- 25 Kasım 2018
- 2.370
- 3.376
- Konu Sahibi KurkmantoluS
11. GünBugun catlamanin kacinci gunun
Hemen olumsuz dusunme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11. GünBugun catlamanin kacinci gunun
Hemen olumsuz dusunme
Daha erken olabilir canim11. Gün
Ben tam catlamanin 14 gunu adet oldum11. Gün
Evet bugün yaptımDaha erken olabilir canim
Bugunmu test yaptin cnm
yok kesildi akıntım bu arada bende bir kere daha ovulasyon testi yapmıştım ve 12. Günde adet olmuştum o yüzden yarın olurum büyük ihtimalleBen tam catlamanin 14 gunu adet oldum
Sende sivi akinti geliyormu cok
Insallah süpriz bi gebelik olur sanaEvet bugün yaptım
yok kesildi akıntım bu arada bende bir kere daha ovulasyon testi yapmıştım ve 12. Günde adet olmuştum o yüzden yarın olurum büyük ihtimalle
Canım ya çok teşekkür ederimInsallah süpriz bi gebelik olur sana
Ben adete yakin sivi akintim olunca adet olacagimi biliyorum
InsallahCanım ya çok teşekkür ederim
İnşaallah ikimizde tez zamanda alırız hayırlı haberleri
Benimde kesilir akıntım hep ufaktan sivilcelerde başladı
Kaçıncı günündesin?Insallah
Bakalim artik nasip
Ben daha yumurtlamayi gormedim ovulasyon testi yapiyorum da
Bugun 16 gun cnmKaçıncı günündesin?
Kaç günde adet oluyorsun canım?Bugun 16 gun cnm
Gecen 24 pik oldu 27 yde catladi yumurta
30 la 35 arasi bugunde yaptim silik cizgi cikti ovulasyonKaç günde adet oluyorsun canım?
Senin ovulasyon adete yakın oluyor o zaman geçen olduğunda pikten kaç gün sonra oldun?30 la 35 arasi bugunde yaptim silik cizgi cikti ovulasyon
Ozaman corek otu yapmamistim yumurtanin catlamasindan sonra 14 gun adet oldum canimSenin ovulasyon adete yakın oluyor o zaman geçen olduğunda pikten kaç gün sonra oldun?
Çörekotu kürü yapmış mıydın?
Anladım hayırlısı olsun inşaallah canım yaOzaman corek otu yapmamistim yumurtanin catlamasindan sonra 14 gun adet oldum canim
Senin ovulasyon adete yakın oluyor o zaman geçen olduğunda pikten kaç gün sonra oldun?
Çörekotu kürü yapmış mıydın?
Aslında 13 ve 14. Testte koyulaşmaya başlamış sanki 15. Yi sıvı tüketimine dikkat etmeden mi yaptın acaba?Eki Görüntüle 2304311
Testlerim boyle
Hepsini sivi alimina dikat ettimAslında 13 ve 14. Testte koyulaşmaya başlamış sanki 15. Yi sıvı tüketimine dikkat etmeden mi yaptın acaba?
Ben onunla yaptım gayet memnun kaldım canım yumurtlama oldu mu gayet net gösteriyorHepsini sivi alimina dikat ettim
Ya ben laboqucik le yaptimda eminolmuyorum ya
Ben memnun degilim nedenseBen onunla yaptım gayet memnun kaldım canım yumurtlama oldu mu gayet net gösteriyor
İçin rahat edecekse başka marka da al onunla dene hatta aynı anda yap iki markayı hangisi güvenilir kendin tespit edip o markadan devam edersinBen memnun degilim nedense
Sivi aliminada dikat ediyom