- 29 Haziran 2018
- 134
- 43
- 35
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
bende aynı dusuncelerden dolayı ası olmayı planlıyorum bu ay keske daha once olsaydım korktum olmadı sız doktorla vs gorustunuzmu hıc beklemek gerekırmı dıe hangı asıyı oldunuz ben sınovac olamyı planlıyorumMerhaba ;Şu an bebek düşündüğünüz için aşı olmadıysanız gebe kaldığınız da olmayacağınızı anlıyorum(ben olsam ben de şu an anlamlı veriler yokken gebeyken olmak istemem ). Peki sonbahara kadar aşı bir çok kişinin olduğunu varsayalım ve siz örneğin 3 aylık gebesiniz aşısınız yok ve her yer açık. Bu daha problemli bir süreç olmaz mı ?İnsanlar aşılı diye rahatla dolaşacaklar bir sürü aşılı bireyin arasında aşısız bir de gebe olmak daha riskli olmaz mı ? Örneğin kızım okula gidecek ,eşim işe .Biz o yüzden aşı olduktan 3 ay sonra denemeye başlarız diye düşündük.
Hala aşı olmadılar mıEsimin kuzeni hemşire aşı olmayacağı kısır olma gibi ihtimalini vs söyledi geçende başka bi tanıdığımız oda hemşire aynı şekilde oda olmamış olmayacakmış
Aşı oldunuz muBen de asla olmayacağım. Çinliler’in de biontech aşısı aldığını duymuştum. Bakalım zaten aşı tedavülden kalkacak değil, yani ömrüm yeterse bi 20 yıl neslimi ve doğacak çocuklarını gözlemlemek istiyorumOna göre kararımı 20 yıl sonra vereceğim.
Şaka bir yana olmak kesinlikle istemiyorum Allah çaresiz bırakmasın.