• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Bir yanim yarin yap diyor. Bir yanim gecikmeyi bekle diyor. Internete baktim simdi. Kaset testler 20-50 hcg arasini algilayabilirlermis. Bunun altındaysa negatif cikabilirmis. Negatifi gormek istemedigim icin gecikmeyi beklemek istiyorum. Ama merak da ediyorum. Ne yapsam kafam karıştı iyice.
Bence gecikmeyi bekle
Zor biliyorum ama çift çizgiyi görmek için değer 😂

Acillerde yapmiyorlar diye biliyorum. Bir de pandemi surecinde hiç almazlar gibi geliyor. Aslinda su an bulundugum yer 30 bin nüfuslu falan. Ama yapiyorlar mi bilmiyorum iste.
Yapıyorlar canım.. Kadın Doğum hastanesi değil ama nornal devlet hastanesinde acilden giriş yapıyorsun kimliğini verdiğin kişiye beta baktıracağını söylüyorsun sonra doktorun odasına gidip beta baktıracağını söylüyorsun sana bir barkod veriyor direk çıkıp kan veriyorsun sonra bekleme koyuluyorsun🤗 bir saat sonra da sonuç çıkıyor. Ben barkod kodunu numarasını falan alıyorum hastanenin sitesinden sonucuma direk bakıyorum evde bekliyoruz sonucu.. Eğer gidersen sende öyle yap.. Sağlık ocağından verdiğin kan sonucundan daha erken daha pratik.. Ben bu konuda uzmanlaştım artık biliyorum 😂

Lekelenmeler falan hamilelik belirtisi oluyor genelde ama testten cok emin olamadim, gec ciktigi icin 😔 umarim hamilesinizdir, bilemedim 🙏🏻
Çok teşekkür ederim dilekleriniz icin. Test bozuk sanip atmistim. Uzun sure ilerleme olmadi idrarda o sebeple. Buraya guzel haberlerle gelmek istiyorum.😌

Yapıyorlar canım.. Kadın Doğum hastanesi değil ama nornal devlet hastanesinde acilden giriş yapıyorsun kimliğini verdiğin kişiye beta baktıracağını söylüyorsun sonra doktorun odasına gidip beta baktıracağını söylüyorsun sana bir barkod veriyor direk çıkıp kan veriyorsun sonra bekleme koyuluyorsun🤗 bir saat sonra da sonuç çıkıyor. Ben barkod kodunu numarasını falan alıyorum hastanenin sitesinden sonucuma direk bakıyorum evde bekliyoruz sonucu.. Eğer gidersen sende öyle yap.. Sağlık ocağından verdiğin kan sonucundan daha erken daha pratik.. Ben bu konuda uzmanlaştım artık biliyorum 😂
Ozel bir soru degilse bunu hangi şehirde yaptırıyorsun?

Ya yapmayin su donemde bunu. Hem hasta sayisi fazla size yazik hem de calisan personele yazik

Ozel bir soru degilse bunu hangi şehirde yaptırıyorsun?
Yaa aslında söylemek isterdim ama kimliğim hakkında ipucu olsun istemiyorum 🙄 malum burada her konuya birşeyler yazıyorum kendimi açık etmek istemiyorum 🥺 Ama bildiğim kadarıyla her yerde uygulama aynı işliyor..

Yaa aslında söylemek isterdim ama kimliğim hakkında ipucu olsun istemiyorum 🙄 malum burada her konuya birşeyler yazıyorum kendimi açık etmek istemiyorum 🥺 Ama bildiğim kadarıyla her yerde uygulama aynı işliyor..
Bir kere bir devlet hastanesine gittiğimde sadece idrardan yapıyoruz dediler. Kadin dogum bloğuna gidin orada yaparlar dediler. Ona da gittik orada da sadece idrardan bakiyorlardi. Sagolun dedim onu ben de yapiyorum.

Bir kere bir devlet hastanesine gittiğimde sadece idrardan yapıyoruz dediler. Kadin dogum bloğuna gidin orada yaparlar dediler. Ona da gittik orada da sadece idrardan bakiyorlardi. Sagolun dedim onu ben de yapiyorum.
Benimde bel agrilarim hala devam ediyo suanlik bisey yok ama sabahlari ozellikle yatarken bile batiyo rahat edemiyorum sonrasinda geciyo normalde boyle olmaz ama gunlerimi degerlndrdikten sonra boyle oldu yumurtlama zamanlarimda buyuk ihtimal yumurtlamamda gecti gunlerimi degerlendirdim bata 12 gun var bakalm neyin habercisi

Benimde bel agrilarim hala devam ediyo suanlik bisey yok ama sabahlari ozellikle yatarken bile batiyo rahat edemiyorum sonrasinda geciyo normalde boyle olmaz ama gunlerimi degerlndrdikten sonra boyle oldu yumurtlama zamanlarimda buyuk ihtimal yumurtlamamda gecti gunlerimi degerlendirdim bata 12 gun var bakalm neyin habercisi
Incitme falan var mi? Agir kaldirma uzanma gibi seylerden agrimiyor degil mi?

Ya yapmayin su donemde bunu. Hem hasta sayisi fazla size yazik hem de calisan personele yazik
Evet aslında pandemi döneminde çok da uygun birşey değil.. Bu söylediğim şeyi sürekli yaptım zamanında pandemi zamanında da yaptım bir kez 🤦‍♀️ sürekli yapmak gidip gelmek konusunda aynı fikirdeyim ama şu pandemi dönemi için.. Onun haricinde bize tanınmış bir hak giderim yani.. Ayrıca yaşadığınız şehir ve hastanenin de önemi var burada zaten arkadaşa da belirttim.. Eğer böyle bir durum varsa elbetteki gidilecek ve öğrenilecek..

Back