- 9 Ocak 2019
- 240
- 145
- 18
Sence durum nedirAdetin gecdjmj?Adetjnin kacinci gunu?
Makatdanmi olcuyorsun?
Dil altindan bilemiycem canimHayır geçmedi 25. Gün bu gün cuma günü adet günüm dil altından ölçüyorum canım
Bence var kan a baktırın isterseniz yada adet gününde tekrarlayın darısı başıma inşallaahhhKızlar sizce bar mı adete 2 gün var
İnşAllah canım ya tez zamanda bende bu gün yapayım dedim işte akşam üstü yaptım hafif bi silik var ama inşAllah vardır canım bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip Etsin canımBence var kan a baktırın isterseniz yada adet gününde tekrarlayın darısı başıma inşallaahhh
Amin ya inşallah 2 düşük yaşadım ikiside kimyasal dı tiroidimin yüksek olduğunu öğrendim şimdi hap kullanıyorum 1 buçuk senelik evliyiz gerçekten istiyorum artık hayırlısıysa hamileysen ne yaptın bu ay detaylı anlatırsın artıkl:))İnşAllah canım ya tez zamanda bende bu gün yapayım dedim işte akşam üstü yaptım hafif bi silik var ama inşAllah vardır canım bakalım hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip Etsin canım
Olur olur inşAllah canım en azından hamile kalabiliyorsun çok şükür takma benimde ilk düşük oldu işte bakalım bu ay ne olacak canım bende heyecanla cumayı bekleyeceğim artık nasip de varsa olur zatenAmin ya inşallah 2 düşük yaşadım ikiside kimyasal dı tiroidimin yüksek olduğunu öğrendim şimdi hap kullanıyorum 1 buçuk senelik evliyiz gerçekten istiyorum artık hayırlısıysa hamileysen ne yaptın bu ay detaylı anlatırsın artıkl:))
Ne kadarlık düşük oldu canım araştırdın mı hiç neden olduğunu filanOlur olur inşAllah canım en azından hamile kalabiliyorsun çok şükür takma benimde ilk düşük oldu işte bakalım bu ay ne olacak canım bende heyecanla cumayı bekleyeceğim artık nasip de varsa olur zaten
Geçen sene canım 2 aylıktı kalp atışı durdu işte kanda pıhtılaşma çıktı canım daha hamilelik öncesi bana asprin verdi doktor işte 100 mg corasprin öyle canımNe kadarlık düşük oldu canım araştırdın mı hiç neden olduğunu filan
Anladım canım inşallah bu sefer sağlıklı gebelik geçirirsin benim 2. De beta güzel yükseliyordu çok sevindim birincisi herkesin başına gelir olur öyle dedim ama oda olmadı neyseki sorunu bulduk inşallah bir an önce hamile kalırım artık çok istiyorumGeçen sene canım 2 aylıktı kalp atışı durdu işte kanda pıhtılaşma çıktı canım daha hamilelik öncesi bana asprin verdi doktor işte 100 mg corasprin öyle canım
İnşAllah canım olur olur sorun bulunmuş ya bide tmm zaten iki kere hanile kalmıssın rabbim 3. İnşAllah doğurmayı nasip eder canım haberleşelim adetin ne zaman pekiAnladım canım inşallah bu sefer sağlıklı gebelik geçirirsin benim 2. De beta güzel yükseliyordu çok sevindim birincisi herkesin başına gelir olur öyle dedim ama oda olmadı neyseki sorunu bulduk inşallah bir an önce hamile kalırım artık çok istiyorum
Var sanki bebis:)Az önce yaptım 15 dalıka içinde böle oldu canım sence nedir
İnşAllah canım ya 36:8 ateşim bakalım cumaya kadar bekleyimVar sanki bebis:)
Insallah hamilesindir
Isinj olc yuksekse kesin hamilesin
Atesin yuksekİnşAllah canım ya 36:8 ateşim bakalım cumaya kadar bekleyim
Naptın canım testi yaptın mıİnşAllah canım ya 36:8 ateşim bakalım cumaya kadar bekleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?