Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar baslayalım ama ben su kanama bıtmeden okuyamam hastayımm bıtınce mutklaka katılırım.
kızlar baslayalım ama ben su kanama bıtmeden okuyamam hastayımm bıtınce mutklaka katılırım.
ben okunmazdıye biliorum cnmBen de reglm hala canım.Böyleyken okunmaz mı:26:
ben okunmazdıye biliorum cnm
tmm cnm ozaman..asumana diyelim girince.hımm o zaman bitmesini bekleyelim
tmm cnm ozaman..asumana diyelim girince.
tamam canım yarın görüşmek üzere..sen söylersin o zmn canım,tamam.Ben çıkacağım birazdan.Mesaim bitti.Yarın görüşmek üzere canlarrrrr :))
valla cnm ateşim hala 37.1 hiç düşüş olmadı bende anlamadım gitti adette ates düşerdineden böyle oldu off yaa
evet cnm eşim uytandıgında 7 gibi dil altından ölçüom..gün içinde de hiç düşmüo 37 ve 37.1 hep bende sastım bu ay kendımı hahhaaa..ne dengesiz vücudum varmıs beebende de aksine ateş tepe taklak
35.9 larda sürünüyo
sen yine bir test yap y..
durumun bana pek bir şaibeli geldi canım:44::44:
belki hamişsindir..
ateşin böyle yüksek kalması normal değil:26::26:
bu arada sen sabah 6-8 arası ölçüyon ateşini dimi..
çünkü gün ortasında benimki 36.7 ve daha fazlasına çıkabiliyo
ayy kız senin rahim gelecek aya hazırlık yapıyo,yada hamişsinevet cnm eşim uytandıgında 7 gibi dil altından ölçüom..gün içinde de hiç düşmüo 37 ve 37.1 hep bende sastım bu ay kendımı hahhaaa..ne dengesiz vücudum varmıs bee
benim adetim biteli hemen hemen bir hafta oluyo.bu süre içinde bir kere ilişkiye girdik ve sol kasıgımda inanılmaz bir agrı var yani her an adet olcakmışım gibi bir his var BU BİR BELİRTİ OLABİLİRMİ SİZCE_
yok be canım nerde bende o sans :))) hamilelik cok isteye isteye bu ay dengemi bozdum bee..heheh..ayy kız senin ya rahim gelecek ya hazırlık yapıyo,yada hamişsin
adet olacakmış gibi bir ağrı olurmuş zaten..
ama yumurtlama gününe denk geldi mi ilişki oda önemli..
adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo diyolar
ayy kız senin rahim gelecek aya hazırlık yapıyo,yada hamişsin
adet olacakmış gibi bir ağrı olurmuş zaten..
ama yumurtlama gününe denk geldi mi ilişki oda önemli..
adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyo diyolar
yok yumurtlama günüme denk gelmedi ama ne bilim her an adet olcakmışım gıbı agrım var inşallah hamileyimdir
kizlar benide alin dualariniza.....
@ttmm cok üzüyorsun kendini yasin cooook genc rahat ol neden kendine bukadar stress yapiyorsun...
Benim yerimde olsan ne yaparsin bilmiyorum artik...
Evliliginin tadini cikar
Günaydın canlarım tamam mesajınız alındı bitsin ayın sonuna doğru okuruz sıkmayın canınızı ben bugün dua edicem hepimize hastalığı biten baslar.hayırlı cumalar canlarım hayırlı günler=)