Hamilelik heyecan tansiyon

Kendini bir turlu inandirmiyosunki sen .Once bi kendini inandır.sende tansiyon falan yok .benim 16larda gezerdi diyorum sen okumuyomusun.Ama çok şükür bisey olmadi .Sakin ol lütfen . Hamileliğin tadını çıkar . Benim gibi yapma onu bunu okuma ya benimde başıma gelirse diye düşünme. Özlüyorum hakikaten hamileliğimi .oyalanacak bisey bul öyle araştırma internetten biseyler.o tür durumda olan çok çok nadir .ayrıca heyecan tansiyonu çıksa bile bi zararı yok .çünkü kisa bi süre sonra düşüyo . Riskli grupta yer alanların tansiyonu 22lerde olur ve ilaç alinsa dahi düşmez ayrıca vücut kendi yapar.seninkisi psikolojik.10 /7 . 10/8 11/8 12/8 13/8 bunlar normal olan tansiyondur.esine soyle o tansiyon aletini bi süre evden uzak tutsun:)

Inandirmaya calisiyorum gercekten. Ama iste takintı galiba bendeki. Gunde 10 kere olcuyorum en az. Esim ilk hamileligimde saklamisti bikac kez napip yapip buluyodum. Insallah rabbim herkese sorunsuz hamilelikler dogumlar nasip etsin. Benim de korkum gecsin insallah

Inandirmaya calisiyorum gercekten. Ama iste takintı galiba bendeki. Gunde 10 kere olcuyorum en az. Esim ilk hamileligimde saklamisti bikac kez napip yapip buluyodum. Insallah rabbim herkese sorunsuz hamilelikler dogumlar nasip etsin. Benim de korkum gecsin insallah
Inşallah canm .hayırlı doğumların olsun. bende de vardı öyle takıntı . Iyi bisey değil tabiki ama insanın elinde değil ikidebir kuşku duyuyorsun .ama ilginç olan şey senin her ölçtgunde tansiyonunun normal çıkması . Benim gibi yuksek çıksa napardin. Takma kafana.hiiic bi sıkıntı olmayacak allahin izniyle

Benim ev olcumu ama sınıra yakın da olsa normal cıkan. Simdi evdeki dijital olcer ya bikac hafta once 10/6 falan cikiyordu ki o donemde drda 14/7 cikmisti. diyordum ki hadi biraz dusuk olcse 11/7 dir. Simdi ev olcumu 115/80 cikiyor. Kimbilir dr olcse kac cikacak simdi :) sizin ev olcumlerdi de mi yuksek cikiyordu. Cok oldum ama kendime yakın birini bulunca napayim soruyorum dayanamayip

:KK66:) çok olmadin tabiki .ama gereksiz yere stres yapiyosun ben ona üzülüyorum.10 6 11 /7 12/8 bunlsr çok güzel rakamlar.olmasi gereken rakamlar zaten.tansiyon hic kimsede sabit kalmazki .sürekli değişir.Spor yapanlarin bile bazen 19lara çıkarmış.sizin neyi dert ettiğinizi ben çözemedim . Çünkü sizdeki tansiyon normal olan rakam.ben heyecanlandığım zaman yani panik atak anksiyete geldiği zaman doktordada evdekindede yüksek çıkardı.

Anliyorum yani hamileligin 10. Haftasi icin bile iyi rakamlar mi bunlar ben hamilegin baslarinda yani son bi aydan once hep dusuk olasi gerekiyo diye biliyorum yani simdi boyle sinirda demekki sonrasinda cok yuksek mi olacak endisem var.ama sizi anliyorum cunku hamilelikten once de bende yillardir var tansiyon fobisi bazen gunlerce dusmezdi 14/9 dan asagi cunku her olcumde evde de olsa pabik yapardim

Mrb bende de ayni problem var bende genelde nabzim cok hizlaniyor 160 a ciktigi oluyor cok heycanlaniyorum hastane doktor tansiyon fobim var nasil dogum yapcam bilmiyorum cocuk cok istedim ama simdi hergun korkuyla yasiyorum dogum korkusuyla tansiyonum panik aninda ilk zamanlarda daha yuksekti 14,5/9olmustu bikere dideral aldim yarim doktor demisti 40 dk sinra sakinleyince 11/7 oldu sonra olcmemeye basladik bikerede doktorda 13/7 cikti nabzim tavan tabi aleti girunce fenalik basiyor haftada bir evde olcuyoruruz simdide kucugu dusuk cikiyo 11/4,5 en son 12/6 bir hafta arayla nabiz 160a vuruyo olcerken normalde 90 genelde aletsiz saydigimda bunlar hayatimi zehir ediyor hamile kalmadan 2 kere kardiyolojiye gttim bi problem yok psikolojik dediler

Mrb insallah toparlariz. Ben suan sadece evde olcum yapiyorum dijital aletle insallah dogru olcuyordur. Simdilik evde normal. Takmamaya calisalim. Yapabilecegimiz daha iyi bisey yok

Ay ne zor ya hamilelik mahfetti beni saglik takintisi iste sizin ilk hamileliginiz mi benim ilk dogumdan odum patliyo
ozellikle sezeryandan nas sakin kalcam bilmiyorum

Benim ikinci hamileligim. Ilkinde de vardi ama dr olcunce bi kere yuksek cikmiati sonralari normaldi. O sezeeyan oldu. Hatta ben 9 ay once miyom ameliyati da oldun. Heralde aezeyan esnasinda mudahale ediyolarki bi sorun yasamadim cokk sukur insallah bunda da hicbir sorun olmaz

Ahh bu konu tam benlik...normalde 9/6 10/6 seyreden tansiyonum doktorda hep yuksek çıkıyor 14/9 13/9 dan asagi inmedi. Her kontrol oncesi istemsiz heyecanlaniyorum bi gece once uyuyamiyorum bile elimde degil. Doktor evde tansiyon kontrolu yap dedi evde dusuk hemsire ölçerken yuksek...

Se
Benim ikinci hamileligim. Ilkinde de vardi ama dr olcunce bi kere yuksek cikmiati sonralari normaldi. O sezeeyan oldu. Hatta ben 9 ay once miyom ameliyati da oldun. Heralde aezeyan esnasinda mudahale ediyolarki bi sorun yasamadim cokk sukur insallah bunda da hicbir sorun olmaz
genel mi oldunuz sezeryani belden uyusturmalida ayik olunuyor ya o ortam germedi mi sizi peki

Ahh bu konu tam benlik...normalde 9/6 10/6 seyreden tansiyonum doktorda hep yuksek çıkıyor 14/9 13/9 dan asagi inmedi. Her kontrol oncesi istemsiz heyecanlaniyorum bi gece once uyuyamiyorum bile elimde degil. Doktor evde tansiyon kontrolu yap dedi evde dusuk hemsire ölçerken yuksek...
tam yerine geldin canim ben evde olcerken bile panik yapiyorum dusun,hastane ,doktor,igne korkun var mi ?bende hepsi mevcut

Belden uyusturmalı oldum. Dedigim gibi belkide onlar sakinlestirici bisey yapiyolardir bilmiyorum sezeryan esnasinda ama sorun olmadi cok sukur. Yani o gerginlik oluyo tabiki ama ordakiler seni sakinlestirir merak etme sonucta tek sezeryan olan biz degiliz kimbilir kimler geliyo heyecanlı. Allah yardim etsin

tam yerine geldin canim ben evde olcerken bile panik yapiyorum dusun,hastane ,doktor,igne korkun var mi ?bende hepsi mevcut
Cocuklugumdan beri hastanelere de iğneye de alışkınım. Ailemde sağlıkçılar var. Benimki bebegime bir sey oldu ve ultrasonda bunu gorecegim korkusu. Ilk bebegim karnimda öldü ve rutin kontrolde ultrasonda ogrendim ondan kaldi. Bununla ilgili psikolojik destek aliyorum ama tansiyonum her kontrol oncesi firliyor iste...

Kizlaaaaarrrrrr ne olur yapmayın ya .hamileliğinizi bu gibi gereksiz endişelerle mahvetmeyin. Bebisinizide karninizda kasmayın. Hem de kendinizi strese sokmayın . Ben 16lari 17leri gordum diyorum siz bana 14 lerden bahsediyorsunuz.tansyionunuzu ikidebir ölçüp durmayın . Bende aynı sizin gibiydim doktor kontrollerinde çok yüksek çıkardı . Çok harika bi doktorum vardı.Alaninda uzmandı ve bana demistiki bu tür çok hastam vardı hepsi de sagliklica doğurdu demisti tabiki heycanlanabilirsin bu senin doğal hakkin demisti .heyecanın geçtiği an tansiyonun normale döner bu da bebeğin ve senin için sıkıntı yaratmaz yürürken merdiven çıkarken bile tansiyonumuz yükselebilir demisti .önemli olan uzuuun sureli yükseklik olmaması dedi.Bi heyecandan yukselen anksiyete esnasında yükselen tansiyon var .birde vücudun kendi yapmış olduğu yükselen tansiyon var .ikisi arasında çok fark var .yinede ihmal etmeyin tabiki . Ama hamilelik günlerinizi bile arayacaksınız.O anların bile ayrı bi güzelliği var.Siz sıkmayın canınızı. 14 tansiyon bile degil .bemim bi arkadaşımın 15ten aşağı inmediği halde sağlıkla doğurduysa sizde sağlıkla sihhatle doğurursunuz . Hadi allaha emanet olun .

Kizlaaaaarrrrrr ne olur yapmayın ya .hamileliğinizi bu gibi gereksiz endişelerle mahvetmeyin. Bebisinizide karninizda kasmayın. Hem de kendinizi strese sokmayın . Ben 16lari 17leri gordum diyorum siz bana 14 lerden bahsediyorsunuz.tansyionunuzu ikidebir ölçüp durmayın . Bende aynı sizin gibiydim doktor kontrollerinde çok yüksek çıkardı . Çok harika bi doktorum vardı.Alaninda uzmandı ve bana demistiki bu tür çok hastam vardı hepsi de sagliklica doğurdu demisti tabiki heycanlanabilirsin bu senin doğal hakkin demisti .heyecanın geçtiği an tansiyonun normale döner bu da bebeğin ve senin için sıkıntı yaratmaz yürürken merdiven çıkarken bile tansiyonumuz yükselebilir demisti .önemli olan uzuuun sureli yükseklik olmaması dedi.Bi heyecandan yukselen anksiyete esnasında yükselen tansiyon var .birde vücudun kendi yapmış olduğu yükselen tansiyon var .ikisi arasında çok fark var .yinede ihmal etmeyin tabiki . Ama hamilelik günlerinizi bile arayacaksınız.O anların bile ayrı bi güzelliği var.Siz sıkmayın canınızı. 14 tansiyon bile degil .bemim bi arkadaşımın 15ten aşağı inmediği halde sağlıkla doğurduysa sizde sağlıkla sihhatle doğurursunuz . Hadi allaha emanet olun .
Saol canim dogru soyluyosunn insallah bizde saglikla kucagimiza aliriz

Kızlar tekrar merhaba. Simdi drumdan cıktim 18. Haftadayiz sukur hersey yolunda ama benin tansiyonum yine 15/7 cikti. Drum cok onemsemedi evde normal oldugunu da soyledim. Burda heyecanlaniyosun sanirim dedi. Ama ben yine taktim acaba gercekten hep mi yuksek. Ahh korkularim. Yardıminiza ihtiyacim var

Evde normalse panık yapma canım bıde doktora gıderken stres yapıyosan ölculurken heycan yapıyosan cok normal yukselmesi bende ilk zamanlar oyleydim gide gele alıstım zamanla alıscan

X