- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
- Konu Sahibi Sledva2040
Neden? Acile git ver ozel hastaneyeKan testi vermem pek mümkün değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden? Acile git ver ozel hastaneyeKan testi vermem pek mümkün değil
Yaklaşık 2 3 aydır bütün şüpheler üzerimde çünkü sürekli ağlıyorum kendimi yıpratıyorum acile gitsem e nabıza düşecek özele de gidemem uzak :/Neden? Acile git ver ozel hastaneye
Strestendir o şüpheler, böyle kendini yıpratıcagina uzak yolu falan boşver git nereye kadar beklicenYaklaşık 2 3 aydır bütün şüpheler üzerimde çünkü sürekli ağlıyorum kendimi yıpratıyorum acile gitsem e nabıza düşecek özele de gidemem uzak :/
Yani bilmiyorum doğrusu abla 3 kere regl olmama rağmen ve o şekilde hamile kalinmaz diyen birçok insana rağmen bi korku üzüntü içindeyim bende bilmiyorum ne olacak ne zamana kadar dayanabilcemStrestendir o şüpheler, böyle kendini yıpratıcagina uzak yolu falan boşver git nereye kadar beklicen
Tek çözümü kan vermenYani bilmiyorum doğrusu abla 3 kere regl olmama rağmen ve o şekilde hamile kalinmaz diyen birçok insana rağmen bi korku üzüntü içindeyim bende bilmiyorum ne olacak ne zamana kadar dayanabilcem
Peki anlattığıma göre siz ne düşünüyorsunuz ablaTek çözümü kan vermen
Burdaki diğer kişiler gibi düşünüyorumPeki anlattığıma göre siz ne düşünüyorsunuz abla
Zevk suyunun prezervatifin üstüne buluşmasıyla hamile kalınmaz diye yani , peki abla teşekkür ederimBurdaki diğer kişiler gibi düşünüyorum
Sizde aynı şekilde zevk suyu prezervatifin üstüne bulasip akışkanlığını kaybettiği ve rahime, yumurtalıklara ulaşamadığı için mi hamile değilsin diyorsunuz pekiHamile değilsin. Obsesif Kompülsifsin. Geçmiş olsun... Bu kadar takma kafana. Hamile degilsin. Rahat ol.
Abla özelde olsa e nabiza düşüyor pek mümkün değil ailemin dikkati üstümde kan testi verememBu kadar korkuyorsan git bir özele kan testi yaptır olsun bitsin
Özelden msj atmışsın 8 ağustos da açılmış bir konu ve hala hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz değilsinizMerhaba ablalarım arkadaşlarım uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bana yardımcı olabilir misiniz diye konu acarakta sormak istedim, sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? Iliski sonrasi 12 16 21 28 35 47 53 ve 60 gün sonraları test yaptım hepsi negatif çoğu erken gebelik testiydi fakat akşamüzeri yaptığım için yanıltmış mıdır emin değilim, iliskiden sonra 4. Gün ella ictigim için o ay ki reglim çok az siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi, 26 temmuzdaki reglim ise 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü ama çoğu sitede okudun hamileliktede adet gören kadınlar varmış bu konu kafamı çok karıştırdı, ayrıca 26 temmuzda regl kanamam sürerken sık idrara çıktığımı fark ettim halada sık çıkıyorum sizce bir daha erken gebelik testi ve kaset testi yapmama gerek var mı
Yok ,hala hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz , dediğiniz için üzgünüm emojisini koydum , çünkü testlere ve 3 kere regl olmama rağmen hamile kalmadigimdan emin olamıyorum:/ 2 3 aydır da zevk suyuyla hamile kalınır bu şekilde nasıl kalınmaz bunu araştırıyorum soruyorumS Sledva2040 Siz ne istiyorsunuz hamile olmak mı?
Hamile degilsiniz dedim diye üzgün emoji koymuşsunuz
Tamam da kaç kişi yazmış zaten. Özelde msj görünce dedim ki demek ki kimse msj yazmamış ama 44 sayfa yorum var neyi tatmin etmedi ben de onu çözemedim.Yok ,hala hamile olduğunuzu düşünüyorsunuz , dediğiniz için üzgünüm emojisini koydum , çünkü testlere ve 3 kere regl olmama rağmen hamile kalmadigimdan emin olamıyorum:/ 2 3 aydır da zevk suyuyla hamile kalınır bu şekilde nasıl kalınmaz bunu araştırıyorum soruyorum
Yok abla gerçekten dalga geçmiyorum dediğiniz gibi takıntı oldu bide fazla okuyunca hamile olup 9 ay duzenli regl görenler belirtisiz hamilelik yaşayanlar vs iyice korktum hepsi birbirini tetikledi , size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinTamam da kaç kişi yazmış zaten. Özelde msj görünce dedim ki demek ki kimse msj yazmamış ama 44 sayfa yorum var neyi tatmin etmedi ben de onu çözemedim.
Ben sizin burdaki kisilerle maytap geçtiğinizi düşünüyorum ya da takintilisiniz(okb)
Hamile
olmazsınız değilsiniz. Üzülecek bir şey yok bence sevinin.
Kadın doğuma git muayane etsin, ağrım var akıntım var dersin ailen sorarsaYok abla gerçekten dalga geçmiyorum dediğiniz gibi takıntı oldu bide fazla okuyunca hamile olup 9 ay duzenli regl görenler belirtisiz hamilelik yaşayanlar vs iyice korktum hepsi birbirini tetikledi , size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Umarım bu olay size ders olmuştur.Yok abla gerçekten dalga geçmiyorum dediğiniz gibi takıntı oldu bide fazla okuyunca hamile olup 9 ay duzenli regl görenler belirtisiz hamilelik yaşayanlar vs iyice korktum hepsi birbirini tetikledi , size de çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Evet bunu bende çok düşündüm kendime yaptığım 3 aydır çektiğim eziyet bundan sonra kesinlikle beni bu şekilde yıpratacak her şeyden herkesten uzak durağacagimtek istediğim şu an için kötü bir şey olmaması hamile olmamak , bundan sonrası her şey düzgün olcak ama ya iş işten geçtiyse diye hala düşünüyorumUmarım bu olay size ders olmuştur.
Bazen 1 musibet 1000 nasihatten iyidir.
İnsan ne yaparsa kendine yapar zaten.
Bak bu dediğim kendime
Bazen diyorum ki
Nur senin kendine yaptığın kötülüğü kimse sana yapmıyor kendine neden bu kadar zulmediyorsun?
Sonunda üzüleceğini bile bile neden ateşe yürüyorsun?
Benim hayat felsefem ve kendimi sorgulamak hep bu yönde oldu.
Tabi ki hayatta hatalarımız oluyor ama bunlar bize bir şey ogretmiyorsa ya da biz anlamıyorsak hata hatayı doğurmaya devam ediyor.
Ama doğru msji alıyorsak o hata bizi olgunlaştıriyor adam ediyor.
Son cümlede kadar güzel düşünüyorsun.Evet bunu bende çok düşündüm kendime yaptığım 3 aydır çektiğim eziyet bundan sonra kesinlikle beni bu şekilde yıpratacak her şeyden herkesten uzak durağacagimtek istediğim şu an için kötü bir şey olmaması hamile olmamak , bundan sonrası her şey düzgün olcak ama ya iş işten geçtiyse diye hala düşünüyorum