- 9 Ağustos 2021
- 15.398
- 52.640
- 548
- Konu Sahibi Misisipili
İnşallah en kısa zamanda evinize geçersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ne kadar oturmaya mecbur dahi olsak özel hayatımıza saygı beklemek sizce mantıklı değil mi siz eşinizle bişeyler yaşarken anneniz gelip aç kapıyı dese eminim he tamam o zaman demezsinizEe kedilerin çoğu kapalı kapı sevmez. Hele hep açık şekilde alıştıysa. Zaten susmazlar da genelde açana kadar. Annenizin dediği mantıksız gelmedi hem kiyamamistir kapı önünde miyavlayıp durmasına.
İnşallahİnşallah en kısa zamanda evinize geçersiniz
Kedi sahipleri genelde öyle olur zaten. Sizin anne babanıza has bir durum değil. Benim de kedim var. Ilk çocuğumuz o gibi bir durum var evde. Çünkü öyle görüyoruz onu. Bizim bardağımızdan su içiyor. Ben hamileyken kızımın bütün eşyalarına yattı. 2 beşik 1 ana kucağı... Kızım doğdu hiçbirine patisini sürmedi. Gelip gidip kızımın kafasını kokluyor sadece.Zaten kedi gitsin demiyoruz bende seviyorum sonuçta bile bile yerleştik ama resmen toz kondurmuyolar kedilerine asla bişey söyletmiyolar
evlenip daha kendinize ev kuramazken bi de çocuk yapıp da sığıntı yaşadığınız kedinin evinde kediyi istememezlik yapma gibi bi hakkınız yok malesef. kendinize ev tutun gidinHerkese merhaba biz mecbur sebeplerden dolayı ailemle yaşamak zorundayız ve şu an ayrı eve çıkmamız mümkün değil öncelikle bunu belirtmek isterim. Ben 37 haftalık hamileyim annemlerin bir kedisi var yani biz evlenmeden önce de vardı ve biz bilerek buraya yerleştik eşim normalde hayvanları çok sever fakat annem ve babam kediye insan gibi davrandıkları için herşeyi yapmasına müsade ediyolar. Buna mutfak masasına çıkmak gibi şeyler de dahil. Konum şu kızlar biz bebek için çocuk odası yaptık uzun süre kullansın diye bi de bi tane beşik aldık yatak odasına koymak için beşik şimdilik çocuğun odasında duruyodu doğumda yatak odasına alıcaktık. Annem beşiği oturma odasına alalım çocuk odasını kapatırız dedi bende tamam dedim beşiğin cibinliğini kapatıp koyduk ara ara babam cibinliği açtı kedi girsin diye bende istemediğimi eşimin de istemiyceğini söyledim beşiğe alma dedim hayvanı. Bir kaç kere daha yakaladım bu şekilde yaparken bugün eşim baktım söyleniyo evde ikimizdik odaya bi gittim kedi beşiğin içine girmiş cibinliği parçalamış her yer tüy içinde çok kızdı babanlar alıştırıyo diye. Cibinliği attı çöpe beğişi de odaya geri götürdü bana dedi konuş annenlerle ben bişey söylemek istemiyorum dedi. Ne yapıcam ben şimdi kalpleri kırılmadan nasıl sokucam kafalarına gerçekten çıkmaza girdim artık.
Gecenin bir vakti anneniz yatağından kalkıp ac demiyordur diye düşündüm. Gündüz veya akşam saatleridir demiştim.Her ne kadar oturmaya mecbur dahi olsak özel hayatımıza saygı beklemek sizce mantıklı değil mi siz eşinizle bişeyler yaşarken anneniz gelip aç kapıyı dese eminim he tamam o zaman demezsiniz
Ne biçim bi üslup bu terbiyesizlik yapmaevlenip daha kendinize ev kuramazken bi de çocuk yapıp da sığıntı yaşadığınız kedinin evinde kediyi istememezlik yapma gibi bi hakkınız yok malesef. kendinize ev tutun gidin
Keşke öyle olsaydı canım ama maalesef değilGecenin bir vakti anneniz yatağından kalkıp ac demiyordur diye düşündüm. Gündüz veya akşam saatleridir demiştim.
Bu arada özel hayata saygı bekliyorsaniz siz de saygi duymalısınız. Bizim de kedimiz var ve evime gelen kimseye laf söyletmem şahsen. Evde de istediği yere girip çıkabilir.Her ne kadar oturmaya mecbur dahi olsak özel hayatımıza saygı beklemek sizce mantıklı değil mi siz eşinizle bişeyler yaşarken anneniz gelip aç kapıyı dese eminim he tamam o zaman demezsiniz
Ya bende istiyorum oynasınlar anlaşsınlar tüyden yana sorunum yok aslında tek sıkıntım beşiğine anakucağına girmesin yoksa tabi ki de çok gğzel bişey bi hayvanla büyümesiBebeginiz saglikla gelsin insallah..Anne babaniz cok tatliymis bayilirim böyle çiftlere kedisini kopegini evladi yerine koyanlara❤ Bakın kedilere neyi yasaklarsanız daha cok merak uyandirir onlarda..Besigi gelip koklamak, kesfetmek isteyecek icine girecek uyuyacak biraz izin vermeniz gerekiyor..Hatta bebeginiz de doğunca ona da meraki olacak..Ne kadar uzak tutarsanız o kadar bebeginizin pesinden ayrilmayacak.Bebeginizle kedinizi tanistirmaniz gerekiyor.Sonra zaten ilgilenmiyorlar çocukları pek sevmiyorlar..Kedili evde yaşayan bebeklerin bağışıklıklari cok daha kuvvetli olur kolay kolay hastalanmazlar,sorumluluk duygulari merhamet duygulari gelisir daha cabuk konusurlar.Ama bizim milletimiz sadece kedinin tüyüne odakli olduğu için malesef bunlardan mahrum büyüyor cocuklar..Bence sizin icin cok büyük bilr sans esinizi ikna edebilirseniz kedili evin avantajlarını yasayin derim:)
Bizim ki önceden çıkmıyodu 4 yaşına geldi zaten hiç bilmem son 1 2 aydır yapıyo babam masa üstündr mama veriyo ona hayvanda alıştı orda olunca mama vericek diye çıkıyo yemek yerken bi zıplıyo masaya tabakların içine giriyo direkBabanız alıştırmasa da kediyi biraz zor engellersiniz.Benim kedim eve yeni birşey alındığında uzun süre üstünde otururHamile kalırsam çocuk odasını epey önceden yaparım diye düşünüyorum oğluşum yatsın herşeyin üstünde hevesini alsın.
Şimdi evime biri gelse dikkat edeceğim tek konu yemek konusu.Boş masaya çıkabilir yemek yenmeyen saatlerde.Onun haricinde dışardan gelene göre ayarlayamam hiçbirşeyi.
Sizde çocuğunuz olunca aileniz dahi bı laf etse bişey soyletmeyeceksiniz mesela o zaman kim haklı kim haksız ?Zaten kedi gitsin demiyoruz bende seviyorum sonuçta bile bile yerleştik ama resmen toz kondurmuyolar kedilerine asla bişey söyletmiyolar
Bizim kedi çok hantal atlayıp zıplama olayı yok yavaş yavaş gelir koklar gider.Çıkmasına engel olsak eminim çıkana kadar uğraşır.Şimdi sizin doğacak çocuğunuz sizin için nasıl olacaksa ailenizin kedisi de aileniz için öyledir.Kendi kedim olmasaydı bu duyguyu anlayamazdım belki ama gerçekten ailenizi anlamaya çalışın çünkü çocuktan farkı yokBizim ki önceden çıkmıyodu 4 yaşına geldi zaten hiç bilmem son 1 2 aydır yapıyo babam masa üstündr mama veriyo ona hayvanda alıştı orda olunca mama vericek diye çıkıyo yemek yerken bi zıplıyo masaya tabakların içine giriyo direk
Canim kediler yuva tarzi yerleri cok severler.Besik de bunun icin bicilmis kaftan..Ondan cok kacirmayin biraz oynasim belki hevesini aldiktan sonra daha ilgilenmez..Kediye farkli guzel bir yuva alın belki dikkatini o sekilde besikten o aldiginiz yuvaya kaydirirsiniz..Ya da besigin icersine şu nikah sekeri yapilan tullerin icine bohca seklinde kedilerin sevmedigi bir ot var uzaklastirmak için,kokusu keskin olan bir ot,karanfil vs tarzi seylerle deneyin oyle de vazgecebilir.Ama bu konuda esinizle surekli sizin orda misafir oldugunuzu evin anneniz ve babanıza ait olduğu dolayısıyla onlarin kurallarına biraz uymasi gerektigini hatirlatinki annenizi babanızı kiracak bir konusma yapmasın.Kedi yani sonuçta onlarin da kari koca tek varliklari suan o kedi.O yüzden bu denli baglanmalari cok normal.Boyle sevecen insanlar olmasa kediye evlatlari kadar değer vermezlerdi valla ben gormeden sevdim aileniziYa bende istiyorum oynasınlar anlaşsınlar tüyden yana sorunum yok aslında tek sıkıntım beşiğine anakucağına girmesin yoksa tabi ki de çok gğzel bişey bi hayvanla büyümesi
Yaaa annenizi çok iyi anlıyorum.4 senedir her sabah 6,5-7 de uyandırıyor benim ki.Kalkmama gibi bir şansım yok Daha hiç yatak odasının kapısını kapatıp uyuyamadım.Şikayet etmiyorum ki ben o şekilde ya bazen odanın kapısını kapatıyoruz eşimle kedi kapıda miyavlıyo annem hemen bağrıyo kapıyı açın kedi geldi diye evet evlerinde oturuyoruz ama ben bu kadarını doğru bulmuyorum maalesef bişey diyemiyorum ama
Ben hayvanı odaya kapatsınlar demiyorum arkadaşlar ben bekarken de vardı bu kedi sonuçta sadece beşiğine çıkmaması için ne diyebilirim ne yapabilirim diye sordum gerçekten artık bu forumda bişey paylaşmaya sormaya çekinir oldumSiz şimdiden böyleyseniz lohusalıkta çok sorun yaşarsınız. Benim oğlum doğduğunda 4 kedim vardı vde. Aşıları bakımı temizliği yapılan sadece kuru mama yiyen kedinin tüyünün bir zararı yok. Ayrı eve çıkmıyorsanız bu duruma alışın ya da lohusalık için otele falan gidin bilmiyorum ne bekliyorsunuz aileniz evlenip hamile kalan kızlarının tekrar yanlarına taşınacağını beklememiştir