- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
-
- Konu Sahibi Sledva2040
İdrar yolu iltihabı olmuş olablrmisin. Ben idrar yolu iltihabı olduğumda sürekli idrara sıkışır sürekli tuvalete giderimAma bana zevk suyu ile hamile kalınır her ilişkide ihtimal vardır testler yanıltır geç döllenme vs olduysa idrarda çıkmaz idrara sık çıkıyorsan hamilelik ihtimalin var dedilerbende sitelerde arastirdim hamile olup 9 ay boyunca düzenli ve yoğun regl görenler olmuş bu forum kisminda da okumuştum birkaç üyenin tanıdıkları hamileyken regl görmüş diye kafami bu gibi şeyler çok karıştırdı , eskiden geri çekilme ile iliskiye girerdik o zaman hiç düşünmezdim reglide olurdum biterdi ama şimdi okudukça korku sardı beni bide sık idrara çıkma durumum olunca
Olabilir aslında kaygıdan dolayi da çok gidiyor olabilirim yanma ağrı sızı yok çünkü ama ister istemez acaba hamileysem ondan mi diye düşünüyorumİdrar yolu iltihabı olmuş olablrmisin. Ben idrar yolu iltihabı olduğumda sürekli idrara sıkışır sürekli tuvalete giderim
Ay tabii kesin ondan, nasıl benim aklıma gelmedi ya… Ben de diyorum bu kızın psikolojisi bozuk, meğer hamişmişsin. İsim düşündün mü? Kız ya da erkek farketmez “Mucize” koyarım ben olsam. Gerçi Musa peygambere özgü ama salla gitsin ya senin bebene bu isim çok yakışır! Bak sen şu işe, ben de diyorum başka hiçbir belirtim yok ama niye bu kadar sık idrara çıkıyorum, meğer ben de hamileymişim! 2. Ayımda sabah akşam istifra etmekten kilo vermiştim gerçi ama dedim herhalde yediğim bir şey dokundu, 2 ay falan sürekli kustum ama “mal” olduğumdan anlamadım… Ay bu arada nasıl hamile kaldığımı merak eden arkadaşlar olacaktır, “sperm yuttum” ya öyle işte hemen gebe kalmışım. Siz siz olun sperm yutunca ertesi gün hapı almayı ihmal etmeyin. Prezervatif de güvenilir değil çünkü, bak sen de kondoma bulaşan zevk suyundan hamile kaldın mesela, neye güveneceğimizi şaşırdık ya, inşallah tıp ilerler de güvenilir bir korunma yöntemi bulunur…Olabilir aslında kaygıdan dolayi da çok gidiyor olabilirim yanma ağrı sızı yok çünkü ama ister istemez acaba hamileysem ondan mi diye düşünüyorum
E ama abla zevk suyuyla hamile kalan çok insan varmış bana bunu net net yazanlar oldu yani bu şekilde hamile kalamazsin diyenler %50 ise hamile kalirsin diyenler de %50 hani ben neye inancagimi şaşırdım, biz de ilk zamanlar geri çekilme ile iliskiye girerdik günde 2 3 ilişki mesela o zaman zevk suyu içindeyken gelmiş midir bilmiyorum ama illaki damlamıştır , ama şimdi ben bolgesinde zevk suyu gordum o an da prezervatifi takiyordu dikkat edemedim eline degip takmaya devam ederken üstüne bulaştı mı bulaşmadi mi diyeAy tabii kesin ondan, nasıl benim aklıma gelmedi ya… Ben de diyorum bu kızın psikolojisi bozuk, meğer hamişmişsin. İsim düşündün mü? Kız ya da erkek farketmez “Mucize” koyarım ben olsam. Gerçi Musa peygambere özgü ama salla gitsin ya senin bebene bu isim çok yakışır! Bak sen şu işe, ben de diyorum başka hiçbir belirtim yok ama niye bu kadar sık idrara çıkıyorum, meğer ben de hamileymişim! 2. Ayımda sabah akşam istifra etmekten kilo vermiştim gerçi ama dedim herhalde yediğim bir şey dokundu, 2 ay falan sürekli kustum ama “mal” olduğumdan anlamadım… Ay bu arada nasıl hamile kaldığımı merak eden arkadaşlar olacaktır, “sperm yuttum” ya öyle işte hemen gebe kalmışım. Siz siz olun sperm yutunca ertesi gün hapı almayı ihmal etmeyin. Prezervatif de güvenilir değil çünkü, bak sen de kondoma bulaşan zevk suyundan hamile kaldın mesela, neye güveneceğimizi şaşırdık ya, inşallah tıp ilerler de güvenilir bir korunma yöntemi bulunur…
Sen o geri cekilmelerden de hamile kalmışsındır. Üst üste bir sürü gebelik oluşmuştur. Bu sene sonunda hepsini topluca doğurursun artık.E ama abla zevk suyuyla hamile kalan çok insan varmış bana bunu net net yazanlar oldu yani bu şekilde hamile kalamazsin diyenler %50 ise hamile kalirsin diyenler de %50 hani ben neye inancagimi şaşırdım, biz de ilk zamanlar geri çekilme ile iliskiye girerdik günde 2 3 ilişki mesela o zaman zevk suyu içindeyken gelmiş midir bilmiyorum ama illaki damlamıştır , ama şimdi ben bolgesinde zevk suyu gordum o an da prezervatifi takiyordu dikkat edemedim eline degip takmaya devam ederken üstüne bulaştı mı bulaşmadi mi diye
Ama bakin haziran ayindaki regl günümde siyah kahverengi leke iltihap geldi temmuzda 4 5 gün kanamam oldu normaldi , bu ay 26 sinda oldum 2 gün sürdü bugün kanama vs yok bitti resmen beni korkutan bu regl gunlerimde düzensiz ve değişik kanama olması sık idrara çıkmam ,Sen o geri cekilmelerden de hamile kalmışsındır. Üst üste bir sürü gebelik oluşmuştur. Bu sene sonunda hepsini topluca doğurursun artık.
Allah sana akıl, çevredekilere de sabır versin.
Peki negatif çıkan gebelik testlerinin hiçbir hükmü yok mu? Bilim nedir bilir misin? Gerçek nedir? Doğru nedir? Neyse ya valla uğraşamayacağım seninle. Laftan anlamıyorsun.Ama bakin haziran ayindaki regl günümde siyah kahverengi leke iltihap geldi temmuzda 4 5 gün kanamam oldu normaldi , bu ay 26 sinda oldum 2 gün sürdü bugün kanama vs yok bitti resmen beni korkutan bu regl gunlerimde düzensiz ve değişik kanama olması sık idrara çıkmam ,
Negatif çıkan testlere geç döllenme ve idrara gebelik gecmeyebiliyormus bazi kadinlarda öyle yazanlar oldu ondan inanamadim ablaPeki negatif çıkan gebelik testlerinin hiçbir hükmü yok mu? Bilim nedir bilir misin? Gerçek nedir? Doğru nedir? Neyse ya valla uğraşamayacağım seninle. Laftan anlamıyorsun.
Heee hamile olabilirsin diyenlerin tüm dediklerine inaniyorsun ama bilime ve hamile değilsin diyenlere inanmıyorsun. Aynen aynen gebelik testinde kendini gizleyip doğacak o bebek. Birden selaaam diyecek. Belki doğduktan sonra da kendini göstermez hiç farkında olmazsin anne olduğunun. Tekrar diyorum Allah akıl fikir versin. Düşünebilme kaabiliyeti ihsan etsin.Negatif çıkan testlere geç döllenme ve idrara gebelik gecmeyebiliyormus bazi kadinlarda öyle yazanlar oldu ondan inanamadim ablayoksa 66. Gün bile ilk idrarla 2 erken gebelik testi yaptim 5 dk boyunca tekti normalde o gün inanmıştım ustelik o zamanda sık idrara çıkıyordum olsa çıkardı dedim ama sonra geç döllenme olabilir dediler zevk suyuyla kalmışsındır idrara geçmemiş olabilir kan ver dediler kafam allak bullak oldu
Ben bıraktım artık yanıt vermeyi… Gerçekten insanı deli edersin, istediğine inan…Negatif çıkan testlere geç döllenme ve idrara gebelik gecmeyebiliyormus bazi kadinlarda öyle yazanlar oldu ondan inanamadim ablayoksa 66. Gün bile ilk idrarla 2 erken gebelik testi yaptim 5 dk boyunca tekti normalde o gün inanmıştım ustelik o zamanda sık idrara çıkıyordum olsa çıkardı dedim ama sonra geç döllenme olabilir dediler zevk suyuyla kalmışsındır idrara geçmemiş olabilir kan ver dediler kafam allak bullak oldu
Ben bıraktım artık yanıt vermeyi… Gerçekten insanı deli edersin, istediğine inan…
Yok sizler haklıymışsınız, yanıt verilmemesi gerekiyor. Psikolog değiliz, bir yere kadar destek sağlayabildik. Bilime inanmıyor, hurafelerle kafayı bozmuş…Heee hamile olabilirsin diyenlerin tüm dediklerine inaniyorsun ama bilime ve hamile değilsin diyenlere inanmıyorsun. Aynen aynen gebelik testinde kendini gizleyip doğacak o bebek. Birden selaaam diyecek. Belki doğduktan sonra da kendini göstermez hiç farkında olmazsin anne olduğunun. Tekrar diyorum Allah akıl fikir versin. Düşünebilme kaabiliyeti ihsan etsin.
Ya sana bu şekilde hamile kalırsın diyen kim, neden biri de çıkıp “ben böyle bir şey saçmaladım.” Demiyor? Zevk suyuyla hamile kalınmaz demedim (çok düşük ihtimal ama ihtimal) elden prezervatife bulaşan zevk suyundan hamile kalınmaz dedim !!! Kalınır diyenin de aklından bilgisinden şüphe ederim, çok net! Kaldı ki sen bir sürü test yaptın, yok iltihaplı yok az geliyor falan filan 3 aydır regli de oldun. Senin sorunun ciddi ruhsal bir problem. Son kez açıklamak istedim, istediğine inan tabii, beyin bedava…E ama abla zevk suyuyla hamile kalan çok insan varmış bana bunu net net yazanlar oldu yani bu şekilde hamile kalamazsin diyenler %50 ise hamile kalirsin diyenler de %50 hani ben neye inancagimi şaşırdım, biz de ilk zamanlar geri çekilme ile iliskiye girerdik günde 2 3 ilişki mesela o zaman zevk suyu içindeyken gelmiş midir bilmiyorum ama illaki damlamıştır , ama şimdi ben bolgesinde zevk suyu gordum o an da prezervatifi takiyordu dikkat edemedim eline degip takmaya devam ederken üstüne bulaştı mı bulaşmadi mi diye
Ben 4 ay geçince mi döllenme oluştu diyip test yapmadım. Ilk zamanlarda yaptığım testler için diyorum şu an herhangi bir test yapmadım. Ayrıca kimseyle de dalga geçmiyorum korkularimi ve neden korktugumu dile getiriyorum okuduklarımdan ve bana söylenenlerden dolayı ,Artemissisipi tuttioz bu hesap bizimle dalga geçiyor ben öyle düşünüyorum artık, bir insan küfür etmeden nasıl sakince cevap verebilir diye bir tez falan yürütüyor olabilir 4 ay geçmiş hala geç döllenme diyor ya çıldırciiiiiö
Tüpleri çok uzunsa daha gelmemiştir rahime döllenmiş yumurta. Çocuk tüplerde büyüyüp doğacak.Artemissisipi tuttioz bu hesap bizimle dalga geçiyor ben öyle düşünüyorum artık, bir insan küfür etmeden nasıl sakince cevap verebilir diye bir tez falan yürütüyor olabilir 4 ay geçmiş hala geç döllenme diyor ya çıldırciiiiiö
Ya sorma bir de “geç döllenme” diyor. Ben ne yazık ki dalga geçmediğine eminim. Başlangıçta ben de öyle sandım ama bu kız gerçek. “Sperm yuttum hamile kalır mıyım” diyen kız da gerçek, “sürtündüm hamile kalır mıyım” diye soran kız da gerçekArtemissisipi tuttioz bu hesap bizimle dalga geçiyor ben öyle düşünüyorum artık, bir insan küfür etmeden nasıl sakince cevap verebilir diye bir tez falan yürütüyor olabilir 4 ay geçmiş hala geç döllenme diyor ya çıldırciiiiiö
Ya daha gebeliğin nasıl oluştuğunu anlatmamıza rağmen bilmeyen kadın kalkmış adetine iltihaplı diyor.Ya sana bu şekilde hamile kalırsın diyen kim, neden biri de çıkıp “ben böyle bir şey saçmaladım.” Demiyor? Zevk suyuyla hamile kalınmaz demedim (çok düşük ihtimal ama ihtimal) elden prezervatife bulaşan zevk suyundan hamile kalınmaz dedim !!! Kalınır diyenin de aklından bilgisinden şüphe ederim, çok net! Kaldı ki sen bir sürü test yaptın, yok iltihaplı yok az geliyor falan filan 3 aydır regli de oldun. Senin sorunun ciddi ruhsal bir problem. Son kez açıklamak istedim, istediğine inan tabii, beyin bedava…
sizce erkek arkadasimin bölgesindeki zevk suyu eline değip prezervatfii takarken prezervatifin üstüne bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur? I
Ama ben size sordum mu hatırlamıyorum ama bir soru sormuştum yanıtını tam olarak alamamıştım benim ilklerim olduğu için bilgisizim bu konuda bilgim yok siz daha iyi bilirsiniz ben defalarca sordum 1 mantikli cevap alamadım sorum ise şuydu - geri çekilme ile ilişkide zevk suyu sıvı şeklinde aktigi icin mi rahime ve yumurtaliklara ulaşıp gebelik oluşturur da , benim iliski seklimde prezervatifin üstüne bulaşınca sıvıligini kaybedip yumurtaliklara ve rahime ulaşıp hamileliğe yol açmıyor mu? - idi ben bunu sormuştum ama bana ya hamile değilsin ya da hamile olma ihtimalin var dendi bende kafamda kurdukca kurdum araştırınca da tam olarak bulamadim cevabiniYa daha gebeliğin nasıl oluştuğunu anlatmamıza rağmen bilmeyen kadın kalkmış adetine iltihaplı diyor.