- 8 Nisan 2012
- 1.263
- 2
canım hosgeldın tekrar aramıza evet hatırladım tabıkı senı.netınde sorun vardı..bayadır yoktun.bisürü arkadas hamıle darısı bize insallah.incir kürünün adet düzeninden ziyade yumurtları büyütüp çatlattıgını duymustum..ama onunda bellı süresi var herzaman yapılmıo ve ara verılıo sende yaz sonuna kadar kullanma..ınsallah ıstedıgın an hamıle haberını alırız..özletme kendını bukadar bız hep burdayız.Kızlaar ıyı gecelere. Benı hatırladınız mı ya ınternetım olmadığından dolayı giremiyorum artık ama takip ediyorum sizi ara ara telefondan gırıyorum.ılk önce hamişş kalmış arkadaşlara hayırlı olsun ve darısı bızlerın başına dıyorumm. Kızlar bende bebek ıstıyorum hemde cok ama eşimi zar zor ıkna etmiştim ve artık bu sure daha beklememız gerektığını soyledığı ıçın ara verdim çalışmalara ancak bu sure de ben boş durmuyorum tabıkı kendımı hazırlıyorum  size şunu soyleyım kızlar denemeyen arkadaşlar varsa kesınlıkle ıncır kurunu uygulayın.neden çünkü benım adetlerım duzensız oluyodu ve yumurtlama zamanında olan akıntı gelıyo mu gelmıyo mu hatırlamıyorum bıle ovulsyon testı almıştım hep tek cızgı .ancak bu ıncır kuru sayesınde benım adetım dızene gırdı kızlar doğru düzgün kan gelmıyodu şimdi çok şaşırtıcı olarak duzeldı ve hesaplamama göre bugün yumurtlama günümdü bakalım gerçekten akıntı gelcem mı dıyodum ovuladyon testı de 1 tane kalmıştı evet kızlar bugün okadar yoğun geldi ki o saydam akıntı ve test yaptım çift cizgı kesinlikle deneyın ıncır kurunu benım eşim istemediği için boşa gıttı günüm (((( ancak şunu buluyorum ki benı düzene soktu ve devam edıcem yazın düşünüyoruz öyle anlaştık sizler geldiniz aklıma kızlar deneyın bence bu yaşıma kadar hıç böyle yumurtlamadım :):):) ve kasık ağrıdı göğüs ağrıdı hepsı oldu deneyın dedım size yardımcı olursa da cok mutlu olurum :)