- 17 Ağustos 2019
- 7.493
- 8.184
- 28
-
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Benim tam bilgim yok canımBiraz önce bende bal tarçın corek otu karışımını hazırladım yarin başlayacağım bende. Aslinda adette tam olarak olmadım lekelenme tarzın da ama kahverengi leke geliyor. Kullanmak da bir sakıncası varmidir acaba
Pek kimsenin yok sanırım ☺Benim tam bilgim yok canım
Normalde hep lekelenme şeklinde mi başlar reglPek kimsenin yok sanırım ☺
Önce bir gebelik tahlili yaptir yoksa baslayanilirsin bunların bir sakincasi olmaz benim düşüncem eğer gününde lekelenmen olduysa daha iyi olurBiraz önce bende bal tarçın corek otu karışımını hazırladım yarin başlayacağım bende. Aslinda adette tam olarak olmadım lekelenme tarzın da ama kahverengi leke geliyor. Kullanmak da bir sakıncası varmidir acaba
Evet iki gün öncesi biraz leke gelir sonra kanamam başlar ama işte daha kanamam başlamadı umut dünyası ya ya hamileysen diye insanın aklına geliyor ☺ ama yoktur büyük ihtimalle 4 gün önce evde test yaptım negatif çıktıNormalde hep lekelenme şeklinde mi başlar regl
İdrar testinde negatif çıktı ama eğer kanama bugün yarın baslamazsa bi kan veririmÖnce bir gebelik tahlili yaptir yoksa baslayanilirsin bunların bir sakincasi olmaz benim düşüncem eğer gününde lekelenmen olduysa daha iyi olur
Eğer normal adetin böyle başlıyorsa başlamanda sakınca olmaz bence sonuçta şifa deposuBiraz önce bende bal tarçın corek otu karışımını hazırladım yarin başlayacağım bende. Aslinda adette tam olarak olmadım lekelenme tarzın da ama kahverengi leke geliyor. Kullanmak da bir sakıncası varmidir acaba
O zaman bi daha test yap öyle başla kuzu. Ne olur ne olmazEvet iki gün öncesi biraz leke gelir sonra kanamam başlar ama işte daha kanamam başlamadı umut dünyası ya ya hamileysen diye insanın aklına geliyor ☺ ama yoktur büyük ihtimalle 4 gün önce evde test yaptım negatif çıktı
Başladım bugün kullanmaya reglim de geldi biraz yutarken zorlanıyorum ☺O zaman bi daha test yap öyle başla kuzu. Ne olur ne olmaz
Tadı çok kötü değil miBaşladım bugün kullanmaya reglim de geldi biraz yutarken zorlanıyorum ☺
Tuhaf bişey yani bir kaşık şey boğaz da düğümleniyor üstüne üç bardak su içiyorum anca kendime geliyorumTadı çok kötü değil mi
Şifa olsun inşallahTuhaf bişey yani bir kaşık şey boğaz da düğümleniyor üstüne üç bardak su içiyorum anca kendime geliyorum
Çok su içme üzerine ne olur ne olmazTuhaf bişey yani bir kaşık şey boğaz da düğümleniyor üstüne üç bardak su içiyorum anca kendime geliyorum
Amin inşallah ☺Şifa olsun inşallah
Siz de kullanmismiydinizÇok su içme üzerine ne olur ne olmaz
Evet 1-2 güne pik olur bu bende erken yumurtladım.Kızlar selam herkes iyidir umarım benim takvimde yumurta günü önümüzdeki salı görünüyor bugün ovulasyon testi yaptım bir iki güne pik olacak gibi sanki kürü 8 gündür yiyorum ne zaman bırakmam lazım?