- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
Yok zamanı bekliyorum benim batım 29 oyuzdrm biraz erken sanırım. Geciikince yapıcamİyİ akşamlar testi tekrarladinizmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok zamanı bekliyorum benim batım 29 oyuzdrm biraz erken sanırım. Geciikince yapıcamİyİ akşamlar testi tekrarladinizmi
Evet negatif cıktı kan tahlılı de verdım cıkmadı. Bıontechtenmiş hala regl olmadımCanım testi tekrarladinmi
Anladim canım geçmiş olsun tez vakitte bebişin seni bulurEvet negatif cıktı kan tahlılı de verdım cıkmadı. Bıontechtenmiş hala regl olmadım
İnşallahAnladim canım geçmiş olsun tez vakitte bebişin seni bulur
Canım test bozuk bak çizgi dağılmış bitane daha dene bence ilk 5 10 dakka içinde belirginlesirKızlar Ağustos 26 da adet olmuştum Eylül 25 tes yaptım bu şekilde çıktı sizce varmıdır
Canım test bozuk bak çizgi dağılmış bitane daha dene bence ilk 5 10 dakka içinde belirginlesir
Teşekkür ederim canım yarın sabah tekrar yapayım
Yaa inşallah vardır ben pek emin olamadımVar gibi duruyo umarim vardır
Harhamgi bı belirtin varmıYaa inşallah vardır ben pek emin olamadım
Harhamgi bı belirtin varmı
Yok gibi canım eğer tedbir alıyım dersen bı kan ver bazen testler yanilabilkuo bend dpozitif çok görüp negatif gördüm kanda sende bı ver negatif sanarsin pozitif olur belkiGaliba yok
Sonucu ne çıktı acaba :)Amin inşallah canım sağol kan testi için bu hafta sonuna kadar bekleyeyim diyorum net bilgi almak için