- Konu Sahibi Misisipili
-
Hiç bir şey yapamazsınız işte, onu anlatmaya çalışıyor insanlar size. Kedi bu, eğitilebilir bir hayvan değil.Ben hayvanı odaya kapatsınlar demiyorum arkadaşlar ben bekarken de vardı bu kedi sonuçta sadece beşiğine çıkmaması için ne diyebilirim ne yapabilirim diye sordum gerçekten artık bu forumda bişey paylaşmaya sormaya çekinir oldum
Kedi evin kedisi de siz yoldan geçen kadınsınız sankiBen hayvanı odaya kapatsınlar demiyorum arkadaşlar ben bekarken de vardı bu kedi sonuçta sadece beşiğine çıkmaması için ne diyebilirim ne yapabilirim diye sordum gerçekten artık bu forumda bişey paylaşmaya sormaya çekinir oldum
bagısıklık kesınlıkle guclenıyorEvde iki kedi var. Yenice bebeğimiz oldu. Eve ailelerimiz geldiklerinde bebekle nasıl olacak demeye başladılar. Oysa ki iki aileninde yıllardır kedileri var. Bizler yerine telaş yaptılar. Bir rulo ile temizlersiniz nevresimi. Bebeğin odasının kapısını da örtersiniz. Ki ailenizin evi bile olsa misafir olarak gittiğiniz evde bebek odası yapmışsınız. Bence çok telaş edip kendinizi germeyin. Şunu düşünün kedili evlerdeki çocukların bağışıklığı daha yüksek oluyor.
Siz bu forumu hiç tanımamışsınız.Yeri geldiğinde aile her şeydir, birbirimiz için fedakarlık yapmalıyız lafları havada uçuşurken bu
Siz bu forumu hiç tanımamışsınız.tam tersi kızkardeşinize karışamazsınız, anneniz size yardım etmek zorunda değil, bebek yaparken ona mı sordunuz, babanızla anlaşamıyorsanız ayrı eve çıkın, komşum bana selam verdi görmezden geldim popüler cümleler
Niye evlendin bu öküzle, neden bu evlliğe çocuk yaptın... bunlar da favorilerdenForumdan boşanmanızı tavsiye etmek için geldim
Dur kibar oldu bu.
Boşan
Bir ara da yaşlar kaç diye soranlar çoktu.
Bi tanede benden gelsin.Niye evlendin bu öküzle, neden bu evlliğe çocuk yaptın... bunlar da favorilerden
Ailenizi çok sevdim ben.Zaten kedi gitsin demiyoruz bende seviyorum sonuçta bile bile yerleştik ama resmen toz kondurmuyolar kedilerine asla bişey söyletmiyolar
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ama mecbur sebepler neydi oraya takıldım ben. Çocuk sahibi olma kararınızı o evde yaşarken mi aldınız bilmiyorum ama yanlış olduğunun siz de farkındasınızdır. Normalde insanlar bir ev kurabilecek maddi duruma geldiklerinde evlenir. Umarım evlendikten sonra ailenizle yaşamaya mecbur kalmamışsınızdır, ne kadar zordur bir insan için. Olumsuz senaryolara dair ailenizi her fırsatta uyarın bence. Onların da canı sonuçta, bir zarar gelsin istemezler. Kucaklarına aldıklarında işler değişir. Bir de bebek odasını şimdiden kapalı tutmaya başlayın.Herkese merhaba biz mecbur sebeplerden dolayı ailemle yaşamak zorundayız ve şu an ayrı eve çıkmamız mümkün değil öncelikle bunu belirtmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?