Hamilelik belirtisi mi ?

Tabi haber veririm canm sen napıyorsun bu ay ekstra yaptıgın bir şey varmı
Regl günün ne zaman
Valla ekstra hiç bir şey yapmıyorum o derece saldım 🤷‍♀️ ama yumurtlama günlerimde birlikteliğe biraz ağırlık verdik bakalım kısmetse artık 🥰 benim reglime 7 gün var bu ayın 28 inde regl olmam lazım

Herkese merhaba.
Tüm yazılarınızı okudum neredeyse.
Herkes bebek bekliyor umarım gönlünüze göre olur herşey 🙏
Ben bebek için pek hazırlıklı değilim birazda korkuyorum. Belki bu size garip gelebilir siz olsun istiyorsunuz ama benim gibilerde olmasın 🤦🏻‍♀️
Çok fazla belirtim olduğu için buradan sormak istedim anlatıcağım şekilde hamile kalınmaz diyeceksiniz belki ama bazılarıda olabildiğini söylüyor . hamilelik belirtilerini okudukça tüm hepisini yaşamaya başladım günlerdir kafam sadece bununla meşgul aklımı kaçırmama az kaldı 🤦🏻‍♀️ Adetim bittiği gün 27 eylül,dışarıya boşalma oldu hatta üzerimde iç çamaşırım dahi vardı.
Adetim genelde çok düzenli değildir.
Şuan da takvime göre 6 gün var adet olmama.
Ama ben yaklaşık bir haftadır bir tedirginliğe büründüm.
Aslında doktora gittim enfeksiyonum olduğunu söyledi vajinal enfeksiyon. Yeşil akıntım var hala devamda ediyor.
Ama mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti kasıkta batma bel ağrısı bunların hepsini neden yaşıyorum ? Ve adetimden bu kadar zaman önce bunları hiç yaşamazdım.
Acaba bu belirtileri psikolojik mi yaşıyorum çünkü artık düşünmekten başım dönüyor. Bana bir fikir verebilir misiniz? Teşekkür ederim 🥹

Herkese merhaba.
Tüm yazılarınızı okudum neredeyse.
Herkes bebek bekliyor umarım gönlünüze göre olur herşey 🙏
Ben bebek için pek hazırlıklı değilim birazda korkuyorum. Belki bu size garip gelebilir siz olsun istiyorsunuz ama benim gibilerde olmasın 🤦🏻‍♀️
Çok fazla belirtim olduğu için buradan sormak istedim anlatıcağım şekilde hamile kalınmaz diyeceksiniz belki ama bazılarıda olabildiğini söylüyor . hamilelik belirtilerini okudukça tüm hepisini yaşamaya başladım günlerdir kafam sadece bununla meşgul aklımı kaçırmama az kaldı 🤦🏻‍♀️ Adetim bittiği gün 27 eylül,dışarıya boşalma oldu hatta üzerimde iç çamaşırım dahi vardı.
Adetim genelde çok düzenli değildir.
Şuan da takvime göre 6 gün var adet olmama.
Ama ben yaklaşık bir haftadır bir tedirginliğe büründüm.
Aslında doktora gittim enfeksiyonum olduğunu söyledi vajinal enfeksiyon. Yeşil akıntım var hala devamda ediyor.
Ama mide bulantısı koku hassasiyeti göğüs hassasiyeti kasıkta batma bel ağrısı bunların hepsini neden yaşıyorum ? Ve adetimden bu kadar zaman önce bunları hiç yaşamazdım.
Acaba bu belirtileri psikolojik mi yaşıyorum çünkü artık düşünmekten başım dönüyor. Bana bir fikir verebilir misiniz? Teşekkür ederim 🥹
Merhaba, hamile değilsinizdir içerde bir eylem olmadıkça. Her regl dönemi vücudumuz hamileliğe hazırlanır gibi hazırlık yapıyor, bu yüzden regl belirtileri ile hamilelik belirtileri neredeyse aynıdır. Mide bulantısı erken gebelikte sık rastlanan bir şey değil. Muhtemelen stresten bulanıyor kafanıza taktığınız için de psikolojik yaşadıklarınız. İçiniz rahat olsun

Merhaba, hamile değilsinizdir içerde bir eylem olmadıkça. Her regl dönemi vücudumuz hamileliğe hazırlanır gibi hazırlık yapıyor, bu yüzden regl belirtileri ile hamilelik belirtileri neredeyse aynıdır. Mide bulantısı erken gebelikte sık rastlanan bir şey değil. Muhtemelen stresten bulanıyor kafanıza taktığınız için de psikolojik yaşadıklarınız. İçiniz rahat olsun
Hiç adet dönemlerimin öncesinde böyle şeyler yaşamadığım için biraz panik oldum. Çünkü aynı âdet olacakmış ağrısı .
Belkide vajinal enfeksiyonunda etkisi var psikolojik olarakta çok kafaya taktığım için böyle hissediyorum 😓 teşekkür ederim yorumunuz için 🙏

Bende bugün oldum yarın doktora gideceğim başlayacağım Allah’ın izniyle birbirimize dua edelim 🥰
Valla bende 4 günlük bi gecikme yaşadım sonra regl oldum bu ay hastaneye gittim regliyken doktor dedi hiç bi sorunun yok kist yok rahmin çok iyi görünüyor gün aşırı ilişki önerdi bakalım 🤷‍♀️ birbirimize dua edelim katılıyorum 🤲🏻❤️

X