- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
-
- Konu Sahibi Sledva2040
Abla ilaç 4. Gün içtim ilk 72 saat içinde alınması gerekiyormuş , ama birçok test yaptim 5 dk boyunca hepsi tekti haziran ayinda regl zamanimda haptan kaynaklı az leke iltihap şeklinde kanama oldu ama 26 temmuzda 4 5 gün süren kanamam oldu bu ayda 28 inde olurum diyr bekliyorum ama sık idrara çıkmam beni endişelendiriyorHamile kalma ihtimaliniz bence sıfır siz korktuğunuz İçin bence psikolojik olarak öyle hissediyorsunuz bence için rahat olsun o kadar test ilaç falan bide zaten elden bulaşma ile falan imkansız gözüküyor
Ya insanlar günlerce aylarca hatta yıllarca uğraşıyor takip ediyorlar testlerle falan hamile olmak oyle kolay birsey değil 60 gün diyorsun 5 gün sürdü diyorsun imkanı yok yani teste negatif aksiyon falan mı arıyorsun acaba gebelik olsun ne olacak acaba falan diye anlamış değilimMerhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı
Sistit olabilir misin ? Yada psikolojik olabilir oyle dusun ama.kesinlikle gebelik yok emin ol bunaMerhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı
Estağfirullah abla gerçekten korktuğum için sürekli aynı şeyleri soruyorum testlere inanamadım ilk ayki regli neyse ama temmuzda 4 5 gün süren reglimde oh be dedim ki sitelerde hamile olupta adet gören kadınların olduğunu gördüm iyice korktum sonra sık idrara çıkmaya başladım kafama takıldı iyiceYa insanlar günlerce aylarca hatta yıllarca uğraşıyor takip ediyorlar testlerle falan hamile olmak oyle kolay birsey değil 60 gün diyorsun 5 gün sürdü diyorsun imkanı yok yani teste negatif aksiyon falan mı arıyorsun acaba gebelik olsun ne olacak acaba falan diye anlamış değilim
Allah nasip ederse gerçekten çocuk sahibi olmak istediğin zaman anlayacaksın bu kadar kolay olmadığını cnm
Abla ağrı yanma sızı yok fazla sıvı da tüketmiyorum ama bu ara enfeksiyon varsa atsın vücudum diye su içmeye çalışıyorum 1 2 gündür bu ayki reglimde ya 26 ya 28 inde olcak ama olamazsam diye de strese girdim , testte yapmaya korkuyorum artık 60 ve 66. Gün sabah ilk idrarla 2 şer 2 şer erken gebelik testi yaptim toplam 4 tane 5 dk boyunca tek çizgiydi hepsiŞiştit olabilir misin ? Yada psikolojik olabilir oyle dusun ama.kesinlikle gebelik yok emin ol buna
Hamile olsan örnek vereyim sana surekli uyursun bulantin olur kusman olur kasık ağrın olur asermen olur olurda olur yani göbeğin çıkar neredeyse 3 aylıktan büyük olmuş olacak bebek oyle dusun ve bu kadar düşünme artkEstağfirullah abla gerçekten korktuğum için sürekli aynı şeyleri soruyorum testlere inanamadım ilk ayki regli neyse ama temmuzda 4 5 gün süren reglimde oh be dedim ki sitelerde hamile olupta adet gören kadınların olduğunu gördüm iyice korktum sonra sık idrara çıkmaya başladım kafama takıldı iyicebu şekilde bir ilişkiyle gebelik imkansiz diyen çok abla oldu ama ben kendim inanamadım bu bana ders oldu bidaha düğüne kadar asla ilişkiye girmeyeceğim 2 aydır neler çekiyorum bilseniz
Git kan ver emin ol bnce yada kadın doğuma git idrar yüzünden zaten karından bakacaktr oyle bi durum olsa anında fark eder hem seninde için rahat etmiş olurAbla ağrı yanma sızı yok fazla sıvı da tüketmiyorum ama bu ara enfeksiyon varsa atsın vücudum diye su içmeye çalışıyorum 1 2 gündür bu ayki reglimde ya 26 ya 28 inde olcak ama olamazsam diye de strese girdim , testte yapmaya korkuyorum artık 60 ve 66. Gün sabah ilk idrarla 2 şer 2 şer erken gebelik testi yaptim toplam 4 tane 5 dk boyunca tek çizgiydi hepsi
21 abla , ama doktora gitmem pek mümkün değilHamile olsan örnek vereyim sana surekli uyursun bulantin olur kusman olur kasık ağrın olur asermen olur olurda olur yani göbeğin çıkar neredeyse 3 aylıktan büyük olmuş olacak bebek oyle dusun ve bu kadar düşünme artk
Bencede olay ne Allah aşkına ya düğüne kadar sabretmelisin tabi ki herseyi düşüneceksin Allah korusun adam kabul etmese en kötüsü başına birsey gelse ne olacak farkında mısın sen bunların yasin kaç acaba canm merak ettim bu kadar kafana taktığına göre çok büyüksün gibi gelmedi bana
Adet getiren çaylar iç canm o zamn rahatlayacaksan21 abla , ama doktora gitmem pek mümkün değilbulantı kusma vs yok ama sık idrara çıkıyorum bide şiş hissediyorum karnımı, bu ayki reglimi beklemekten başka çarem yok gibi 6 7 gün daha geçen ay 26 temmuzda 4 5 gün sürdü ama bu ay olur muyum korkuyorum
Adaçayı içiyorum abla sabah akşam geçen ay temmuzda öyle yapmıştım 4 5 gün sürmüştü bu ayda yapiyorum ama olamazsam diye strese girdim korkuyorumAdet getiren çaylar iç canm o zamn rahatlayacaksan
Kimyon kaynatıp içebilirsin hem şişkinliği alir hemde adetini erken getirir yine de kendin bilirsin
Gebelik takibi için gittiğimde doktorla konusuyordum orda ki kadın söylemişti kimyon kaynat iç gazını alir diye doktor kızmıştı gebelikte içilmez adet gelsin diye içiyorlar gaz gitsin diye içiyorlar diye
Korkacak birsey yok cok yanlış düşünüyorsun at artk bunu kafandan 60 gün diyorsun canm hatta öncesinden hesapla senin kocaman karnın olmalıydı çocuk 3 aylığı bitirdi olacaktı hamile değilsinAdaçayı içiyorum abla sabah akşam geçen ay temmuzda öyle yapmıştım 4 5 gün sürmüştü bu ayda yapiyorum ama olamazsam diye strese girdim korkuyorum
Hayır yanlış bilgi Ella 120 saat etki eder. Sonuç ne şu an?Abla ellayi 4. Gün ictim bir işe yaramadı 3 gün hatta 24 saat içinde içmem gerekirmiş, 28 haziran ayinda adetim ella yüzünden az kahverengi siyah leke iltihap geldi az az 26 temmuzda 5 gün sürdü adetim zaten hep 4 5 gün sürerdi koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal regl gibi oldu yani ama ben Sık idrara gidiyorum diye 4 ağustos sabahi 2 tane erken gebelik testi aldim ilk idrarla yaptık negatifti 10 ağustosta yine test aldik 2 tane erken gebelik testi onlarda negatifti bu ayki reglime 10 11 gün kaldı abla hala korkuyorum ama
Yani sonuç bilmiyorum ne oldu haziranda az az regl oldum gibi siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi ama az az 26 temmuzda 4 5 gün sürdü reglim testlerde negatif ama korkuyorumHayır yanlış bilgi Ella 120 saat etki eder. Sonuç ne şu an?
Abla zaten karnımı şiş hissediyorumKorkacak birsey yok cok yanlış düşünüyorsun at artk bunu kafandan 60 gün diyorsun canm hatta öncesinden hesapla senin kocaman karnın olmalıydı çocuk 3 aylığı bitirdi olacaktı hamile değilsin
Bulanti olur sis hissetmeyle bebek aynı olmaz canm korkma senAbla zaten karnımı şiş hissediyorumsık idrara çıkıyorum diye korkuyorum
Yok abla bulantı kusma baş dönmesi vs yok , sadece idrara çıkıyorum diye korkuyorum bide karnım şiş geliyor amaBulanti olur sis hissetmeyle bebek aynı olmaz canm korkma sen
Lekelenme oyle olmaz az az adetten farklı en fazla 3 gün sürer ve doğru düzgün ped bile batmazYok abla bulantı kusma baş dönmesi vs yok , sadece idrara çıkıyorum diye korkuyorum bide karnım şiş geliyor amaolsa testlerde çıkardı diyor herkes bu şekilde hamile kalinmaz diyorlar 26 temmuzda da 5 gün sürdü kanamam bu ay olur muyum çok korkuyorum iyice ağlamaktan kendimi kasmaktan heryerim ağrıyor abla
Abla 7 hazirandaki iliskiden sonra 4. Gün ella içtim ya 28 hazirandaki reglim ella yüzünden siyah kahverengi iltihap şeklinde az az geldi onu regliden saymadim ama 26 temmuzdaki reglim 4 5 gün sürdü ve normal regl gibiydi koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal devam edip bitti bu ay olur muyum olmaz miyim diye çok endişe ediyorumLekelenme oyle olmaz az az adetten farklı en fazla 3 gün sürer ve doğru düzgün ped bile batmaz
Hamile olsan mutlaka başka belirti olurdu mutlaka
İlerde evlenince hamile olunca anlayacaksın neden bahsettiğimizi
Ben de 2 haziranda yaşadım aynı şeyi istersen sana yardımcı olabilirim.Yani sonuç bilmiyorum ne oldu haziranda az az regl oldum gibi siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi ama az az 26 temmuzda 4 5 gün sürdü reglim testlerde negatif ama korkuyorum
Nasıl yaniBen de 2 haziranda yaşadım aynı şeyi istersen sana yardımcı olabilirim.