Hamilelik oluşumu

Siz zaten fazlasıyla yoğun bir regl geçirmişsiniz 4 ay adetle suphe olmamali , konunuza yorum yapanlara göre de iliskiden 15 gün sonra testlerde çıkar demişler evet bende normalde öyle biliyorumda ben çoğu testi ya öğleden sonra ya da akşam yaptım ondan kafam karışmıştı ama 21. 60 66 . Günlerde sabah ilk idrarla yaptım erken gebelik testlerini umarım hepsi doğrudur bu ayki reglimi beklemekten başka çarem kalmadı 3. Reglim olcak iliskiden sonra ilk ayki zaten ella yüzünden yok denecek kadar az ve kötüydü temmuzdaki 4 5 gün sürdü o normaldi ama bakalım bu ay olabilcek miyim bilmiyorum bekleyeceğim

Benim 4 ay olmadı ki şu an olsa 11 hafta olacak ben 18 bazen 20 günde bir adet oluyorum bende her iki testimi ilk idrarla sondaki testimi 2. İdrarla yaptım ama 8. Hafta olduğu için bişi olmaz dedim yani 59-60. Gün şimdi adetimin son günü kaldı 18 gün sonraki adetime İnan kafam çok karışık çünkü kasık ağrım çok fazla ve mide bulantım oluyo ama ilişkiden önce de bulantım vardı kimisi de psikolojik diyor bilemiyorum artık.

Aaa bende 4 kere adet oldum diyince 4 ay geçti sandım, seninde ilişkin haziranda oldu öyleyse benimde haziranda ama yinede senin 4 kere kanaman olmuş bence fazla düşünme kaçıncı gün test yapmistin birde geri çekilme ile mi ilişkiye girdiniz

43. Gün 49. Gün ve 62. Gün test yaptım. Geri çekilme değil maalesef içe oldu ve 46. Saat sonra ella hap içtim. Bir de adetimden 6 gün önce oldu bu ama hap içtiğimden adet 2 gün öne çekildi yani adetten 4 gün önce oldu bu bir de tek yumurtalıyım ben

İçe boşalma mı olduben ellayı iliskiden sonra 4. Gün içtim sevgilim içme gerek yok gerçekten zehirleme kendini demişti ama öyle böyle derken 4. Gün içtim ben iliskiden sonra 12 16 21 28 35 47 53 60 66 69. Gunlerde yaptim ama sadece 12 21 60 66. Günülerdekiler ilk idrarlaydı diğerleri akşamüzeri ama hepsi erken gebelik testiydi , 28 haziranda siyah kahverengi iltihap geldi az az , 26 temmuzda 4 5 gün sürdü bu aykini de bekliyorum ama çok korkuyorum , benim prezervatifle korunmalı bir ilişkiydi ama bolgesinde zevk suyu gordum prezervatifi takarken kenardan eline zevk suyu değip oda prezervatifin üstüne bulaşıp beni hamile birakmis midir diye çok korkuyorum karnımı şiş gibi hissediyorum bide sık idrara çıkıyorum

Sık idrara çıkma tek başına hamilelik belirtisi olamaz sen hiç korkma üşütmüş olabilirsin başka sebebi olabilir az veya çok iki kez adet olmuşsun İçin rahat olsun

Senin imkansız biliyosun dimi öyle bişi söz konusu olamaz o yüzden ben kendime yanıyorum ama bi yandan test yaptığım süreler ve adet olmam hele ki ped patlatacak kadar ve de pıhıtılı olması bir nevi iç ferahlatıyor ama yine de bilemiyorum. Benim şimdi psikolojim çok bozuk.

Benim imkansız mı bilmiyorum şu an sadece idrara ve karnımın şişliğine üzülüyorum kendimi sıkmaktan mahvoldum hazirandan beri ,, senin adetlerin çok yoğun olmuş ama gerçekten benim öyle olsa keşke

Diyoruz canım ama anlamıyor inan ki regl olunca rahatlayacak yada 9 ay bu şüphe ile yaşayacak 9 ay snra bebek olmayınca inanacak
inşallah bu ay yoğun bi regl olurum çok stresliyim 26 temmuzda olduysam bu ay da olurum diye düşünüyorum ama kafami karıştıran şeyler de var bilmiyorum ne olcak böyle ama psikolojim çok bozuldu

Karın şişliği bende de çok fazla var. Kasık ağrısı da var ama dediğim gibi tek yumurtalıyım ve çok kiloluyum o bile hormonları tetikliyor ki ben yıllarca tedavi gördüm şimdi birden hormonu bozdum ve erkek arkadaşım şu an askerde testte yapamıyorum. Keşke hiç hap içmeseydim gebe kalmaya bile razı gelirdim İnan kürtaj bile mantıklı gelirdi bana çünkü artık bi kaç yıl hormonu düzeltmeye çalışacağız eğer gebelik söz konusu değilse hakkımızda hayırlısı artık.

Öyle deme hamile olsan iyi mi olur kürtaj da riskli bir seçenek bu bizlere bir ders oldu bidaha evlenmeden ilişki yaşamayız artık , umarım kötü bir şey yoktur da hormonlar falan bir şekilde düzene sokulurbende test yapmak istedim sevgilim saçmalama 3.ye adet olcaksin 1 hafta kaldı hala test diyosun dedi

Ben sevgilime şüphelendiğini söylemiyorum çünkü salak mısın der bana. Bizim öyle bir durum ki ilk o söyledi zaten üstüne görsen damlama olur işte sonraki adetin beklenen tarihte oldu kanaman şöyle böyle gebe değilsin dedi benle onun çok olma ihtimalimiz biraz zor ikimizde sorunluyuz ama korkuyoruz doğal olarak ki o bana ısrarla o hapı içme yumurtlama gününde değilsin gebe kalmazsın dedi oldu ki kaldın o zaman kürtaj yapman senin sağlığın için daha iyi demişti yok demiştim işte vicdan felan ama şu an doktora gidemiyorum çünkü küçük bi yerde yaşıyorum kan testi de veremiyorum o beni başka şehire götürecekti gitmedim özel kliniğe götürmek istedi kabul etmedim ne yapacağımı bilmiyorum. Varsa bile artık ikimiz içinde çok geç bazı şeyler için ama umarım yoktur. Sence var mı ki bende ?

Ben bir daha tövbe zaten yapmam yani iğrenç soğudum hayattan.

Nasıl yani neden sizden olmaz sorunlusunuz derken evlilik olarak mı olmaz ciddi mi değilsiniz gibi dedin pek anlamadım , sevgilimde bana içme zehirleme kendini dediğin sekilde gebelik milyonda 1 bile degil demişti, yani bilmiyorum açıkçası bende 4 5 gün kanamaya rağmen testlere rağmen korkuyorum şişlik ve idrar yüzünden ama senin kanamaların yoğun olmuş çok üstüne görme dedikleri 1 2 damla pembe açık kahve oluyormuş evet benim pek bilgim yok ama burdaki ablalar öyle demişti, bu ayki reglin ne zaman mesela benim ya 26 ya 28 inde senin ne zaman

Ben bu ay adet oldum 17 ağustosta 21 de bitti gelecek adetim 10 Eylülde. Yo ciddiyiz ilişkimizde evlenecez Allah’ın izniyle ama onda varikosel var bende tek yumurtalıyım ve sürekli kist miyom oluyor daha önce bir yumurtam alındı.

Aaa o şekilde bende sorunluyuz olmaz diyince iliski anlaminda anladım, kaç yaşındasın peki umarım ikimizde de hamilelik yoktur ya benim son 7 gün kaldı korka korka bekliyorum 3. Adetim olcak inşallah

Aaa o şekilde bende sorunluyuz olmaz diyince iliski anlaminda anladım, kaç yaşındasın peki umarım ikimizde de hamilelik yoktur ya benim son 7 gün kaldı korka korka bekliyorum 3. Adetim olcak inşallah
Ben 21 sevgilim 24 yaşında bilmiyorum ya valla inşallah yoktur sürekli adak adayıp bir şeyeler dağıtıyorum ama bilemiyorum artık 4. Adet görünmüş sonuçta korkmaya gerek var mı acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…