- 30 Kasım 2012
- 1.826
- 111
kızlar hepinizeeee günaydınnnnnnn
ben önceliklee sizleri özledim.pc min sarjı bozuldu dün aldım ..doğum günümü b, gün sonra kutladık.ama cok keyıflıydı.ve dün doktorada gittim .anlattım 3test pozitif cıktı ama erken adet oldum dedim...ve parmak boyunda kandan bı pıhtı gıbı bısey dustu dedim.o an gelseydın bakardık ama sımdı varsa da yoksada deger düşmüştür dedi.dokotrda ılgınc dedi.amaaaa sorun yok cok şükür kistim falan cıkmadı..cok şükür temiz.hafıf kan pıhtılasması vardı bende artık düzenli aspirin kullancam ve folık asıt de aynı sekılde..artık önümüzdeki maçlara bakcaz ama bundan sonra kendıme söz verdim asla ve asla günüm geçmeden test yapmıcam..idrar hele asla.merak ve endişeden baska bişey vermıor.hele önce yapılan testler kadar sacma bısey yok.bu ay yaptım 3tanesıde benı ayrı umutlandırdı bundan snra gerek yok..bebek muabbetleri yaparım ama herhangı bı kür yada arastrmam ve denemm olmucakk..ooooww bu ay baya karar almısım ee sütten agzı yanan yogurdu üfleyerek yermıs dıye bana denıo galıbaa.sizde artık aktıf olun bol bol konuslım.öpüyorum hepinizi...
aferin kız sende bendensin artık
ne o öyle test manyağı ettik kendimizi
bende kocişime dedim zati günüm geçmeyene kadar artık test mest yok bana dedim..
inş dedi.
sonra günün yaklaştıkça test test diye başlamazsın inş dedi
adam iyi tanıyo eşini demekkim
bu ay ateş ölçmeye başladım ben.
onu takip edecem bakalım.
birde ovulasyon testi sipariş ettim bugün yarın gelir artık..
elimden geleni yapcam,ama yok kürmüş yok gebelik testiymiş..
günüm geçmeyene kadar çatlasam da yapmıcam inşallahhh
Son düzenleme: