- 9 Mart 2021
- 248
- 111
- 28
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
Yarın beklenen regl günüm araya da haftasonu girecek ptesi doktora gideceğim eğer regl olmazsam inşallah olmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın akşam çatlatma iğnesi olacağım
Yok o daha koyu aslında ben ilk yaptığım gibi çektim, üstte duran dünden kurumuş hali o yüzden koyu.Aynı marka değiller her halde hemen Ümitsizliğe kapılma yarın 15. Gün oluyor kan verebilrsn
Bu gün yaptıgın bi tık daha silik ama farklı marka oldugu içinde öyle cıkmış olabilr
Hepimize inşallah tez zamanda minnoş bebişler versinHayırlısı olsun canımın içi rabbim hakkımızda hayırlısını versin
AminnnHepimize inşallah tez zamanda minnoş bebişler versin
Yaa bak bu daha net rabbim sevindirsin inş canm benm güzel haberler al bizede haber verYok o daha koyu aslında ben ilk yaptığım gibi çektim, üstte duran dünden kurumuş hali o yüzden koyu.
Günceli ekliyorum;
İnşallah dua edin banaYaa bak bu daha net rabbim sevindirsin inş canm benm güzel haberler al bizede haber ver
Tabi ederiz sende bize et canmİnşallah dua edin bana
Ediyorum bendeTabi ederiz sende bize et canm
Çizgi var hangi marka bu testtestim boyle cikti
comfort day mi ole biseydiÇizgi var hangi marka bu test
Reglin geçiktimicomfort day mi ole biseydi
Reglin geçiktimi
Reglin geçiktimi
Belirti olacak diye bi şey yokki kan ver istersen teste göre hamilelik olabilrama midem bulanmiyor goguslerim hassas degil belirtiler yok sadece halsizlik var bi de arada basim donuyor