- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
-
- Konu Sahibi Sledva2040
Bizim gibi yani bende 21 sevgilim 25 oldu , normalde bende hamilelikte regl görülmez diye biliyorum ama başka sitelerde hamile olup yoğun adet gören kadınların olduğunu okudum 7 gün süren kanama vs , ama doktor kontrolunde mi gördüler bilmiyorum tabi belkide kulaktan dolmadır gerçekliği var mı bilmiyorum ama ben bi ara ondan da çok korktum 4 5 gün regl olsamda hamile miyim diye düşündüm korktum halada korkum var gerçi amaBen 21 sevgilim 24 yaşında bilmiyorum ya valla inşallah yoktur sürekli adak adayıp bir şeyeler dağıtıyorum ama bilemiyorum artık 4. Adet görünmüş sonuçta korkmaya gerek var mı acaba ya
Bunaldım bende artık test de yapmayacağım bu ayki reglimi bekliycem şişlik ve idrar beni düşündürüyor yoksa yazdıklarınızı dinliyorum yani inanmaya zorluyorum kendimi biraz korku panikatak geliştiği için bende takıntı oldu yani psikolojik bunu yanlış anlamayın lütfenKızlar bu arkadaşı ikna etmeye çalışmayın artık
Diyoruz canım ama anlamıyor inan ki regl olunca rahatlayacak yada 9 ay bu şüphe ile yaşayacak 9 ay snra bebek olmayınca inanacak
Bence de 9 ay bı stresi yaşayacak gibiDiyoruz canım ama anlamıyor inan ki regl olunca rahatlayacak yada 9 ay bu şüphe ile yaşayacak 9 ay snra bebek olmayınca inanacak
3 ayı geçti artk valla kendi bilir biz gereken herseyi söyledikBence de 9 ay bı stresi yaşayacak gibi
Yok birdaha düğüne kadar ilişkiye girmeyeceğim ciddi boyutta yıprandım hala da öyle üzüntüden kötü oldum , evet içe boşalma olmadi prezervatif ile korunduk ama ben bolgesinde zevk suyu gordum prezervatif değişimi yaparken yani prezervatifi takarken kenardan eline zevk suyu değip oda prezervatifin üstüne bulaşıp beni hamile birakmis midir diye şüphe ettim ellayı normalde ilk 72 saat içinde içmem gerekirken 4. Gün içtim çünkü erkek arkadaşım içme diye çok ısrar etti ama yinede dayanamadim 120 saat etkili yazıyor diye 4. Günde olsa içtimİdrar yolu enfeksiyonu olmuşsundur tek bir belirtiye takılma
Burda birçok kadın bende dahil aylarca göğüs hassasiyeti kasık ağrısı ıvır zıvır bi ton belirti yaşadık sonu negatifti. Sen içine tam bi boşalma olmamışken ella içmişken 3 ay geçmişken hala acaba diyorsan destek alman gerekir. Şunu da unutma sperm oksijenle yani havayla temas ettiği anda ölür. Yani eline bulaştığı an ölü sperm oldu. Şırıngayla çekip enjekte etmediği sürece sorun yok yani. 3 ayda geçmiş hala paniksen bi daha seni böyle sarsacak olaylara atılma derim.
ablam biz aylardır korunmasız ilişkiyle gebelik elde edemedik sen böyle hamile kalacaksan yani bir bilezikte ben takacağım.Yok birdaha düğüne kadar ilişkiye girmeyeceğim ciddi boyutta yıprandım hala da öyle üzüntüden kötü oldum , evet içe boşalma olmadi prezervatif ile korunduk ama ben bolgesinde zevk suyu gordum prezervatif değişimi yaparken yani prezervatifi takarken kenardan eline zevk suyu değip oda prezervatifin üstüne bulaşıp beni hamile birakmis midir diye şüphe ettim ellayı normalde ilk 72 saat içinde içmem gerekirken 4. Gün içtim çünkü erkek arkadaşım içme diye çok ısrar etti ama yinede dayanamadim 120 saat etkili yazıyor diye 4. Günde olsa içtimsık idrara çıkma ve karnımı şiş hissetme dışında bir belirti yok 28 haziranda yani regl günümde ela etkiledi az ve değişik geldi 26 temmuzda 4 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü normal regl gibi oldu bitti bu ayda bekliyorum 5 6 gün sonra olur muyum ne olur bilmiyorum ama ilişki sonrasi en son 60. Gün sabah hem erken gebelik hem normal idrar testi yaptim ilk idrarla 5 dk boyunca tek çizgiydi 66. Gün sabah ilk idrarla 2 tane erken gebelik testi yaptim ikiside tek çizgi çıktı 5 10 dk boyunca çöpe atarkende öyleydi
Öncelikle Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin ablaablam biz aylardır korunmasız ilişkiyle gebelik elde edemedik sen böyle hamile kalacaksan yani bir bilezikte ben takacağım.
böyle kolay değil hamile kalmak
gebeDEĞİLSİNgebeDEĞİLSİNgebeDEĞİLSİNgebeDEĞİLSİNgebeDEĞİLSİNgebeDEĞİLSİNgebeDEĞİLSİNgebeDEĞİLSİN
sık idrara çıkıyorum diye gebeyim diye düşünmek nedir Allah aşkına. yaz günü çok sıvı alıyorsundur. daha sık çıkıyorsundur. bu kadar basit.Öncelikle Allah en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin ablaEvet çoğu insan bu şekilde hamilelik olmaz imkansiz dedi ama ben Sık idrara çıkıyorum ve karnımı şiş hissediyorum diye korkuyorum elimde değil 2 bucuk aydır kafama takıldı iyice ya öyleyse diye birsürü de test yaptim ama akşam diye onlardan da emin olamadim sabah yaptim sabahkilerde bozuk mu degil mi düşündüm,28 haziranda ella yüzünden regl günümde gelen siyah kahverengi leke iltihap şeklinde az az oldu 26 temmuzda 4 5 gün sürdü o normaldi ama bu ay olamazsam diye strese girdim 5 gün kaldı
Ben sıvı pek tüketmiyorum ondan bu kadar taktim kafama aslında ama şimdi adaçayı içmeye başlayacağım sabah akşam 5 gün kaldı regl günüme inşallah olurum yinede içim rahatlar bi nebze de olsasık idrara çıkıyorum diye gebeyim diye düşünmek nedir Allah aşkına. yaz günü çok sıvı alıyorsundur. daha sık çıkıyorsundur. bu kadar basit.
Gene geldin mi sen, acaba hamile miyim , aylar geçti ama hamile olabilir miyim konusu. 60 günde milletin karnı çıkmaya başlıyor. Yeni üye , sadece bu konuyu yazmış , bence cevap bile vermeyin kızlar. Fake hesap.Merhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı
Zaten karnımı şiş hissediyorum diye korkuyorum ya bende sık idrara çıkıyorum diye hani , yeni üye olmakla alakası ne ki sizlerde hesabinizi ilk actiginizda yeni üye değil miydiniz, cevap vermek istemeyenler zaten vermiyor kimseyi zorlamıyorum sadece zor durumdayim birden fazla kişiden yorum alabilmrk için konu açtım.Gene geldin mi sen, acaba hamile miyim , aylar geçti ama hamile olabilir miyim konusu. 60 günde milletin karnı çıkmaya başlıyor. Yeni üye , sadece bu konuyu yazmış , bence cevap bile vermeyin kızlar. Fake hesap.
Bundan önce de çene kitlenmesi ile ilgili konu açmıştım sanırım dikkatli bakmadınızZaten karnımı şiş hissediyorum diye korkuyorum ya bende sık idrara çıkıyorum diye hani , yeni üye olmakla alakası ne ki sizlerde hesabinizi ilk actiginizda yeni üye değil miydiniz, cevap vermek istemeyenler zaten vermiyor kimseyi zorlamıyorum sadece zor durumdayim birden fazla kişiden yorum alabilmrk için konu açtım.
Belli ki için kafan rahat etmeyecek git kan testi ver .bence yok sende gebelik falan, keşke bu tarz işlere hiç girmeseniz .çok seviyorsanız gidip evlenin hiç değilse harama girmezsiniz.Merhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı
Evet abla okulum bitince seneye evlenecegiz keşke vaktinden önce yaşamasaydık böyle korkularda yaşamazdım dediğiniz gibi günaha da girmezdim :/ ama tövbe ettim bidaha ilişkiye girmeyecegim temmuzda 4 5 gün süren kanamama rağmen korkuyorum onca teste rağmen bu bana bi ders ceza oldu çok yıprandım hazirandan bu yanaBelli ki için kafan rahat etmeyecek git kan testi ver .bence yok sende gebelik falan, keşke bu tarz işlere hiç girmeseniz .çok seviyorsanız gidip evlenin hiç değilse harama girmezsiniz.
,,,Merhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı
Keşke okadar kolay kalınsaydıMerhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı
Abla zevk suyuyla hamile kalınabilir diye biliyorum ama herkes imkansiz bu sekulde dedi sebebini de anlayamadim mesema korunmadan iliskide geri çekilme ile yani onda sıvı şeklinde aktığı için mi gebelik oluşuyor da bizim iliskimizde mesela ben bolgesinde zevk suyu gordum prezervatifi takarken de o zevk suyu eline bulaşıp prezervatifin üstüne bulastiysa gebelik olusturmusmudur diye ama sıvı değil diye mi rahime ve yumurtaliklara ulaşıp gebelik olusturmaz bunu anlamadim ,,, abla iliskiden sonra 4. Gün ella içtim normalde 3 gün içinde içmem gerekiyormuş boşuna içtim gerçekten ama 28 haziranda yani regl olmam gereken günde siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi ama az az yani kırmızı kan görmedim haziran ayinda korktum iyice yerleşme falan diye ablaKeşke okadar kolay kalınsaydı2kere adet olmuşsun daha ne stresten sık çıkıyorsundur.