• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimidir bunlar acaba ?

Kızlar benimde adete 8gun var ama bel ağrısı karın altı batmalari kasik agrisi hafif ara ara mide bulantısı vajinada kramplar gogus damarları belirginlesti

Kendinizi dinlemeyin. Belirtiler psikolojik olabiliyor.

27 eylül adet günümdü 13 ekim ovulasyondu bebek istediğimizden birlikte olduk gün aşırı. 3 ün önce de yani daha adetime 1 hafta olmuş olmasına rağmen inanılmaz bir bel ağırısı ve karın ağrısı şüphesiyle doktora gittim hafif kahverengimsi lekelenmelerim vardı. Daha sonra kan tahlili yaptılar bhcg 0.1 çıktı gebelik yoktu. Ama benim 3 gün oldu hala akıntım ve lekelenmelerim var kendimi hamile gibi hissediyorum. Acaba kanda erken mi oldu baktılar siz ne diyorsunuz kızlar nolur yardım edin ilaç içicem korkuyorum

Kızlar nasıl soru soruluyor bilmiyorum en kısa şekilde cevapla DİE tıkladım bana bilgi verir misiniz bu konu hakkında
27 eylül adet günümdü 13 ekim ovulasyondu bebek istediğimizden birlikte olduk gün aşırı. 3 ün önce de yani daha adetime 1 hafta olmuş olmasına rağmen inanılmaz bir bel ağırısı ve karın ağrısı şüphesiyle doktora gittim hafif kahverengimsi lekelenmelerim vardı. Daha sonra kan tahlili yaptılar bhcg 0.1 çıktı gebelik yoktu. Ama benim 3 gün oldu hala akıntım ve lekelenmelerim var kendimi hamile gibi hissediyorum. Acaba kanda erken mi oldu baktılar siz ne diyorsunuz kızlar nolur yardım edin ilaç içicem korkuyorum
kızlar yeni kayıt oldum nasıl soru soruluyor

Selam kızlar benim göğüs hassasiyetim bel agrım mide bulantım her adet belirtisinde vardır mutlaka ve 5 aydır evlendiğimden beri ilk defa adetim iki gündür gecikmiş durumda kasıklarıma kramp giriyor yanma hissi var merak ediyorum sizce hamilemiyim?? Lütfen sabırısızlıktan Çatlama durumundayım cevap yazın kızlar

Selam kızlar benim göğüs hassasiyetim bel agrım ara ara mide bulantım her adet belirtisinde vardır mutlaka ve 5 aydır evlendiğimden beri ilk defa adetim iki gündür gecikmiş durumda kasıklarıma kramp giriyor yanma hissi var merak ediyorum sizce hamilemiyim?? Lütfen sabırısızlıktan Çatlama durumundayım cevap yazın kızlar

Selam kızlar benim göğüs hassasiyetim bel agrım ara ara mide bulantım her adet belirtisinde vardır mutlaka ve 5 aydır evlendiğimden beri ilk defa adetim iki gündür gecikmiş durumda kasıklarıma kramp giriyor yanma hissi var merak ediyorum sizce hamilemiyim?? Lütfen sabırısızlıktan Çatlama durumundayım cevap yazın kızlar
Tabiki hamile ola bilirsin.sanada öneririm ısını ölç anlarsın

Tabiki hamile ola bilirsin.sanada öneririm ısını ölç anlarsın
Canım derece yokta akıntım fosfor sarısı gibi geldi bir hafta boyunca hemen hemen bu günlerde de su gibi geliyor bu günde yumurta akı gibi geldi çok affedersin anlayamadım hep adet oldum sanıyorum acayip akıntım var

Canım derece yokta akıntım fosfor sarısı gibi geldi bir hafta boyunca hemen hemen bu günlerde de su gibi geliyor bu günde yumurta akı gibi geldi çok affedersin anlayamadım hep adet oldum sanıyorum acayip akıntım var
Adetinde geçmiş neden test yapmıyorsun?

Ovulasyon gününü biliyorsan eyer .ovulasyondn 14gun sonra adet olunuyor

İki gün geçti DİE hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ben adet dönemi çok çok aşırı derecede agrı oluyor aynı şekilde İnan’ ne yapmak istediğimi kestiremiyorum
O zaman 2gün daha bekle canım.inşallah hamilesindir.bi bak kirpiklerin karışıyormu?

bnmde 10 gün gecikti ve aynı seyler artı olarak da bel ağrısı bildiğin altıma yapmış gbi akıntım oluyo cok ılgnc

Back