merhaba canım .. annem bana hamile iken bahsetmişti bu üzerine görmeyi.. annem hamileyken ilk 3-4 ay adet kanaması görmüş .. bazı kişilerde oluyomus bu olay.:114:.. gebelik testi yapmanda fayda var derim.:26:Kizlar mrb uzerine gorme diyorlar ya bu durum kafams takildi benim belki komik ama ya ben 3 aydir regl tarihlerim sasti ilk ay 1 gun gecikti ikinci ay gununde geldi ucuncu ayda yani bu ay 3 4 gun once geldi bu ayki mevsimsel sanirim..Ama her zamanki gibi gayet yogun 5 6 gun surdu hatta bu ay hep oldugu gibi agrilida oldu..Ordan burdan okuyrz ya hep yok 3 4 ay regl oldm falan diyolar kizlar boyle efsane gibi degilde yani gerck olarak boyle mumkunmu yani yogun ve 3 4 ay uzerine gorulurmu :) Nedir bunun asli bilginuiz varmi ve cok insanda olurmu
ilk reglm bitti yaptim ikinci reglim bitti yine yaptim :) heralde olsa cikardi dimi..merhaba canım .. annem bana hamile iken bahsetmişti bu üzerine görmeyi.. annem hamileyken ilk 3-4 ay adet kanaması görmüş .. bazı kişilerde oluyomus bu olay.:114:.. gebelik testi yapmanda fayda var derim.:26:
ilk reglm bitti yaptim ikinci reglim bitti yine yaptim :) heralde olsa cikardi dimi..
evet canım olsa çıkardı mutlaka ..bende senin gibi düşünmüştüm ilk reglmde üstüne görme mi acaba diye test yaptım negatifti sonra anneme sordum da olsa çıkardı dedi üzerine yine test yaptım negatif çıktı...
tsk ederim cnm cvp verdigin icin ben dedigim gibi bi tane ilk ay bi tanede ikinci ay regl bitimi yaptim 15 20 dakkada bekledm negatifti yani acaba bu test yanilirni yada yanlismi yaptm dediim ama heralde bu testin ince ayrintilari yoktur idrar damlatmk yetiyodur :)
rica ederim canım ne demek..ahh bnde hep öle düşünüorum yanlış olsa diyee ama malesef doğru zaten testteki o ''c'' yeri olan idrarı tanımladığını gösterir c deki çizgi koyu ise testin doğruluk payı oldukca yüksek olduğunu gösterir... ben bi kere yaptıgım tesstte sadce ''t'' çıkmıştı tabiki de geçersiz ne güzel ilk ''t'' çıktı die sevinmiştim
ikisindede dedigin gibi c kirmiziydi t ise bembeyaz 20 dakka falan beklefim..Belki gulucksn cnm ama ben birax takintili detayciyim ilk testi yaptigimda sabah idrariyla orta akim idrarla yaptim ona bile dikkat ettim ama prospektusu okydm idrar toplama delignde kabarcik olusmamasina dikkat edin diye bende hafif kabarcik oldu bende sondurdm sonra ikinci testtede ilk aldigim idrar ornegi dokyldu tekrar idrar ysptm son idrarimdi yani orta akim degildi az bisi idrar geldi simdi bunlari kafaya taktim ben yanlismi yaptim testi diye :) boyle ince ayrintilar yok demi uc dort damla idrar damlatsak son akim idrarda ortada olsa cikarmi :)
benim bat dündü hala gelen giden yok. akıntı var başka bişi yok. hayırlısı...
olsa cıkardı cnm zaten o görenler normal adetten farklı oldugunu sölüor.yanı az oluoms ve daha kısa oluolarms senın dedıgınn normal adet ınsallah en kısa zmanda nasıp olur sanada.ilk reglm bitti yaptim ikinci reglim bitti yine yaptim :) heralde olsa cikardi dimi..
canım ınsanlar umut ederek yasar senınde umut etmen kesınlıkle normal..ama arada yazılarına denk gelıorum bugunde sırıngayla hamılelık yazan arkadasa yazdın topiği bastan sona okudum ama 13 sayfa olmus ve deneyen kımse hamıle değil.bence arkadasa sadece vesile olmus hamıle kalmak için kendı sahsıma böyle bıseye gerek yok zaten yastık koyunca cıkmıo döllenme ıcın tek bı sperm yetıo ılla hepsıne gerek yok ki.tabı karar senın.:18:Benim bu aralar yumurtlama dönemim ama miyom varmis alinmasi gerekiyor vs diye, bir yandan artik umutlu degilim diger yandan da umutlanmdan yapamiyorum
Allah verirse her sekilde olur diye düsünüyorum , bana dua edin...:)))
canım ınsanlar umut ederek yasar senınde umut etmen kesınlıkle normal..ama arada yazılarına denk gelıorum bugunde sırıngayla hamılelık yazan arkadasa yazdın topiği bastan sona okudum ama 13 sayfa olmus ve deneyen kımse hamıle değil.bence arkadasa sadece vesile olmus hamıle kalmak için kendı sahsıma böyle bıseye gerek yok zaten yastık koyunca cıkmıo döllenme ıcın tek bı sperm yetıo ılla hepsıne gerek yok ki.tabı karar senın.:18:
selam hayırlısı olsun ama birlesmeden 7-10 gün arası yerlesme kanaması oluyor 15 ise 19. Gün erken bence ,,,,zorlamayada damarlarla alakalıda olabilir kahverengi kırmızı sart değil kan kandır diyor doktorlar test yaptınmı?
canım merak ediyorum test yaptın mı?? :) umarım sonuç beklediğin gibi olur. bi kaç arkadaşımda yeni öğrendi hamile olduğunu. ben nisanan kaldım ama haberleri duyunca heyecanlanıyorum... :))
canım ya kaç gündr giremiyom foruma. dün sabah kan testini tekrarladım gecikmemin 3. günüydü bişey çıkmadı. Artık ümidim zaten hiç yok bu ay. Ama hala adet görmedim hiç gelcek gibi de durmuyor walla sanırım stresten gecikiyor. Hala içimi kemiren bi şüphe var neden böyle oldum bilmiyorum. bir an önce regl olup doktora gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?