- 5 Ağustos 2020
- 1.139
- 1.968
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
Köy ama mahalle diye geçiyor. ama mevcut fazla diye açmamışlardı okulu. 2 martta açılacak sanırım. Size de çıkması gerek aslında, belki de ücradan merkeze geliyorlardır sırayla.Ben de öğretmenim e-Nabızda riskli grupta değilsiniz yazıyor.Hemşire ile görüştüm köy okulları açık diye köy öğretmenlerine öncelik verildi dedi.E nabızdan takip edin dedi.Siz köyde mi çalışıyorsunuz?
Siz aşı olacak mısınız? Gebelik planınız var mı?Ben de öğretmenim e-Nabızda riskli grupta değilsiniz yazıyor.Hemşire ile görüştüm köy okulları açık diye köy öğretmenlerine öncelik verildi dedi.E nabızdan takip edin dedi.Siz köyde mi çalışıyorsunuz?
bunu nerden cıkardınız acaba... onca insan öldü farkındamısınızAşı yumurtalıklara inip yumurtaları etkisiz hale getiriyormuş. Covid diye bişey de yok, tamamen insan nüfusunu azaltmak için uydurdular
Evlıyım ve. 2yasındada oglum var ası sıramın gelmesini bekliyorum cumku baska secenegımız yok.Ben evli değilim aşı olacağım çevremde çok ölüm oldu çok korkuyorum hem kendimden hem de sevdiklerime neden olmaktan
Libya değil Brazilya diye biliyorum ben .O ilk başlardaydı faz3 çalışmaları bizde ve Brazilyada yapıldı.Şu an Faz 3 bitti ve aşı kullanılıyor.Koruyuculuğu diğerinden daha düşük olduğunu ama yan etkisinin Prizer'ın aşısından cok daha az oldugunu okudum ben.Amerikada dr tanıdığım daha bizim ülkeye aşı gelmeden onlar Prizer'ın aşısını oldu.Siz hangi ülkedesiniz sağlık çalışamları aşılanmıyor merak ettim.Tüm dünyada Çin dahil çin aşısını tek yaptıran ülke Türkiye değil mi? Bir de Libya yı duymuştum Çinden aşı alacak diye.
Tüm dünya iki dozlardan yaptırıyor. Benim olduğum ülkede sağlık çalışanları bile olmuyor. Almanyadan gelen aşı bu arada. Bir de duydunuz mu bilmem Çin aşısı olanın AB ülkelerine seyahati yasaklanacak. Çünkü aşının koruyucu etkisi yok
İroni yapıyor yahu ironi.bunu nerden cıkardınız acaba... onca insan öldü farkındamısınız
Çin kendi bulduğu aşıyı yaptırmıyor bile, düşünün kendi aşısına o kadar güveni yok akfjsjf.Tüm dünyada Çin dahil çin aşısını tek yaptıran ülke Türkiye değil mi? Bir de Libya yı duymuştum Çinden aşı alacak diye.
Tüm dünya iki dozlardan yaptırıyor. Benim olduğum ülkede sağlık çalışanları bile olmuyor. Almanyadan gelen aşı bu arada. Bir de duydunuz mu bilmem Çin aşısı olanın AB ülkelerine seyahati yasaklanacak. Çünkü aşının koruyucu etkisi yok
3 çocuk yapın diyen devlet büyüklerinin Çinden aldıkları kredileri biliyor musunuz? Çin, Çin aşısı almamız için Türkiyeye kredi açtı. Bu sebeple oradan alındı aşılar. Para yok bir. Ticari olarak Çine bağımlıyız Uygur türklerinin yaşadığı zulme bile dur diyemiyoruz Türkler olarak bu da iki. Aynı devlet büyükleri Çin aşısından olmadı. Çolukları çocukları daha güvenilir aşılardan oldular bu da üç.Böyle bir etkisi olsa 3 çocuk yapın diye tutturan devlet büyükleri onu ülkeye sokmaz ben sabırsızlıkla sıramı bekliyorum sonuçta başka çaremiz yok bu hastalıktan kurtulmanın tek yolu bu
Daha üçüncü faz araştırması yapılmadan kullanım onayı verdi Çin. Biz de aldık. Ne iyi sonucu belli ne yan etki sonuçları. Kızamık aşısı, çiçek aşısı gibi vakti zamanında ölümcül olan virüslerin aşılarının bulunması 10 yılı bulmuş. Şimdi tıp ilerledi o zaman 10 yılda bulunuyorsa şimdi 1 yılda diyelim. Ama sonuçları önemli. Aşı vurulanlar çocuk sahibi olacak bir kuşak sonra göreceğiz sonuçlarını.Benim eşimde hemşire ama ona vurdurmadım ben bütün arkadaşları oldu bi sıkıntıları yok şuan ama ben güvenemiyorum. Kısa sürede bulunan aşı mutlaka bir yan etki gösterecektir diye düşünüyorum. Tabi karar sizin.
İnsanların tercihleri ile dalga geçmek haddinize değil.!Evet asi olmayanlar ve eslerine asi oldurtmayanlar tebrikler her seyin arkasinda ki buyuk resmi gordunuz parlak zekalarinizi selamlıyorum
Bir abimiz vıruldukran bir hafta sonra oldu covid.