- 22 Ocak 2013
- 590
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldim canlarım hepinize selam,,,,,ben yarın okucam duları isimleri yazalım yarın ne okucağımızda belirleyelim başlayalım her cuma azar azar tekrarlarız olurmu ?
Ortaklasa karar alalım canım ttmm pufpuf ve betül çıtırlarıda birseyler
söylesin sayısınıda belirleyelim isimleride yazıcaz niyet ederken isim gerekiyor
bencede en iyisi namazıda kılarız aksam bence yarın baslayalım
asuman =) memnun oldum tuğçe -merve-asuman baska kimler var yazsınlar
tmm arkadasım yarın ben sabah namazından sonra 4 gibi girip tüm isimleri aldıktan sonra tabii , baslıcam okumaya yazıcam simdi kağıta arkadaslar çok okumak değilde az okuyup hissederek okumak mühim birbirimiz için güzel şeyler yahmak istememiz bile çok güzel=)
iyiyim cnm biraz allak bullak oldum..dün adetim geldi hemde 4 gün öncesinden.3 farklı test pozitif ve moralim bozuk.adetim cok ama cok az gelio.normalde böyle dğildir noluyor anlamadım normalde adet düzensızlıgım hıc ama hıc olmadı.kürtajdan snra bile.ilk defa erken gelıo hemde 4 gün önce..sen nasılsın peki
canım filozof özel mesaj atamıyorum daha 100 yorumumdolmadı =) meryem suresini okuyalım diyoruz .bu arada kızlarhastayken okunuyor diye biliyorum ben sonuçta dua .namaz değil dimi?
ozaman yarın filozofa tuğçeye betüle bana merveye okuyoruz öylemi
valla cnm ateşim hala 37.1 hiç düşüş olmadı bende anlamadım gitti adette ates düşerdineden böyle oldu off yaacanım ya az olması akla üstüne görmeyi getiriyor..:26:
dün kuzeniminde ara ara kanamaları oluyo diye dr a gittiğini ve ilk geceden hamile kaldığı öğrendik
kız sende de öyle bir durum olmasın..
oda adet oldum sanmış ama az gelince şüphelenmiş..
dr muayanesi sonrası hamile olduğunu öğrenmiş.
bir test daha yapsana canım..
ama umutlanma da yine de..
çünkü umutlanıp sonra da hayal kırıklığına uğruyoruz
valla cnm ateşim hala 37.1 hiç düşüş olmadı bende anlamadım gitti adette ates düşerdineden böyle oldu off yaa