Hamilelik oluşumu

26 temmuzdaki reglim 4 5 gün sürdü ve normal regl gibiydi koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal devam edip bitti bu ay olur muyum olmaz miyim diye çok endişe ediyorum
Oyle gebelikte düşme oluyor bu biliyor musun dediğim gibi düşünme artk

Oyle gebelikte düşme oluyor bu biliyor musun dediğim gibi düşünme artk
Yani hamilelik olsaydı 26 temmuzda 4 5 gün süren kanamam olmazdı diyorsun öyle mi abla siteletde hamilelikte de adet gördüm yazan var diye adet gördüm diye rahat olamadım ben

Profilime gir bak son şüpheli ilişki 2 Haziran ve 46 saat sonra ella içtim. Ardından 4 defa adet oldum içim rahatlamadı hatta dün adetim bitti ama kanaman değişiyor ilk üstüne görme giib vs vs ben ilişkiden 36-41-60 gün sonra test yaptım negatif burda görüyoruz zaten gebe kalmak isteyen ama bir türlü kalamayan ve ne kadar zor olduğunu içini rahat et sen ben de öyle yapmaya çalışıyorum ki tek yumurtalıyım ben.

Ben 28 hazirandaki siyah kahverengi leke iltihap şeklinde az az gelen şeyi üstüne görme sandım ama 26 temmuzda da 4 5 gün sürünce onun üstüne görme olmadığını anladım testlerim 60 66. Gün-de negatif olmasına rağmen korkuyorum bu ay regl olamazsam diyr

Abla abla abla bu ne ya? Konu zaten yeterince sacma, ustelik bir de sokak agzi
Konuda saçma olan ne , abla demem saygıdan dolayı sokak ağzı olsa sen derdim ama abla diyorum yaşca büyük olduğunuzu anladigimda bu "abla"kelimesine neden böyle tepki veriliyor anlamadim ama bundan sonra "siz"diye hitap ederim.

Bence de, ben 39 yasindayim sitede arkadasim olmayan herkese siz diye hitap ediyorum. Konunun sacma kismi da hamile olmadiginiza bir turlu ikna olmamaniz, hatta bana ve baskalarina da ozel mesaj attiniz, insanlar takintili haliniz yuzunden sizi sallamiyor ve cevap vermek bile istemiyor artik bi anlayin yaaaa

Olursun merak etme ama eğer takıntısıysan için rahat etmez ben 18 günde bir adet oluyorum 4. Adetimi oldum. Sen de olursun adete az kala telaş geliyor bir de yumurtlama dönemi sancı ve akıntı sürekli gelen psikolojik bulantı . Kafayı yiyorsun ama haberin olsun canım

Evet size de bir çok kişiye de özelden ve buradan yazdım ama korkumu tek başıma yenemiyorum soruyorum kafama takılan soruları beni neyin korkuttuğunu ona göre rahatlamaya çalışıyorum, cevap vermek istemeyenler vermeyebilir elbette ben sadece konu açtım yardim etmek isteyenler olursa bilgi verip yardimci olur diye , mesela bana hamile değilsin diye yazıyorlar ama neye göre ben bunuda bilmek istiyorum diye uzuyor konu

Benim bu ayki reglim ya 26 ya 28 inde umarım olurum sık idrara çıkıyorum ve karnimi şiş hissediyorum diye endise ediyorum bulanti kusma vs yok , sayfanizda konunuzu bulamadım linki varsa atar mısınız

Burdaki insanlar sizin psikologunuz mu anneniz mi? İkna olmuyorsaniz once doktora ordan psikologa gidin ya da bu kadar korkuyorduysaniz erkek arkadasinizla yakinlasmayin, konu her turlu sacma yani

Yani hamilelik olsaydı 26 temmuzda 4 5 gün süren kanamam olmazdı diyorsun öyle mi abla siteletde hamilelikte de adet gördüm yazan var diye adet gördüm diye rahat olamadım ben
Adet dedikleri lekelenme canm çok az görme adete yakın oluyor adet sanıyorlar

Burdaki insanlar sizin psikologunuz mu anneniz mi? İkna olmuyorsaniz once doktora ordan psikologa gidin ya da bu kadar korkuyorduysaniz erkek arkadasinizla yakinlasmayi
Tamam da bu sitede bir sorunu danışmak da sitenin kullanım amaçlarından değil mi insanlar psikolog veya annem diye soru sormuyorum tecrübeleri olan kişilerden bilgi aliyorum kendi durumumla kıyas yapıyorum, sevgilimle düğüne kadar bu şekilde bir iliskiye girmeyeceğim zaten birdaha bana ders oldu

Adet dedikleri lekelenme canm çok az görme adete yakın oluyor adet sanıyorlar
Yani hamileyken 4 5 ay yoğun adet görüyorum diyenlerin doğruluk payı yok ben bundan korkuyordum bugüne kadar mide bulantısı kusma yaşamadım da sık idrara çıkmam psikolojik olsa karın şişliğim regl yaklaştığı için olsa bir sorunum yok , birdaha test yapmama gerek var mı peki yoksa 6 7 gün daha bekliyim regl olmayı

İste o zaman ilk mesaja donuyoruz yine. Siz her bilgi almak istediginiz insana abla abla abla minyorsunuz? Sayfalarin tamami abla dolu ya ben cevremde birbirini taniyan insanlarin bile birbirine bu kadar fazla abla dedigini duymadim, pazarci esnafi gibi tovbe est

Bilmiyorum ki evet hemen hemen her yanıt yazan benden büyük kişilere abla diye hitap ettim ama siz desem biraz sert gibi gelir diye düşündüm belki yanlış düşündüm ama daha dikkatli olurum uyardiginiz için teşekkür ederim

Yuh canm yuh ne testi ya saçmalama artk verdiğin paralara yazık ona para verinceye kadar kimse duysun istemiyorsan giderdin özele kan testi yaptırırdın Kpanirdi bu konu yada acile giderdin yani ve kimse duymazdi kimse saçmalıyorsun bnce iyice

O zaman sadece bekleyeceğim 6 7 gün daha regl olmayı başka da çarem yok zaten şu ana kadar hep erken gebelik testi aldım hepside negatif erkek arkadaşım yine alsak yine negatif tek çizgi çıkcak diyor ama benim korkum yüzünden ne kadar yapsakta emin olmuyorum diye oda istemiyor test yapmak

Canım sen 40 hafta, 280 gün boyunca ara ara test yap. Bebek doğmazsa hamile değilsindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…