- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- 1
- 2.953
- 83
- 25
Yakınında hastane falan yokmu
Gidememki sadece bugun gidebildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidememki sadece bugun gidebildim
Yok araba mesafesi yaniYakınında hastane falan yokmu
Bazen haftada 2 sefer gittiğini bilirimBen mamaktan balgata 1 buçuk saat yolgidiykrum otobüsle bı bajane5bul derim karnım agriyo falan de git bence
Tek gidemeyecegim ama kayınvalidem gilde olur yanımda akşamBazen haftada 2 sefer gittiğini bilirim
OLur eşine demezler en AZINDAN vars da surpriz olurTek gidemeyecegim ama kayınvalidem gilde olur yanımda akşam
Zaten agrımda varOLur eşine demezler en AZINDAN vars da surpriz olur
Sen niye ağır kaldırıyosun Allah muafaza varsa da düşürursun ben icime ilk dogdugund a beri hiç poşet tasimadim hep eşimi bekledimPazarda poşetleri kaldırınca kasıklarımın ikiside agrıdı simdide karnım sancılanıyor
Napıyım kayınvalidem gil vardı onşara da diyemedim kayın babam felan vardıSen niye ağır kaldırıyosun Allah muafaza varsa da düşürursun ben icime ilk dogdugund a beri hiç poşet tasimadim hep eşimi bekledim
Napıyım kayınvalidem gil vardı onşara da diyemedim kayın babam felan vardı
Öyle sen nerede yaşıyorsunAnladım ama çok yorma kendini
Birde akıntın varmıydı senin ilk zamanlarAnladım ama çok yorma kendini
Öyle sen nerede yaşıyorsun
Hala var Gebelik ilerledikçe artar dedi doktorumBirde akıntın varmıydı senin ilk zamanlar
Kusıra bakma cok özel olmazsa nasıldı akıntınHala var Gebelik ilerledikçe artar dedi doktorum
Normal bazen şeffaf bazen hafif Sarı Beyaz arasiKusıra bakma cok özel olmazsa nasıldı akıntın
Benimde sarı beyaz arasıydı iyice sarılaştı galibaNormal bazen şeffaf bazen hafif Sarı Beyaz arasi
Sen yarın testi tekrarlaBenimde sarı beyaz arasıydı iyice sarılaştı galiba
İlk işim o olcakSen yarın testi tekrarla