Hormon gece toplanırmıs ebe dedi ilk idrarla yapmak daha iyi derler dedi bugun banaSen yarın testi tekrarla
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
HAMİLELİK Mİ YARDIMCI OLUR MUSUNUZZ?
- Konu Sahibi Ecenazz_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Birde seni saglık ocagında izlenime aldılarmı napıyorlar mesela aldılarsaSen yarın testi tekrarla
- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
Yaaa bende bu ay gebelik düşünüyorumda 8 gün kaldı adetime normalde, gebelik belirtileri belli oluyomu, adetim gecikirse test yapıcam daha erken biliyorum ama akıntı çok geldi bu ay ve kasıklarıma arada böyle bi anda ağrı gelip gidiyo, bide kabızlık var.
Acaba tutmuşmudur diye düşünüyorum çoğu kişide bu belirtiler varmışda
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Hayir ben 2 e ay olduğu için sağlık ocağına yeni kayıt yaptiramiyirum o sıkıntı var ben şu an doktor gozetimi altinda gebe kaldığım için gitmedim hiç kontrole sağlık ocağınaBirde seni saglık ocagında izlenime aldılarmı napıyorlar mesela aldılarsa
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Test yap canımYaaa bende bu ay gebelik düşünüyorumda 8 gün kaldı adetime normalde, gebelik belirtileri belli oluyomu, adetim gecikirse test yapıcam daha erken biliyorum ama akıntı çok geldi bu ay ve kasıklarıma arada böyle bi anda ağrı gelip gidiyo, bide kabızlık var.
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Pst naptın canım yaptinmi testiBirde seni saglık ocagında izlenime aldılarmı napıyorlar mesela aldılarsa
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Bişey var mı sizcrBeta HCG değerinde belli bir seviyeyi gördükten sonra görünüyor sanırım. Ben 5 haftalıkken keseyi görmüştüm. 7+ larda da kalp atışını duydum
Eklentiler
- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
- 208
Bir şey görünmüyor ya da ben göremedimBişey var mı sizcr
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Sabah mı yapmak gerekiyor testi ben aksam 5 te yaptım ama adetim 4 hün geçmişti. Suanda 6 gün geçti. Bıontech ası vurulmustum ondan mı bilmiyorum adet gecikmesiBir şey görünmüyor ya da ben göremedim
- 28 Şubat 2019
- 4.673
- 11.167
- 208
Asi kaynakli olabilir bazi kadınlarda oluyormuş.Sabah mı yapmak gerekiyor testi ben aksam 5 te yaptım ama adetim 4 hün geçmişti. Suanda 6 gün geçti. Bıontech ası vurulmustum ondan mı bilmiyorum adet gecikmesi
Testler de en iyi sabah sonuç veriyor genelde evet ama varsa akşam da çıkardı herhalde. Sağlık ocağına gidebilirsiniz kan verirseniz içiniz rahat eder
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Çok çok silik gibi yada göz yanılmasıBişey var mı sizcr
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Bende öyle gordum acaba bilincsel olarak odaklamdım dıye mı dedımÇok çok silik gibi yada göz yanılması
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Görünüyo gibi ama net belli değil bialc gün sonra tekrarlayin testiBende öyle gordum acaba bilincsel olarak odaklamdım dıye mı dedım
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Yarın sabak tekrar bakıcam bi de bunlar erken gebelik testi. Benim adetim 6 gün geçti daha koyu olması gerekirdi sanırımGörünüyo gibi ama net belli değil bialc gün sonra tekrarlayin testi
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Benim son 2ay düzende bilac gün gecmisyi ben yaptım testi pozitif çıkmıştı belki de geç döllenme olabiliyo bazen o yüzden bilac gün sonra tekrar dene benceYarın sabak tekrar bakıcam bi de bunlar erken gebelik testi. Benim adetim 6 gün geçti daha koyu olması gerekirdi sanırım
- 27 Ocak 2020
- 966
- 403
- 53
Evet testin üzerinden 2 gün geçti yarın tekrar yapatım 3 gün geçmiş olacsk bakalım bişey cıkacak mı.. siz hamile misinizBenim son 2ay düzende bilac gün gecmisyi ben yaptım testi pozitif çıkmıştı belki de geç döllenme olabiliyo bazen o yüzden bilac gün sonra tekrar dene bence
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
11.haftaya doğru yol alıyoruz 10 hafta 5 günlük bende 2 yıllik evliyim 2 yıldır deniyoruz ama tiroid insulin falan cikinca olmamıştı bedenim kendini toparlayamamisti şükür degerlerim normale dönmeye başladıEvet testin üzerinden 2 gün geçti yarın tekrar yapatım 3 gün geçmiş olacsk bakalım bişey cıkacak mı.. siz hamile misiniz
- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
Canım bende gecen ay biontech aşısı oldum ve gecikme yaptı bendeSabah mı yapmak gerekiyor testi ben aksam 5 te yaptım ama adetim 4 hün geçmişti. Suanda 6 gün geçti. Bıontech ası vurulmustum ondan mı bilmiyorum adet gecikmesi
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
İyİ akşamlar testi tekrarladinizmiYaaa bende bu ay gebelik düşünüyorumda 8 gün kaldı adetime normalde, gebelik belirtileri belli oluyomu, adetim gecikirse test yapıcam daha erken biliyorum ama akıntı çok geldi bu ay ve kasıklarıma arada böyle bi anda ağrı gelip gidiyo, bide kabızlık var.
- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Canım testi tekrarladinmiEvet testin üzerinden 2 gün geçti yarın tekrar yapatım 3 gün geçmiş olacsk bakalım bişey cıkacak mı.. siz hamile misiniz