Hamilelik belirtisimidir bunlar acaba ?

belki gec dollenmedir uzulme rabbim insallah en kisa zamanda bize de tum isteyenede nasip eder biraz sabir.
Yine Bi gelişme olursa haber ver canim
İnşallahh ova lasyon testi yaptım bir de çift çıktı onda acaba yumurtluyomuyum

Kızlar bende test yaptim 1tane ppzitif cikti net degil ama silik ama sonra yone. Yaptim negatif ti

Galiba bir dahaki aya bende bu günleri değerlwndiriyorum ovülasyonda çift çizgi çünkü
Ayni olmuyo canim tekrar yap ve İnstagram birgebeningunlugu var onu takip et sana yardim eticektir o bu ay bana yardim etti bugun test yaptimi soyledim 2-3 gun daha bekle dedi

Kızlar benimde adete 8gun var ama bel ağrısı karın altı batmalari kasik agrisi hafif ara ara mide bulantısı vajinada kramplar gogus damarları belirginlesti

Kızlar benimde adete 8gun var ama bel ağrısı karın altı batmalari kasik agrisi hafif ara ara mide bulantısı vajinada kramplar gogus damarları belirginlesti
Belirtilere pek aldanma bekle daha cok var ben cok hamilelik belirtileri yasadim ama hep hısran oldu

canımm bn bu ay soğan kuru yaptım 9 gün geçti regl ve inanalmz bel ağrısı oldu aksam ve akıntım var şeffaf 2 gündür neden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…