- 24 Mayıs 2015
- 584
- 238
- 103
Yaptiniz miBen şimdi yapcam idrar
Malesef tek çizgiYaptiniz mi
Malesef tek çizgi
İnşallahh ova lasyon testi yaptım bir de çift çıktı onda acaba yumurtluyomuyumbelki gec dollenmedir uzulme rabbim insallah en kisa zamanda bize de tum isteyenede nasip eder biraz sabir.
Yine Bi gelişme olursa haber ver canim
Bende yaptim ama silik o normalmiş er Pazartesi kadar olmazsan bi kan testi yaptir bende ya gebelik yada kan testi yapicamİnşallahh ova lasyon testi yaptım bir de çift çıktı onda acaba yumurtluyomuyum
Gebelikte tek çizgiydi ovulasyon da çift çizgiBende yaptim ama silik o normalmiş er Pazartesi kadar olmazsan bi kan testi yaptir bende ya gebelik yada kan testi yapicam
Bugun bende gebelik testi yaptim negatifGebelikte tek çizgiydi ovulasyon da çift çizgi
Galiba bir dahaki aya bende bu günleri değerlwndiriyorum ovülasyonda çift çizgi çünküBugun bende gebelik testi yaptim negatif
Sabah idrariyla yap bir gun ara verKızlar bende test yaptim 1tane ppzitif cikti net degil ama silik ama sonra yone. Yaptim negatif ti
Ayni olmuyo canim tekrar yap ve İnstagram birgebeningunlugu var onu takip et sana yardim eticektir o bu ay bana yardim etti bugun test yaptimi soyledim 2-3 gun daha bekle dediGaliba bir dahaki aya bende bu günleri değerlwndiriyorum ovülasyonda çift çizgi çünkü
Tekrarla canim yapabilirsen kan testi yapKızlar bende test yaptim 1tane ppzitif cikti net degil ama silik ama sonra yone. Yaptim negatif ti
Banada bu ay yardım ediyor aldım bende testleri yaptımAyni olmuyo canim tekrar yap ve İnstagram birgebeningunlugu var onu takip et sana yardim eticektir o bu ay bana yardim etti bugun test yaptimi soyledim 2-3 gun daha bekle dedi
A iyi ozaman pes etme 3 deneme yapBanada bu ay yardım ediyor aldım bende testleri yaptım
Belirtilere pek aldanma bekle daha cok var ben cok hamilelik belirtileri yasadim ama hep hısran olduKızlar benimde adete 8gun var ama bel ağrısı karın altı batmalari kasik agrisi hafif ara ara mide bulantısı vajinada kramplar gogus damarları belirginlesti
Canım test yaptinmi?Kızlar bende test yaptim 1tane ppzitif cikti net degil ama silik ama sonra yone. Yaptim negatif ti
Aynen cikolçik kisti de n supelendimBelirtilere pek aldanma bekle daha cok var ben cok hamilelik belirtileri yasadim ama hep hısran oldu
Yok canim beklemedeyim sali gunu dusunuyorum kan vermeyiCanım test yaptinmi?
canımm bn bu ay soğan kuru yaptım 9 gün geçti regl ve inanalmz bel ağrısı oldu aksam ve akıntım var şeffaf 2 gündür neden olabilirCanim benim endişe yapma .eyer termometren varsa evde.sabah saat 6da uykudan uyan ama kıpırdama termometreyi baş ucuna koy.sonra makatdan ısını ölç 5dakika yeterli .isini buraya yaz .ben söylerim hamilemisin degilmisin.kardeşimde bende kuzenimde hamileligimizi hep böyle anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?