Hamilelik heyecan tansiyon

Insallah canım benim de hic sorun cıkmaz benim genel olarak tansiyon fobim var. Hamilelikten once de vardi tansiyon fobim. Nedenini bilmiyorum ama tansiyon hastasi olmak fobimdi galiba tabi simdi bide preeklempsi korkusu basladi. Drum saglik ocaginda da normal cıktigi icin cok onemsemiyor ama arada olctur diyor. Altyapim oldugunu dusunuyor tansiyona. Bakalim insallah sorun olmaz

Gozun aydin buarada evladına kavusmussun. Saglıkla sıhhatle buyut insallah bebegini. Senin de hep benim gibi drda yuksekti senin drun ne diyodu bu duruma

Saol canim darisi basina ins evet yuksekti doktorda,heycan tansiyonu diyodu takilmiyodu bende takilmiyodum son zamanlar artik prelaksi olmak icin idrarda protein olmasi lazim bosuna kendini korkutma birsey olmiycak

kızlaar bende yanı durumdayım ve ilk gebeliğimdede yüksekti ama bunda daha da suan 14 haftalığım ve korkuyorum 1 hafta takip verdi ona göre ilaç başlıycaz dedi ama evde normal 11-7 12-8 en fazla sağlık ocağında ya da dr. kontrolünde 14-9 18 e kadar çıkıyo çok korkuyorum

Kızlar acill yardımıniza ihtiyacim var 37 haftayı bitirdik hayirlisiyla dunden beri tansiyonum 125/9 civarinda. Napıcam cok korktum acil bi durummu acaba kucugun 9u bulmus olmasi evde de oyle hemsire arkadasim olcunce de oyle.

kızlaar bende yanı durumdayım ve ilk gebeliğimdede yüksekti ama bunda daha da suan 14 haftalığım ve korkuyorum 1 hafta takip verdi ona göre ilaç başlıycaz dedi ama evde normal 11-7 12-8 en fazla sağlık ocağında ya da dr. kontrolünde 14-9 18 e kadar çıkıyo çok korkuyorum
ölçtürürken heycan mı yapıyosun canım bendr aynıydım cok şükür saglıkla dogurdum hepsi bitti gecti

ölçtürürken heycan mı yapıyosun canım bendr aynıydım cok şükür saglıkla dogurdum hepsi bitti gecti
evet canım ya heyecan yapıyorum malesef elimde değil şimsi kontrolüm var yine kontrolden çok tansiyonum cıkıcak diye stres oluyorum günler öncesinden

Bende ayniydim canim aleti koluma taktilar mi nabzim 160 goruyodu dusun sanki ne varsa heycan tansiyonuydu doktor bunu biliyodu bende oylr bitirdom hamileligi cok sukur ne dogumda problem oldu ne sonrasinda benim bide kan igne fobim var dusun ben yaptiysam sende yaparsin o an sadece dogurup hastaneden cikmak.istiyosun

Bende ayniydim canim aleti koluma taktilar mi nabzim 160 goruyodu dusun sanki ne varsa heycan tansiyonuydu doktor bunu biliyodu bende oylr bitirdom hamileligi cok sukur ne dogumda problem oldu ne sonrasinda benim bide kan igne fobim var dusun ben yaptiysam sende yaparsin o an sadece dogurup hastaneden cikmak.istiyosun
Merhba.acaba tansiyonunuz kac cikiyordu.benimde 13e 8 bugunde 14 e 8 cikti.ben de cok heycanlaniyorum acaba yuksek mi cikicak diye.napmam lazim bilmiyirum doktorumla ayni sehirde degilim mesaj attim donmedi bile cok korkuyorum

Tıpkı benim gibi kontrole gitmeden kac gun once basliyo yine tansiyonum yuksek çıkcak korkusu. Bendeki de garip mesela biri ölcerken ondan yuksek cıkmadiysa o an bidaha yuksek cıkmiyo nerdeyse ama baskasi olcunce yine yukseliyo. Belkide tamamen psikolojik ama elimde degil malesef. Dun yine komsum olctu hemsire 12/9 dedi ben tabi stres oldum bak iste hala yuksek diye 5 dk sonra yine bakti 13/9. Az sohbet ettik bi 5 dk sonra 12/8 yani anlamadim neden boyle. Insallah sorunsuz sag salim dogururuz. Bu arada 38 oldum bie

Merhba.acaba tansiyonunuz kac cikiyordu.benimde 13e 8 bugunde 14 e 8 cikti.ben de cok heycanlaniyorum acaba yuksek mi cikicak diye.napmam lazim bilmiyirum doktorumla ayni sehirde degilim mesaj attim donmedi bile cok korkuyorum
Benimde sizin gibi drda bazen 14 8 falan cikiyo. Hatta bi kez 15-16/ 8 mi ne ciktı. Saglik ocagi ve ev olcumlerim normaldi iste gecen bikac gun ev olcumlerinde de 12/9,olunca ben de panikledim

Bir de iste benim drum. Buyugu herseyden etkileniyo da kucugu normal problem yok diyodu hep simdi kucugu yukselince ben panikledim. Sizin hic kucugu de yukseliyomu

Bir de iste benim drum. Buyugu herseyden etkileniyo da kucugu normal problem yok diyodu hep simdi kucugu yukselince ben panikledim. Sizin hic kucugu de yukseliyomu
Benim bu zamana kadar hep dusuktu cnm problem olmadi hic tansiyonum.son 2 olcumde boyle yuksek cikti 2 keresinde de kucuk 8 di.buyuk tansiyon mu etkileniyomus doktorun oyle mi dedi sana orayi anlamadim tam

X