slm kızlar. moralim pek iyi değil aslında. doktora gittim değerin çok düşük ama geç döllenme de olabilir yarın gel tekrar kan testi yapalım dedi. sonra ben de benim ilk doktora gittim. dedim burdan çıktıktan sonra içim rahat etsin diye devlet hastanesinde kan verdim. sonucu da öğlen aldım buyur dedm. baktı kağıda 17,6 bu önemli bişey değil dedi. nasıl değil dedim, diğer doktor hamile olduğumu söyledi dedim. çok düşük bu değer muhtemelen kimyasal gebeliktir, düşer dedi. nasıl yani ya dedim kaldım öylece. ilaç nolucak dört tane kullanmış oldum dedim. onun hiç bi zararı yok gebeliğe ama zaten bu düşer, ilacı kullanmaya devam et dedi. nasıl yani bırakmayım mı dedim. ama şok geçirdim resmen adamın tavrına, gayet rahat yani. siz bebek istiyo musunuz ki dedi :S:S nasıl istiuyo muyuz ya istiyoruz tabi dedim. o zaman bırak tamam kullanma ilacı ama cumartesi gel kan testini tekrarlayalım. sağlıklı bi gebelik olması için değerin yüzün üzerinde olması gerekir dedi. bu arada düşük olurken adet olabilirsin dedi.
işte böyle kızlar, ben hesap sorayım derken adam resmen üste çıktı gibi bişey oldu. moralimi de sıfırladı anlıcağnız.
(