- 18 Ocak 2021
- 1.546
- 2.430
- Konu Sahibi Sledva2040
Bu gidişle stresten regliden kesileceksin. Kesilmez regl olursan zaten rahatlama olmayacak, yine “karnım şiş, çişim var…” diye kendini kuracaksın. Aylarca böyle sürecek. Sevgiline söyle artık seni psikoloğa götürsün. Böyle devam edemezsin.Abla zevk suyuyla hamile kalınabilir diye biliyorum ama herkes imkansiz bu sekulde dedi sebebini de anlayamadim mesema korunmadan iliskide geri çekilme ile yani onda sıvı şeklinde aktığı için mi gebelik oluşuyor da bizim iliskimizde mesela ben bolgesinde zevk suyu gordum prezervatifi takarken de o zevk suyu eline bulaşıp prezervatifin üstüne bulastiysa gebelik olusturmusmudur diye ama sıvı değil diye mi rahime ve yumurtaliklara ulaşıp gebelik olusturmaz bunu anlamadim ,,, abla iliskiden sonra 4. Gün ella içtim normalde 3 gün içinde içmem gerekiyormuş boşuna içtim gerçekten ama 28 haziranda yani regl olmam gereken günde siyah kahverengi leke iltihap şeklinde geldi ama az az yani kırmızı kan görmedim haziran ayinda korktum iyice yerleşme falan diye abla sonra trmmuzdaki reglime yakin adacayi içtim 3 4 gün falan 28 inde olmam gerekirken 26 temmuzda oldum 4 5 gün sürdü koyu renk pıhtılı kan geldi sonra kirmiziya döndü normal regl gibi oldu bitti ama sık idrar yapmaya başladım o temmuzdaki reglimde bu ay ya hasta olamazsam diye korkuyorum çok abla ya