Hamilelik oluşumu

Hamile kalma ihtimaliniz bence sıfır siz korktuğunuz İçin bence psikolojik olarak öyle hissediyorsunuz bence için rahat olsun o kadar test ilaç falan bide zaten elden bulaşma ile falan imkansız gözüküyor
Abla ilaç 4. Gün içtim ilk 72 saat içinde alınması gerekiyormuş , ama birçok test yaptim 5 dk boyunca hepsi tekti haziran ayinda regl zamanimda haptan kaynaklı az leke iltihap şeklinde kanama oldu ama 26 temmuzda 4 5 gün süren kanamam oldu bu ayda 28 inde olurum diyr bekliyorum ama sık idrara çıkmam beni endişelendiriyor

Ya insanlar günlerce aylarca hatta yıllarca uğraşıyor takip ediyorlar testlerle falan hamile olmak oyle kolay birsey değil 60 gün diyorsun 5 gün sürdü diyorsun imkanı yok yani teste negatif aksiyon falan mı arıyorsun acaba gebelik olsun ne olacak acaba falan diye anlamış değilim
Allah nasip ederse gerçekten çocuk sahibi olmak istediğin zaman anlayacaksın bu kadar kolay olmadığını cnm

Sistit olabilir misin ? Yada psikolojik olabilir oyle dusun ama.kesinlikle gebelik yok emin ol buna

Estağfirullah abla gerçekten korktuğum için sürekli aynı şeyleri soruyorum testlere inanamadım ilk ayki regli neyse ama temmuzda 4 5 gün süren reglimde oh be dedim ki sitelerde hamile olupta adet gören kadınların olduğunu gördüm iyice korktum sonra sık idrara çıkmaya başladım kafama takıldı iyice bu şekilde bir ilişkiyle gebelik imkansiz diyen çok abla oldu ama ben kendim inanamadım bu bana ders oldu bidaha düğüne kadar asla ilişkiye girmeyeceğim 2 aydır neler çekiyorum bilseniz

Şiştit olabilir misin ? Yada psikolojik olabilir oyle dusun ama.kesinlikle gebelik yok emin ol buna
Abla ağrı yanma sızı yok fazla sıvı da tüketmiyorum ama bu ara enfeksiyon varsa atsın vücudum diye su içmeye çalışıyorum 1 2 gündür bu ayki reglimde ya 26 ya 28 inde olcak ama olamazsam diye de strese girdim , testte yapmaya korkuyorum artık 60 ve 66. Gün sabah ilk idrarla 2 şer 2 şer erken gebelik testi yaptim toplam 4 tane 5 dk boyunca tek çizgiydi hepsi

Hamile olsan örnek vereyim sana surekli uyursun bulantin olur kusman olur kasık ağrın olur asermen olur olurda olur yani göbeğin çıkar neredeyse 3 aylıktan büyük olmuş olacak bebek oyle dusun ve bu kadar düşünme artk
Bencede olay ne Allah aşkına ya düğüne kadar sabretmelisin tabi ki herseyi düşüneceksin Allah korusun adam kabul etmese en kötüsü başına birsey gelse ne olacak farkında mısın sen bunların yasin kaç acaba canm merak ettim bu kadar kafana taktığına göre çok büyüksün gibi gelmedi bana

Git kan ver emin ol bnce yada kadın doğuma git idrar yüzünden zaten karından bakacaktr oyle bi durum olsa anında fark eder hem seninde için rahat etmiş olur

21 abla , ama doktora gitmem pek mümkün değil bulantı kusma vs yok ama sık idrara çıkıyorum bide şiş hissediyorum karnımı, bu ayki reglimi beklemekten başka çarem yok gibi 6 7 gün daha geçen ay 26 temmuzda 4 5 gün sürdü ama bu ay olur muyum korkuyorum

Adet getiren çaylar iç canm o zamn rahatlayacaksan
Kimyon kaynatıp içebilirsin hem şişkinliği alir hemde adetini erken getirir yine de kendin bilirsin
Gebelik takibi için gittiğimde doktorla konusuyordum orda ki kadın söylemişti kimyon kaynat iç gazını alir diye doktor kızmıştı gebelikte içilmez adet gelsin diye içiyorlar gaz gitsin diye içiyorlar diye

Adaçayı içiyorum abla sabah akşam geçen ay temmuzda öyle yapmıştım 4 5 gün sürmüştü bu ayda yapiyorum ama olamazsam diye strese girdim korkuyorum

Adaçayı içiyorum abla sabah akşam geçen ay temmuzda öyle yapmıştım 4 5 gün sürmüştü bu ayda yapiyorum ama olamazsam diye strese girdim korkuyorum
Korkacak birsey yok cok yanlış düşünüyorsun at artk bunu kafandan 60 gün diyorsun canm hatta öncesinden hesapla senin kocaman karnın olmalıydı çocuk 3 aylığı bitirdi olacaktı hamile değilsin

Hayır yanlış bilgi Ella 120 saat etki eder. Sonuç ne şu an?

Hayır yanlış bilgi Ella 120 saat etki eder. Sonuç ne şu an?
Yani sonuç bilmiyorum ne oldu haziranda az az regl oldum gibi siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi ama az az 26 temmuzda 4 5 gün sürdü reglim testlerde negatif ama korkuyorum

Korkacak birsey yok cok yanlış düşünüyorsun at artk bunu kafandan 60 gün diyorsun canm hatta öncesinden hesapla senin kocaman karnın olmalıydı çocuk 3 aylığı bitirdi olacaktı hamile değilsin
Abla zaten karnımı şiş hissediyorum sık idrara çıkıyorum diye korkuyorum

Bulanti olur sis hissetmeyle bebek aynı olmaz canm korkma sen
Yok abla bulantı kusma baş dönmesi vs yok , sadece idrara çıkıyorum diye korkuyorum bide karnım şiş geliyor ama olsa testlerde çıkardı diyor herkes bu şekilde hamile kalinmaz diyorlar 26 temmuzda da 5 gün sürdü kanamam bu ay olur muyum çok korkuyorum iyice ağlamaktan kendimi kasmaktan heryerim ağrıyor abla

Lekelenme oyle olmaz az az adetten farklı en fazla 3 gün sürer ve doğru düzgün ped bile batmaz
Hamile olsan mutlaka başka belirti olurdu mutlaka
İlerde evlenince hamile olunca anlayacaksın neden bahsettiğimizi

Lekelenme oyle olmaz az az adetten farklı en fazla 3 gün sürer ve doğru düzgün ped bile batmaz
Hamile olsan mutlaka başka belirti olurdu mutlaka
İlerde evlenince hamile olunca anlayacaksın neden bahsettiğimizi
Abla 7 hazirandaki iliskiden sonra 4. Gün ella içtim ya 28 hazirandaki reglim ella yüzünden siyah kahverengi iltihap şeklinde az az geldi onu regliden saymadim ama 26 temmuzdaki reglim 4 5 gün sürdü ve normal regl gibiydi koyu kan rengi pıhtı ile başladı sonrasında kırmızıya döndü normal devam edip bitti bu ay olur muyum olmaz miyim diye çok endişe ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…