- 26 Ağustos 2021
- 960
- 535
- 18
11 aydır dusunuyorm 25 yaşındayım oğlum 5 yaşındaSana da gerek kalmaz umarım sen kaç yaşındaydın ne zmaandir istiyosun 2ciyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 aydır dusunuyorm 25 yaşındayım oğlum 5 yaşındaSana da gerek kalmaz umarım sen kaç yaşındaydın ne zmaandir istiyosun 2ciyi
Bacagımın üst yüzü ne vuruyo agrı yanlış anllattım galibaAnladım rahmin ağrıyı bence kaşık altı tam ortası demi alt karın
Anladım rahmin ağrıyı bence kaşık altı tam ortası demi alt karın
Anladım rahmin ağrıyı bence kaşık altı tam ortası demi alt karın
İnşallahhAnladım canım geçmiş olsun inşallah vardir
Saolİnşallahh
BakarmısınAnladım canım geçmiş olsun inşallah vardir
Valla banada bozuk gibi geldi kıpkırmızo oldu komple baya sonra c cizgisi cıktı yarın sabah yapayım 3 test aldım iki tanesi kaset test bebetime 1 taneside erken gebelik testi prodoctorBu test bozuk canim ortası da zaten derin çizik yeniden yap derim zaten ilk çizgi anında belirir bunun ilk cizgisiande de kayma var
Prodüktörü dene sabah ilk idrarlaValla banada bozuk gibi geldi kıpkırmızo oldu komple baya sonra c cizgisi cıktı yarın sabah yapayım 3 test aldım iki tanesi kaset test bebetime 1 taneside erken gebelik testi prodoctor
Öyle yapmayı düşünüyorum kan veriyim dedim 11 bucuktan sonra verilmiyormuşProdüktörü dene sabah ilk idrarla
Öyle yapmayı düşünüyorum kan veriyim dedim 11 bucuktan sonra verilmiyormuşProdüktörü dene sabah ilk idrarla
Ever maalesef sağlık ocağınin öyle bi problemi varÖyle yapmayı düşünüyorum kan veriyim dedim 11 bucuktan sonra verilmiyormuş
Napcam ben ya eşime süpriz yapayım dedim varsa egerEver maalesef sağlık ocağınin öyle bi problemi var
Testte cıksa bile ne kadar dogru olurkiNapcam ben ya eşime süpriz yapayım dedim varsa eger
Esin kaçta gidiyo işeNapcam ben ya eşime süpriz yapayım dedim varsa eger
Hafta sonu gelir eşimEsin kaçta gidiyo işe
Bu testler her zaman yüzde yüz kesi. Doğruluk vermez eğer pozitif çıkarsa da çıkmazsa da en doğru yöntem kan vermekEsin kaçta gidiyo işe
O zaman sen sabah testi yap sonra arkasından sağlık ocağına git test yaptırmak istiyorum deHafta sonu gelir eşim