Bide kesintisiz 4 saat uyuki isin doğru çıksınGerçekten mi neden sabah 6 peki 7 de işe gitmek için kalkıcam zaten o zaman olmazmı ? Heyecanlandım
Ikiside negatif cikmisti cnm. Ben kadin dogumcuya gidemedim. Sadece acile gidip kan vermistim. Negatif dedi dr. Zaten hemen hasta oldum dr dan sonra. Hatta profilimde bununla ilgili bir konum var bnm . yada 2 hatirlamiyorum tam olarak. Iste sen bnm gibi bekleme kuzum. Bir kadin dogumcuya git, dr bana gitmemi soyledi ama gidemedim ben. Sen git insallah onemli bisey degildir yada hamilesindir. Bak en son 15 eylulde adet oldum ben hala adet olmadım. Yine belirtiler var gebelik ama testler hep negatif cikiyor. Adetlerim boyle duzensiz bnm. Sen onlemini al die söylüyorum kuzum. Hayirli haberlerin gelsin insSende ne çıkmıştı ?
Pko var bende zaten ama bu ayı değerlendirmiştim umudumda vardı bel ve karın ağrısı hafif akıntı şikayetiyle gittim doktora testte çıkmadı ama akıntı beni rahatsız ediyor ve kasıklarımda karnımda boşluğumda sanki hep bi gaz hareketi yada batmalar varIkiside negatif cikmisti cnm. Ben kadin dogumcuya gidemedim. Sadece acile gidip kan vermistim. Negatif dedi dr. Zaten hemen hasta oldum dr dan sonra. Hatta profilimde bununla ilgili bir konum var bnm . yada 2 hatirlamiyorum tam olarak. Iste sen bnm gibi bekleme kuzum. Bir kadin dogumcuya git, dr bana gitmemi soyledi ama gidemedim ben. Sen git insallah onemli bisey degildir yada hamilesindir. Bak en son 15 eylulde adet oldum ben hala adet olmadım. Yine belirtiler var gebelik ama testler hep negatif cikiyor. Adetlerim boyle duzensiz bnm. Sen onlemini al die söylüyorum kuzum. Hayirli haberlerin gelsin ins
Tamam sana nasıl ulaşacağım buraya mı yazıyım :)Bide kesintisiz 4 saat uyuki isin doğru çıksın
Benimde adetlerim düzensiz .sende ölç istersen ısınıIkiside negatif cikmisti cnm. Ben kadin dogumcuya gidemedim. Sadece acile gidip kan vermistim. Negatif dedi dr. Zaten hemen hasta oldum dr dan sonra. Hatta profilimde bununla ilgili bir konum var bnm . yada 2 hatirlamiyorum tam olarak. Iste sen bnm gibi bekleme kuzum. Bir kadin dogumcuya git, dr bana gitmemi soyledi ama gidemedim ben. Sen git insallah onemli bisey degildir yada hamilesindir. Bak en son 15 eylulde adet oldum ben hala adet olmadım. Yine belirtiler var gebelik ama testler hep negatif cikiyor. Adetlerim boyle duzensiz bnm. Sen onlemini al die söylüyorum kuzum. Hayirli haberlerin gelsin ins
Makattan mı sadece ?Benimde adetlerim düzensiz .sende ölç istersen ısını
Evet canım buraya yaz .ben sana elimden geldigince erken cevap yazacağımTamam sana nasıl ulaşacağım buraya mı yazıyım :)
EvetMakattan mı sadece ?
Pko bendede var.ovulasyonun oluyormu?Pko var bende zaten ama bu ayı değerlendirmiştim umudumda vardı bel ve karın ağrısı hafif akıntı şikayetiyle gittim doktora testte çıkmadı ama akıntı beni rahatsız ediyor ve kasıklarımda karnımda boşluğumda sanki hep bi gaz hareketi yada batmalar var
Oldu bu ay ama bende yumurtlama oluyor çatlma olmuyorduPko bendede var.ovulasyonun oluyormu?
Canım bak ben hayıt ceviz soğan kürüyle hamile kaldım ama düştü bebeğim 6haftalıkken.yüksek tansiyon hastasıyım qaliba bu yüzden düştü bebeğim.inşallah hamilesindir.egerki degilsen sana yaptiklarimi söylerim.inşallah işine yarar.ne kadar zamandır hamilelik planliyorsun?Oldu bu ay ama bende yumurtlama oluyor çatlma olmuyordu
4 ay olcakCanım bak ben hayıt ceviz soğan kürüyle hamile kaldım ama düştü bebeğim 6haftalıkken.yüksek tansiyon hastasıyım qaliba bu yüzden düştü bebeğim.inşallah hamilesindir.egerki degilsen sana yaptiklarimi söylerim.inşallah işine yarar.ne kadar zamandır hamilelik planliyorsun?
Insallah gebesindir tabiki cnm, ama bu ay degilsen dunyanin sonu degil. Takma lutfen kafana. Onunde koxa bir omur var. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur. Mesela bnm ikinci kizim dusunmeye basladiktan 6 ay sonra kadar oldu. Artik belirtileri dikkate almiyordum ki oyle belirtilerimde yoktu. Sadece asiri gaz vardi. Aaaa bir baktım hamileyim. Simdi 2 prensesim car hamdolsun. Inan ne tedavi ne o kürü ne bişey Allah isterse olur cnm .Dusun ki bnm adetlerimin duzensizligi 6 ay gecer 8 ay gecer belki oyle adet olurum. Adet olmak icin bile hic ilac kullanmadim. Ne vaktim ne durumum vardi bunlara.. Hastaneye 1 kez gittik oda benden olmadigi belliydi. Doktorun bana ilk kizimdan once sen menepoza gireceksin ramak kalmis dedigini hic unutmam. Gozlerim dolu dolu eve gelmistim. Bu ilk kizimdan 3 bucuk 4 sene onceydi. Acilen tedavi olmadi asilama en son ihtimal tup bebek demisti. Tup bebeğin bile herkeste tutma olasılığı yüzde25-30 sa sende daha az ihtimal demisti. Ama esim test yaptirmayinca birakmistik. 4 sene sonra ilk kizimi19 haftalikken ogrendim. Hala ogrendigim test kagidini saklarim. Allah dilerse olur cnm. Hic zorlama kendini, bir kere kafana takma. Sen Allah de O kulum der. Senin var mi hic cocugun bilmiyorum ama insallah Rabbim kucağını bos birakmaz. Mutlaka dr git, istersen bir kac gun daha bekle oyle git. Varsa insallah kanda cikar. Yoksada sorunu ogrenir ona gore bir yol cizersinizPko var bende zaten ama bu ayı değerlendirmiştim umudumda vardı bel ve karın ağrısı hafif akıntı şikayetiyle gittim doktora testte çıkmadı ama akıntı beni rahatsız ediyor ve kasıklarımda karnımda boşluğumda sanki hep bi gaz hareketi yada batmalar var
Merhaba sizinle tum tarihlerimiz ayni bende bekliyorum 22 Eylül kan testi yaptim 5 yani negatif cikti belirti olarak adet sancilarim oluyo ara ara başka belirtiler oyle yok pek27 eylül adet günümdü 13 ekim ovulasyondu bebek istediğimizden birlikte olduk gün aşırı. 3 ün önce de yani daha adetime 1 hafta olmuş olmasına rağmen inanılmaz bir bel ağırısı ve karın ağrısı şüphesiyle doktora gittim hafif kahverengimsi lekelenmelerim vardı. Daha sonra kan tahlili yaptılar bhcg 0.1 çıktı gebelik yoktu. Ama benim 3 gün oldu hala akıntım ve lekelenmelerim var kendimi hamile gibi hissediyorum. Acaba kanda erken mi oldu baktılar siz ne diyorsunuz kızlar nolur yardım edin ilaç içicem korkuyorum
Ayy benimde aynı :)Merhaba sizinle tum tarihlerimiz ayni bende bekliyorum 22 Eylül kan testi yaptim 5 yani negatif cikti belirti olarak adet sancilarim oluyo ara ara başka belirtiler oyle yok pek
Yaa sabah işe geç kaldım ölçemedimCanım bak ben hayıt ceviz soğan kürüyle hamile kaldım ama düştü bebeğim 6haftalıkken.yüksek tansiyon hastasıyım qaliba bu yüzden düştü bebeğim.inşallah hamilesindir.egerki degilsen sana yaptiklarimi söylerim.inşallah işine yarar.ne kadar zamandır hamilelik planliyorsun?
Tamam canım ne zaman istersen yaza bilirsin)))Yaa sabah işe geç kaldım ölçemedim( yarın artık ( cnm unutma beni
Acaba hamilemiyizzMerhaba sizinle tum tarihlerimiz ayni bende bekliyorum 22 Eylül kan testi yaptim 5 yani negatif cikti belirti olarak adet sancilarim oluyo ara ara başka belirtiler oyle yok pek
İnsallah canim ya aslinda bi gebelik testi yapsakAcaba hamilemiyizz
Ben şimdi yapcam idrarİnsallah canim ya aslinda bi gebelik testi yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?