- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Kaç gün oldu kürü bitireli?Kızlar ben bu kuru 12 gün falan yapy adetin 2. Gününden başlayarak. . Asilama aşamasındayım henüz yumurtalarım tam büyümedi bana mı etki etmedi anlayamadım
Pko yum bu arada varmi benim gibi
1-2 gün oldu .. klomen ile kür umarım fayda eder. Doktor büyümeye başlamış ama seçilmiş buyuk yok henüz dediKaç gün oldu kürü bitireli?
Ama çok erken daha ben bitirdikten 8-9 gün sonra yumurtlama oldu1-2 gün oldu .. klomen ile kür umarım fayda eder. Doktor büyümeye başlamış ama seçilmiş buyuk yok henüz dedi
Neden canım?Geçen ay bende kullandım ve yumurtlamadim sanırım kizlar
Takip yaptım ovu testiyle hiç koyulasmadi cnmGeçen ay bende kullandım ve yumurtlamadim sanırım kizlar
Allah Allah bünyeden bünyeye değişiyor demek ki canımTakip yaptım ovu testiyle hiç koyulasmadi cnm
Normalde uzayan akintim olurdu her ay biliyodum yumurtladigimi bunu yapinca olmadi hiçAllah Allah bünyeden bünyeye değişiyor demek ki canım
Belki de.. kimisi benile aynı zamanda 16mm yumurtası oluyor.. bakalım yarın ne diyecek doktorum merakla bekliyorumAma çok erken daha ben bitirdikten 8-9 gün sonra yumurtlama oldu
Umarim olumlu sonuç alırız pko lu musunuz sizdeGeçen ay bende kullandım ve yumurtlamadim sanırım kizlar
Bildiğim kadarıyla değilim cnm eylül adetiyle dr gitcem bakalım bi sorun varmiBelki de.. kimisi benile aynı zamanda 16mm yumurtası oluyor.. bakalım yarın ne diyecek doktorum merakla bekliyorum
Umarim olumlu sonuç alırız pko lu musunuz sizde
Umarim bir sorun çıkmaz. . Pko yoruyor insanıBildiğim kadarıyla değilim cnm eylül adetiyle dr gitcem bakalım bi sorun varmi
Canim sanırsam klomen zateb sadece reçete ile veriliyor.. yani doktoruna bir sor klomenin amacı yumurtaları büyütmek. Pko değilsen yumurtlama gibi bir sorunun çıkmazsa zaten gerekmez ilactaBen de öyle düşünüyorum ama klomen ile alacağım hormonlar bana zarar verir mi? gerekli mi? aklımı kurcalıyor. İnş bu kür işe yarar da ilaç kullanmak zorunda kalmayız.
Faydasını gördünüz mü pekiEveeeet
Gördüm tabiki de tembel yumurtalıklarımı çalıştırdıFaydasını gördünüz mü peki
Canim sen ne yaptinGördüm tabiki de tembel yumurtalıklarımı çalıştırdı
Adetim bugün yarın gelir büyük ihtimalle gebelik testi negatifCanim sen ne yaptin
Adetine ne zaman kaldi
Bugun catlamanin kacinci gununAdetim bugün yarın gelir büyük ihtimalle gebelik testi negatif