Hadi inşllh sırf artış varmı die gidip baktır cam yarın. Dua edin bana emiCanım düşük bi değer ama regline o kadar varken bence azınsancak bi değer değil. Eğer 2 katı artarsa sağlıklı gebeliktir
Beklemiyomuydun yoksa hamileliğiİnanın benim hşç ümitli olmadığım bir zamanda gördüm çizgiyi.
Bakalım hayırlısı. Belki olur benim deİnanın benim hşç ümitli olmadığım bir zamanda gördüm çizgiyi.
Yani yumurtlama günü değerlendirdim. İlk düşük ysptpm gebelikte bir hafta kala öğrenmiştim ve göpüs kasık hassasiyeti sivilce vs bütün belirtiler vardı. Bu sefer kasık ağrısı dışında bişey olmayınca ve 3 gün önce 15 saat yol gelince beklemiyordum açıkçası.Beklemiyomuydun yoksa hamileliği
Çizgi kesinlikle var hem kan degerinde gayet iyi canım regline var ve katlanarak artacaktır insallahAy hadi inşallahsağlıkla. Darısı başınıza inşllh. Ovu takibi yaptım. 10 gün bugğn ve çizgi böyle bende şaşırdım.
İnşallah bende yeni üye oldum inş Mayıs ayında bende hamile olmak istiyorumMerhaba canım topiğin hepimize uğur getirsin inşallah benim bat 2 mayıs
Bat ne zamandı sizin. Öyle demeyin inşllh tutmuştur.Bakalım hayırlısı. Belki olur benim deyumurtlamadan önceki günü değerlendirebildik sadece. O yüzden ümitli değilim.
Allah razı olsun cnm. Dilerim hepiniz kısa zman da bebeişlerinize kavuşursunuz. Sizlerde bana dua edin güsel haberler alim güsel ilerlesin herşey.Çizgi kesinlikle var hem kan degerinde gayet iyi canım regline var ve katlanarak artacaktır insallahsaglıklı bir gebelik olsun tebrik ederim canım bizlere de dua et
Ama erken test yaptıgına göre hissetmişsin. Her hamilelikte aynı belirtiler olcak diye bişey yok ki kimisinde hiç olmaz kimisinde zirve yapar belirtilerYani yumurtlama günü değerlendirdim. İlk düşük ysptpm gebelikte bir hafta kala öğrenmiştim ve göpüs kasık hassasiyeti sivilce vs bütün belirtiler vardı. Bu sefer kasık ağrısı dışında bişey olmayınca ve 3 gün önce 15 saat yol gelince beklemiyordum açıkçası.
İnsallah canım uğurlu gelir topik bebis haberleri gelmeye başladi bileİnşallah bende yeni üye oldum inş Mayıs ayında bende hamile olmak istiyorum
Yani yumurtlama günü değerlendirdim. İlk düşük ysptpm gebelikte bir hafta kala öğrenmiştim ve göpüs kasık hassasiyeti sivilce vs bütün belirtiler vardı. Bu sefer kasık ağrısı dışında bişey olmayınca ve 3 gün önce 15 saat yol gelince beklemiyordum açıkçası.
İşte ilk gebelik sorunlu olunca ve belirttiler olunca sandım buda öyle olur. Ya kasık ağrım çoktu üşüttm sandım. Yengemin kontrolü vardı (hamile) bi baktırim dedim Rahim klınlaşması var baya dedi dr kan istediAma erken test yaptıgına göre hissetmişsin. Her hamilelikte aynı belirtiler olcak diye bişey yok ki kimisinde hiç olmaz kimisinde zirve yapar belirtiler
Sakın stres yapma canım güzel haberlerle geliceksin insallah duamız seninleAllah razı olsun cnm. Dilerim hepiniz kısa zman da bebeişlerinize kavuşursunuz. Sizlerde bana dua edin güsel haberler alim güsel ilerlesin herşey.
Ama bebiş varmış bak erkenden öğrenmiş oldunİşte ilk gebelik sorunlu olunca ve belirttiler olunca sandım buda öyle olur. Ya kasık ağrım çoktu üşüttm sandım. Yengemin kontrolü vardı (hamile) bi baktırim dedim Rahim klınlaşması var baya dedi dr kan istedi
Kesinlikle stres en büyük etken. Ben ne stresler yapıp ne belirtiler yaşayıp nw gecikmeler yaşayıp hasta oldum. Düşünme yani düşünmemeye çalış vucudunu dinleme.Bunlarin hepsi bende de var sag kasigimda batma var sivilce cikti atesim normalden yarim derece yuksek. Ama hep negatif cikti bu ay yaptigim testler. Reglim normal tarihinden 5 6 gun gec geldi ve geldiginde de sadece 3 gun boyunca 1ped bile doldurmucak kadar nokta nokta kahverengi geldi lekelenme gibi ama testler negatif
orda da iş sana düşüyo artık ne yapcan etcen adamı kandırcanYa kızlar ben mayıs ayından çok umutluyum kalbimle inanmak istiyorum ama şimdi ramazan geldi ya eşim evden çalışsa da gün içinde Bi şey olmayacak benim eşimin de huyudur yemek yiyince ağırlık çöker hele ki tüm gün aç kalıp yiyince iki katı ağırlık çökecek ne Yapcaz ya
İnanın hala var diyemiyorum bile korkuyorum ve ksn verip öyle emin olayım diyorum.Ama bebiş varmış bak erkenden öğrenmiş oldun