- 17 Nisan 2019
- 2.133
- 2.157
- Konu Sahibi KurkmantoluS
Aynen öyle canım kısmetNasip canım nerden olacağı belli değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canım kısmetNasip canım nerden olacağı belli değil
Merhaba sonucunuzu merak ettim. Bu lürle hamile kaldınız mı?Bal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler
(Ben normal çiçek balı kullanacağım )
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki balı karıştırıyor ve macun kıvamına getiriyoruz. Macun kıvamına getirdiğimiz karışımı cam kavanozda ve serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Kadınlar bu karışımı adet kanamasının 2. günü kullanmaya başlayarak 12 gün boyunca bu karışımı kullanmalıdırlar. Bu karışım her gün sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanılmalıdır.
Burada bi çok arkadaşım tarafından şahit oldum bu kürün mucizesine. İnşallah bizlere de nasip olsun bu ay.
Ben yarın başlayacağım
@Eneaciz @SumeyyeKk @Lostinparadise biz şans dileyin Kızlarrr
Canım malesef yarıda bıraktımMerhaba sonucunuzu merak ettim. Bu lürle hamile kaldınız mı?
Canım yanlış konudasın Konu sahibi nego değil
Biliyor canim son 5 aydir surekli ayni doktora gidiyorum. Ben de bir ay klomen bir ay femara kullandim ama olmadi. Benim aslinda hic bisey kullanmasam da yumurtam oluyor ve catliyor hic sikinti yok. Yine de takviyeler aliyorum bir umut
Selam kızlar yumurtlama için ilac kullanırken bu kürden yapsak sıkıntı olur mu ki
Bi de benim bugun ikinci günümdü sabah akşam yaziyor akşamdan başlasam olur mu ki ya da yarın geç mi olur üçüncü gün başlasam
Tamam canım peki sen ilac kullanıyor musun yumurtlama için ben bu ay da tedaviye devam edicem destek olsun yumurtlamaya diye bu kürü denemek istiyorum
Kizlar konu guncel ama sormak istedim varmi deneyip bu kurden fayda gören ben kullaniyorum adetimin ikinci gununden beri adetim yeni bitti insallah faydali olur
Aynı durumdayım tanıdıklarım ikinciye hamile bazen ağlama krizleri geliyo ama elden ne gelir ki kendimizi üzmekten başka
Kızlar aranızda hamile kalabilen var mı ?
Henüz kalamadım canım kürün sonucunu daha bilmiorum amaKızlar aranızda hamile kalabilen var mı ?
Malesef canımKızlar aranızda hamile kalabilen var mı ?
İnşallah işe yarar canımHenüz kalamadım canım kürün sonucunu daha bilmiorum ama
Küre devam ediyor musunMalesef canım
InsAllah cnmİnşallah işe yarar canım
Yok canım ben yapmadım hiç o kürü nerden geldim bu topiğe bilmiyorum ama yazmışım ehehe soğan kürü falan denedim zaten kistim olduğundan bana yaramıyo bunlae yaKüre devam ediyor musun
İşe yaradı mı çünkü paylaşımın üzerinden baya zaman geçmişBal tarçın ve çörek otu kürü için gereken malzemeler
(Ben normal çiçek balı kullanacağım )
- 12 tatlı kaşığı kadar taze, öğütülmüş çörek otu
- 10 çay kaşığı kadar toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
12 tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otunu, 10 çay kaşığı toz tarçını ve 10 yemek kaşığı hakiki balı karıştırıyor ve macun kıvamına getiriyoruz. Macun kıvamına getirdiğimiz karışımı cam kavanozda ve serin bir yerde muhafaza ediyoruz. Kadınlar bu karışımı adet kanamasının 2. günü kullanmaya başlayarak 12 gün boyunca bu karışımı kullanmalıdırlar. Bu karışım her gün sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı şeklinde kullanılmalıdır.
Burada bi çok arkadaşım tarafından şahit oldum bu kürün mucizesine. İnşallah bizlere de nasip olsun bu ay.
Ben yarın başlayacağım
@Eneaciz @SumeyyeKk @Lostinparadise biz şans dileyin Kızlarrr
O korunuyor canımİşe yaradı mı çünkü paylaşımın üzerinden baya zaman geçmiş
Hmm anladım teşekkür ederim cvp içinO korunuyor canım
Ama Çok fayda edeni duymadımHmm anladım teşekkür ederim cvp için ❤
Ben şuan hamile değilim ama bana fayda etti.O korunuyor canım
Yumurta gelişmesi sıkıntılı olan bir kaç kişide fayda ettiğini okudum. Ama normal de yumurtası kendiliğinden gelişenlerde kist yaptığını da okudum. Benim okuduklarımda fayda etti diyen çok azdı canımBen şuan hamile değilim ama bana fayda etti.
Geçen ay ve önceki ay kullandım yumurtlamayı çok güzel şekilde gördüm, bu ay kullanmadım hala yumurtlayamadım.
Gelecek ay mutlaka tekrar yapacağım.
Bende bir ay denedim diyemiycem iki gün falan tükettim sadece ama tadı midemi bulandirmaya başladı pek aram yok balla. Bu nedenle bıraktımAma Çok fayda edeni duymadım
Evet canım mide bulantısı yapıyormuş ben balı sevmediğim için kullanmadım bi sıkıntın yoksa küre gerek yokBende bir ay denedim diyemiycem iki gün falan tükettim sadece ama tadı midemi bulandirmaya başladı pek aram yok balla. Bu nedenle bıraktım