- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.584
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
İnşallah gerek kalmaz da bu ay hamile kalırım
Ayyy inşallah canımmm. Senin bat ne zamandı yine sormuştum amaİnşallah gerek kalmaz da bu ay hamile kalırım
Yaa aynı günnnn. Hazırladın mı karışımıBende yarın başlıyorum inşallah
31i canımAyyy inşallah canımmm. Senin bat ne zamandı yine sormuştum ama
Yaa daha var sana doğru ya31i canım
Ay kıza bak tarikat kurmuş ilerliyor hahahaBal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler
(Ben normal çiçek balı kullanacağım )
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki balı karıştırıyor ve macun kıvamına getiriyoruz. Macun kıvamına getirdiğimiz karışımı cam kavanozda ve serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Kadınlar bu karışımı adet kanamasının 2. günü kullanmaya başlayarak 12 gün boyunca bu karışımı kullanmalıdırlar. Bu karışım her gün sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanılmalıdır.
Burada bi çok arkadaşım tarafından şahit oldum bu kürün mucizesine. İnşallah bizlere de nasip olsun bu ay.
Ben yarın başlayacağım
Eneaciz S SiriusBlackK Lostinparadise biz şans dileyin Kızlarrr
Evet 15günüm kaldı bakalım yarın doktor ne dicek yumuşum büyümüş mü çatlamış mı inş net bişey derYaa daha var sana doğru ya
yav sen beni öldürüyon varaa şu yorumlarınlaAy kıza bak tarikat kurmuş ilerliyor hahahaçörekltlular tarikati ben son ay yaptım, yapıp da hala yarayıp yaramadığını bilmeyen son kadınım şuan
inşallah canım. İnsan o zaman da strese girer yahu çatlamak üzere hadi ilişki falan. Oyy ne zor be kadın olmakEvet 15günüm kaldı bakalım yarın doktor ne dicek yumuşum büyümüş mü çatlamış mı inş net bişey der
Desinde ben razıyım canım ilk defa bu ay günaşırı deniyoruz .tutsun bu ayda ben razıyım. Bişey demediği zaman ben deli oluyorumyav sen beni öldürüyon varaa şu yorumlarınlaKız bu ay olacak ya Allahın izniyleee seninki zaten sabır sınavı valla şu bugün aldığın ilaç işe yarasa bariiii
inşallah canım. İnsan o zaman da strese girer yahu çatlamak üzere hadi ilişki falan. Oyy ne zor be kadın olmak
İnşallah bu ay olur kuzum. Fazla stres yapmamaya çalış. Herkes saldığım ay oldu diyor bu benim için mümkün değil galiba senin içinde değil ama yine de vücudunu etilemesin stresin. Ben bi ay tam 7 gün geç regl oldum dedim hamileyim heralde. Doktor baktı bişey yok stres ten yumurtalıklar çok etkilenir dedi. Dediği gibi gerçekten hastane dönüşü regl oldum. Şaka gibiDesinde ben razıyım canım ilk defa bu ay günaşırı deniyoruz .tutsun bu ayda ben razıyım. Bişey demediği zaman ben deli oluyorum
Kızlar gerçekten doğru ya stresten adet gecikiyor ve hamilelik de olmuyor benim de çok tanıdığım var en basitinden kendim bir örneğim kızımda hiç düşünmedim adet geçti test yaptım pozitif şimdi iki aydır deniyorum ve gün sayıyorum resmen regli zamanı beklemek de kötü geçmiyor ve bugün regl oldum normalde düzenli adet 26 günde bir gelen adet bu ay 30. Gün geldi gerçekten stres çooook etkiliyor haberiniz olsun kafaya takmayınca bi bakmışın hamilesinİnşallah bu ay olur kuzum. Fazla stres yapmamaya çalış. Herkes saldığım ay oldu diyor bu benim için mümkün değil galiba senin içinde değil ama yine de vücudunu etilemesin stresin. Ben bi ay tam 7 gün geç regl oldum dedim hamileyim heralde. Doktor baktı bişey yok stres ten yumurtalıklar çok etkilenir dedi. Dediği gibi gerçekten hastane dönüşü regl oldum. Şaka gibi
Aynen canım ya. Kafaya takmamak nasıl olcek onu ben yapamıyorum henüzKızlar gerçekten doğru ya stresten adet gecikiyor ve hamilelik de olmuyor benim de çok tanıdığım var en basitinden kendim bir örneğim kızımda hiç düşünmedim adet geçti test yaptım pozitif şimdi iki aydır deniyorum ve gün sayıyorum resmen regli zamanı beklemek de kötü geçmiyor ve bugün regl oldum normalde düzenli adet 26 günde bir gelen adet bu ay 30. Gün geldi gerçekten stres çooook etkiliyor haberiniz olsun kafaya takmayınca bi bakmışın hamilesin
Az önce lekelenme başladı, bildiğin gurur duydum kendimle kız 37 de adet oldum diyeyav sen beni öldürüyon varaa şu yorumlarınlaKız bu ay olacak ya Allahın izniyleee seninki zaten sabır sınavı valla şu bugün aldığın ilaç işe yarasa bariiii
inşallah canım. İnsan o zaman da strese girer yahu çatlamak üzere hadi ilişki falan. Oyy ne zor be kadın olmak
canim benim ben de yapmak istiyorum da bi yandan da korkuyorum kist falan yapmasin ayBal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler
(Ben normal çiçek balı kullanacağım )
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki balı karıştırıyor ve macun kıvamına getiriyoruz. Macun kıvamına getirdiğimiz karışımı cam kavanozda ve serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Kadınlar bu karışımı adet kanamasının 2. günü kullanmaya başlayarak 12 gün boyunca bu karışımı kullanmalıdırlar. Bu karışım her gün sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanılmalıdır.
Burada bi çok arkadaşım tarafından şahit oldum bu kürün mucizesine. İnşallah bizlere de nasip olsun bu ay.
Ben yarın başlayacağım
Eneaciz S SiriusBlackK Lostinparadise biz şans dileyin Kızlarrr
Hadi gözün aydınnnAz önce lekelenme başladı, bildiğin gurur duydum kendimle kız 37 de adet oldum diyezaten benim türkiye tatiline denk gelmiş çatlama mağlesef, eşim belki son gece bi münasebete girse ihtimal vardı da son ilişki tee 4 gün önce olmuş çatlamadan mümkün deilmiş. Ben hayıt otu hapımı tiroid ilacımı alıp bu ayı öyle bitiricem canım kür mür yok, yaptım da nooldu yedim onca çörekotu, yumurtlama teeee 23. Gün yaniiiii ! O hafta zaten ilişki olmayınca on yumurta olsa ne yazar ya. Ben yapabileceğim herşeyi yaptım tevekküle geçip olayı eşime devrediyorum pesettim yıldım tükendim. Bi gebe kalmak bu kadar zor olmamalı yani , bunu yazanın bi çocugu var bi de
Canım valla kist yapanı da gördüm hamile kalanı da. Ben bir ay denedim şükür kist vs olmadı. Ama bebekte olmadıcanim benim ben de yapmak istiyorum da bi yandan da korkuyorum kist falan yapmasin ay
bi de su an adetim bitmedi birer bitmez mi yapmak lazim