilemedim. Telefondan giriyorum foto atamıyorum eklenmiyor bir türlü. Bugün ki testi
Nerden girmem lazım ki bilemedimo zaman daha iyi canım 2 kat artmış mı diye bakarlar. Uygulamadan giriyosan yüklenmez canım
Bulantı dışindaki herseyi bizzat kendi ke dime yaptımInşallah cnm
Cnm ben ilk gebeliğimde de 3 haftalık daha mide bulantim vardı
Aynen cnm gelecek gelmek zorunda
Aynen cnminsallah boşa umutlanmam beynimin bana oynadiği bir numara degildir
normal internetten girmen gerekiyo. Eğer sitenin uygulamasından giriyosan yüklenmiyoNerden girmem lazım ki bilemedim
Yaaa regeeenn seni ısırabilir miyiiim aynı beeenBulantı dışindaki herseyi bizzat kendi ke dime yaptımondan bulantıyı henüz psikolojik olarak yapamadığım icin bence gebelik var sende
Ha anladım. Denedim şimdi oldu sanırım. Teşekkür ederimnormal internetten girmen gerekiyo. Eğer sitenin uygulamasından giriyosan yüklenmiyo
At bakalım canımHa anladım. Denedim şimdi oldu sanırım. Teşekkür ederim
Yaaa regeeenn seni ısırabilir miyiiim aynı beeen
At bakalım canım
Amin kuzum inşallah yaaynıyız demek ki canım benim. İnsallah gercek belirtilerimizi de yazmak nasip olur bize de
Ay hadi inşallahBen burda çizgiyi görüyorum ve regline daha olmasına rağmen çokta silik çıkmamışş kuzum senin değerin artar valla hamilesinoblomov21
Listede adının yanınaAy hadi inşallahsağlıkla. Darısı başınıza inşllh. Ovu takibi yaptım. 10 gün bugğn ve çizgi böyle bende şaşırdım.
Teşekkür ederim darısı başınıza inşllh.Ben de gördüm çizgiyi. Hayırlısı olsun bencede
Yarın gidip kan verip emin olayım sonuçta kaldı 5 gün bata ucuz testlerde yapıp bu kadar belirgin olması ve haatanenin referans aralığı emin olamıyorum Bi türlü. Dualarım sizle. İlk gebeliğim çok kötüydü. Rabbim yaşatmasın kimseyeListede adının yanınakoyuyorum bizlere de cok dua et canım
Çok ümitli değilim açıkçası ama inşallah bakalımTeşekkür ederim darısı başınıza inşllh.
Canım düşük bi değer ama regline o kadar varken bence azınsancak bi değer değil. Eğer 2 katı artarsa sağlıklı gebeliktirYarın gidip kan verip emin olayım sonuçta kaldı 5 gün bata ucuz testlerde yapıp bu kadar belirgin olması ve haatanenin referans aralığı emin olamıyorum Bi türlü. Dualarım sizle. İlk gebeliğim çok kötüydü. Rabbim yaşatmasın kimseye
İnanın benim hşç ümitli olmadığım bir zamanda gördüm çizgiyi.Çok ümitli değilim açıkçası ama inşallah bakalım