Hamilelik belirtisi mi ?

Rica ederim canım 💕♥️
Allah aşkına bana yardım et aklımı kaçırcam 🤦🏻 normalde almam bu testi ama mecbur aldım akşam yaptım 10 15dakika bekledim hiç çzigi yok c çizgisi bile yok bozuk diye kaldırdım sabah bi baktım böyle 🤦🏻 napim ben şimdi

Eklentiler

• 20240922_072154.jpg
    20240922_072154.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 93
Allah aşkına bana yardım et aklımı kaçırcam 🤦🏻 normalde almam bu testi ama mecbur aldım akşam yaptım 10 15dakika bekledim hiç çzigi yok c çizgisi bile yok bozuk diye kaldırdım sabah bi baktım böyle 🤦🏻 napim ben şimdi
bugün nöbetçi eczaneden tekrar test al yap ama bu marka alma ben dağın başında olduğum için etrafımda hiç nöbetçi eczane yok alamadım yapamadım da 😔

Bence test bozuk ya umutlanmıyorum zaten sevinmedimde içimde kaldı öyle aylarca pozitif çıkmasını bekle pozitif gör sevineme 🥲😒
Kurban olurum ya 🥹😔 seni çok iyi anlıyorum ne hissettiğini de benimde içim içimi yiyor eczane bulamadığım için ama senin etrafında varsa nöbetçi eczane alsana hemennn 🙏 allahım nolur çift çizgiyi görmek nasip olsun bu sefer 🙏🙏🙏🙏

Kurban olurum ya 🥹😔 seni çok iyi anlıyorum ne hissettiğini de benimde içim içimi yiyor eczane bulamadığım için ama senin etrafında varsa nöbetçi eczane alsana hemennn 🙏 allahım nolur çift çizgiyi görmek nasip olsun bu sefer 🙏🙏🙏🙏
Aminnnn aminnn aminnnn 🥲🥲 bakayım alabilirsem alcam birazdan dua et bana bende sana dua etcem çok 🥲💕

Fotoğraf çekseydin aşkım kız nasıl bakamadın çıktın anlamadım orayı 🤷‍♀️
Şey kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yemek yapıyoduk 😄 bi anlık hemen çıktım yaptım geldim geri 😄😄😄bekleyemedim o yüzden 5 dk 😄 erken gebelikte aldım hiç görmediğim bi marka onu sabah yapcam bakalım umut 0 heycan 0 negatif %100 olmadı biliyorum yine yok

Benımde 3 gun var arada bır gelen koku hassasıyetı mınık mınık rahım onumun sancısı dısında belırtım yok umudum da yok ama düsükten sonra cok ıstıyorum test de yapamıyorum korkudan

X