- 5 Mayıs 2015
- 5.011
- 6.604
-
- Konu Sahibi notdefteri2_
Siz neden olmamayı tercih ettiniz?Kısırlık yaptığını sanmıyorum
Ama hamilelere yapılmadığı için hamilelik düşünenler de yaptırmasın gibi bi çıkarımda bulundum kendi kendime
Ben de ne yazık ki olmayacağım aşı
E hamilelik düşündüğüm için işteSiz neden olmamayı tercih ettiniz?
Pardon ben başka bir sebeple diye düşündüm. Bir yandan da hakkımı da kaçırmak istemiyorum, hamileyken covid geçirmek daha mı kötü olur diyorumE hamilelik düşündüğüm için işte
Kısırlık yaptığını sanmıyorum gerçektenPardon ben başka bir sebeple diye düşündüm. Bir yandan da hakkımı da kaçırmak istemiyorum, hamileyken covid geçirmek daha mı kötü olur diyorumçok kararsızım
Ben olmayanlara son etapta vurulcak diye biliyorum toplum sağlığı söz konusu maalesefKısırlık yaptığını sanmıyorum
Ama hamilelere yapılmadığı için hamilelik düşünenler de yaptırmasın gibi bi çıkarımda bulundum kendi kendime
Ben de ne yazık ki olmayacağım aşı
Covid in gerçek olduğunu başından beri biliyorum, oldukça izole yaşıyorum mart ayında. beri. ailemizden 3 kişiyi kaybettiğimiz zaman da ciddiyetini bir kez daha anladım. O yüzden de aşı randevusunu hiç düşünmeden ilk gün aldım. Şimdi bilinmemezlik beni çok korkuttu. Yoksa çip takılacak mı diyenlerden değilim elbette.Aşı yumurtalıklara inip yumurtaları etkisiz hale getiriyormuş. Covid diye bişey de yok, tamamen insan nüfusunu azaltmak için uydurdular
Artık zorla tutup vururlar sanırımBen olmayanlara son etapta vurulcak diye biliyorum toplum sağlığı söz konusu maalesef
Ben uydurmuyorum, doktorların bana söylediklerinden endişeleniyorum. Elimizde veri yok, ilk 3 ay hamile kalmayın cümlesi beni korkuttu. Çünkü bilimi bilmiyorum, neden 3 ay? Bilen varsa cevaplarsa içim rahat aşımı olurum, insanlar aklına sokmaz istemedikleri şeyleri merak etmeyin, internette televizyonda herkes bunu konuşuyor. İlk benden duymadı kimse.Neden olmayan şeyleri uydurup insanların akıllarına sokuyorsunuz?
Benim de yaşım bu kadar ileri olmasaydı veya bir tane çocuğum olsaydı bu kadar endişe etmezdim.Artık zorla tutup vururlar sanırım
Hamilelik söz konusu olmasaydı ilk vurduran bile olabilirdim
Ama çocuk düşünürken ve hamilelere vurmadıklarını bilirken mümkün değil aşı olmam
Hastalık 9 ayda bitmez muhtemelenArtık zorla tutup vururlar sanırım
Hamilelik söz konusu olmasaydı ilk vurduran bile olabilirdim
Ama çocuk düşünürken ve hamilelere vurmadıklarını bilirken mümkün değil aşı olmam
Peki olmayın. Evde oturun maske takın bulaşmaz.Ben uydurmuyorum, doktorların bana söylediklerinden endişeleniyorum. Elimizde veri yok, ilk 3 ay hamile kalmayın cümlesi beni korkuttu. Çünkü bilimi bilmiyorum, neden 3 ay? Bilen varsa cevaplarsa içim rahat aşımı olurum, insanlar aklına sokmaz istemedikleri şeyleri merak etmeyin, internette televizyonda herkes bunu konuşuyor. İlk benden duymadı kimse.