Hamilelik belirtisimidir bunlar acaba ?

Hayır geçmedi 25. Gün bu gün cuma günü adet günüm dil altından ölçüyorum canım
Dil altindan bilemiycem canim
Bana doktor makattan onermisdi
Eyer adetine 2ghn kala isin 37 olyrsa hamile olma ihtimalin yuksej demisti
Adet olunacak gunde isin yuksekse kesin hamilesin demisti
Ama dil alti isisindan haberdar degiljm cunki farkli oluyor
Dil altindan bence isi dusuk oluyor

Az önce yaptım 15 dalıka içinde böle oldu canım sence nedir

Eklentiler

• 4EF130CD-2137-4583-95A8-A07F17B0E321.jpeg
    86,9 KB · Görüntüleme: 118
  • 57FAAF81-0C9E-4981-97A5-40590E1AE272.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 133
Kızlar sizce bar mı adete 2 gün var

Eklentiler

• 79FDE19B-2BE9-4348-AF24-A3251E43AB8F.jpeg
    240,9 KB · Görüntüleme: 157
Bence var kan a baktırın isterseniz yada adet gününde tekrarlayın darısı başıma inşallaahhh
İnşAllah canım ya tez zamanda bende bu gün yapayım dedim işte akşam üstü yaptım hafif bi silik var ama inşAllah vardır canım bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip Etsin canım

İnşAllah canım ya tez zamanda bende bu gün yapayım dedim işte akşam üstü yaptım hafif bi silik var ama inşAllah vardır canım bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip Etsin canım
Amin ya inşallah 2 düşük yaşadım ikiside kimyasal dı tiroidimin yüksek olduğunu öğrendim şimdi hap kullanıyorum 1 buçuk senelik evliyiz gerçekten istiyorum artık hayırlısıysa hamileysen ne yaptın bu ay detaylı anlatırsın artıkl:))

Olur olur inşAllah canım en azından hamile kalabiliyorsun çok şükür takma benimde ilk düşük oldu işte bakalım bu ay ne olacak canım bende heyecanla cumayı bekleyeceğim artık nasip de varsa olur zaten

Olur olur inşAllah canım en azından hamile kalabiliyorsun çok şükür takma benimde ilk düşük oldu işte bakalım bu ay ne olacak canım bende heyecanla cumayı bekleyeceğim artık nasip de varsa olur zaten
Ne kadarlık düşük oldu canım araştırdın mı hiç neden olduğunu filan

Ne kadarlık düşük oldu canım araştırdın mı hiç neden olduğunu filan
Geçen sene canım 2 aylıktı kalp atışı durdu işte kanda pıhtılaşma çıktı canım daha hamilelik öncesi bana asprin verdi doktor işte 100 mg corasprin öyle canım

Geçen sene canım 2 aylıktı kalp atışı durdu işte kanda pıhtılaşma çıktı canım daha hamilelik öncesi bana asprin verdi doktor işte 100 mg corasprin öyle canım
Anladım canım inşallah bu sefer sağlıklı gebelik geçirirsin benim 2. De beta güzel yükseliyordu çok sevindim birincisi herkesin başına gelir olur öyle dedim ama oda olmadı neyseki sorunu bulduk inşallah bir an önce hamile kalırım artık çok istiyorum

İnşAllah canım olur olur sorun bulunmuş ya bide tmm zaten iki kere hanile kalmıssın rabbim 3. İnşAllah doğurmayı nasip eder canım haberleşelim adetin ne zaman peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…