Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnim cok sevindm yumurta rezerwinin iyi olmasna.bnd uzn zamandr gremdm.blgsyr bozuk teldn griyrum arada. İnsallah esinin spermiografsi iyi ckar.şnuclari yaz mtlaka.inş mujdyi alrz yaknda sendn deKızlar merhaba, ben geldim ama sanırım bugün kimse yok..uzun zamandır giremedim iş yoğunluğu nedeniyle..Herkes iyidir inşallah.. hafta sonu spermiyogram testi verdik bende muayene oldum yumurtlamışım doktorum çok güzel yumurta rezervin var dedi bakalım sonuçlarımızı yarın alıcaz labaratuvar sonuçlarına göre bende usg çekilcem sanırım ..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..
günaydınlar herkese
inşaallah bu hafta burda yeni hamilelikk haberlerine seviniriz hepberaber
bende cumayı bekliyorum heyecan basıyor ya dua edin neolur
insallah cnim.olsun üzülme buay olur insallah.herseyn güzel ckmasida sevindrci en azndan üzülmek yk sakn ha.MAALESEF HAMİLE DEĞİLİM KIZLARRRRRRR BUGÜN ULTRASONLA BAKTIRDIM KAN TAHLİLİ YAPTIRDIM HİRBİRŞEY ÇIKMADI BELİRTİLER DEVAM EDİYOR DEDİM AMA DRUM BEBEK YOK AMA TERS Bİ DURUMDA YOK DEDİ ŞÜKÜR :26:HALEN KASIK AĞRISI DEVAM EDİYOR VEE GÖĞÜSTEDE DEĞİŞMELER VAR HAYIRLISI ARTIK İNŞALLAH KISA ZAMANDA İSTEYEN HERKESE RABBİM NASİP ETSİN TABİ BENDE DAHİL
günaydın herkese
bu sabah adet sancım vardı o kadar korktum ki olacağım diye çok gergindim çok
ama çok şükür geçti inşaallah burda birimiz ayağını sürerde hepimizde arkasından gideriz
günaydın herkese
bu sabah adet sancım vardı o kadar korktum ki olacağım diye çok gergindim çok
ama çok şükür geçti inşaallah burda birimiz ayağını sürerde hepimizde arkasından gideriz
Herkese günaydn kızlar buara pek giremdm .pc de sorun wardi.serap tombikkus onyediock alyadua filozof ve ismini sayamadgm herkes nerde yahu ndn grmiosunz hc
canım ben buralardayım izlemedeyim yani. benim son haberleri tekrar geçeyim. biliosun değerim geçen hafta 17 çıkmıştı ve doktor kimyasal olabilir dedi. ctesi günü ise 147'ye çıktı ve çok şükür geç döllenmeymiş. doktor değerin normal artmış demekki geç yumurtlamışsındır dedi ve tekrar dokuz gün sonra yani 8 nisanda çağırdı. bu arada kanama veya çok şiddetli ağrın olursa hemen gel dedi. yani canım özetle hamileyim ama sata göre hesap yapamıyorum ve doktor da ne kadarlık olduğunu söylemedi. umarım ptesi daha net şeyler söyleyebilir.
Kızlar merhaba, ben geldim ama sanırım bugün kimse yok..uzun zamandır giremedim iş yoğunluğu nedeniyle..Herkes iyidir inşallah.. hafta sonu spermiyogram testi verdik bende muayene oldum yumurtlamışım doktorum çok güzel yumurta rezervin var dedi bakalım sonuçlarımızı yarın alıcaz labaratuvar sonuçlarına göre bende usg çekilcem sanırım ..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah..
Cok sevindim cnim ya.allah tamamına erdirsin.darisi bize olsun ins
Amin cnim.ins snuclar güzel ckar.usg ultrasn dglmi.usg nsl cekilio ben sadce ultrasndan baktrmstm inş herseyn temz ckarda müjdeli hbrlrni yazarsn
canım ben buralardayım izlemedeyim yani. benim son haberleri tekrar geçeyim. biliosun değerim geçen hafta 17 çıkmıştı ve doktor kimyasal olabilir dedi. ctesi günü ise 147'ye çıktı ve çok şükür geç döllenmeymiş. doktor değerin normal artmış demekki geç yumurtlamışsındır dedi ve tekrar dokuz gün sonra yani 8 nisanda çağırdı. bu arada kanama veya çok şiddetli ağrın olursa hemen gel dedi. yani canım özetle hamileyim ama sata göre hesap yapamıyorum ve doktor da ne kadarlık olduğunu söylemedi. umarım ptesi daha net şeyler söyleyebilir.
aaay seraaaaap bende senin durumu merak ettim,tam sana yazcaktım..bi baktım sen yazmışsın aaay çok sevindimmmmm iyi bari herşey yolundaymış demek..süper bi haber bu
böyle güzel haberlerle sağlıkla devam etsin inş darısıda bizlere hemeeeeen
amin canım amin darısı başına inşallah ben son sonucu yazmamış mıyım acaba buraya ya? :26: bu sefer çok tatlı bi doktora denk geldim sonunda :) doktor alttan baktı rahim duvarı kalınlaşmış bi de sağ yumurtalığında ufak bişey var hamileysen bu da kesedir muhtemelen dedi. sonucu görünce de geç yumurtlamışsın demekki dedi. salı 17, ctesi 147 değerin normal yükselmiş dedi ve haftaya ptesi çağırdı. allaha şükür bi sıkıntım da yok şimdilik. ne bulantı ne ağrı. göğüslerim bile ne ağrıdı ne de şişti henüz :) sadece arada adet olmuşum gibi kasıklarım ağrıo ve sağ kasığımda batma oluo. ama şiddetli falan değil. hatta oldukça mutlu oluorum orada olduğunu hatırlatıo bebeğim sanki bana :)
sadece ne kadarlık olduğunu merak ediorum çünkü sata göre hesaplayamıorum çünkü 9+2 çıkıo :) tahmininen 4 ya da 5 haftalık olması lazım. internetten araştırdım geç döllenmede kesenin boyutuna göre haftasını hesaplayılormış. bakalım benim ptesi ne olacak gelişmeleri yazarım. allahım bu duyguları sana ve isteyen herkese yaşatsın inşallah canım. aminnnnn....
amin canımmmmmmmmmmmmmm
yok canım bu kadar detaylı buraya yazmamışsın,göremedim
ama haberler çok iyi gerçekten,Allah bozmasın inş.. doktor farklı birine gittin galiba,iyide ettin bence.. doğru diyosun,o batmalar bebeğin var olduğunu hissettiriyo insana bakalım p.tesi değerin ne olacak?
valla değerinden çok kaç haftalık dicek, kese gözükcek mi onları merak ediyorum ben.
zaten başka bi doktora gidicem diyodum ya eşimle birlikte burada başka bi özele gittik . bu sefer şansıma konuşan anlatan bi doktor çıktı. herşeyi anlattım tarlusldan bişey olmaz dedi. kimyasal gebeliğin k'sinden bile bahsetmedi. içimi rahatlattı gerçekten. bebeğimin sağlıklı olduğunu söylemesine gerçekten çok ihtiyacım vardı
zaten olumsuzluğa dair kesin olmayan bi durum varsa doktor kesinlikle olumlu konuşmalı,stres yaratmamalı..aay o bi önceki doktorun neydi öyleee aptallll