• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Incitme falan var mi? Agir kaldirma uzanma gibi seylerden agrimiyor degil mi?
Bide adetlerim nrmalde hep duzenlidir ilk defa gecen ay 6gun gecikti ve bu ayda ovulasyona basladim ve bel agrimda eklendi ustune gecikmelerde kalmayi kolaslastiriyo rahim hazirliyo diyolar ama bakalm

Evet aslında pandemi döneminde çok da uygun birşey değil.. Bu söylediğim şeyi sürekli yaptım zamanında pandemi zamanında da yaptım bir kez 🤦‍♀️ sürekli yapmak gidip gelmek konusunda aynı fikirdeyim ama şu pandemi dönemi için.. Onun haricinde bize tanınmış bir hak giderim yani.. Ayrıca yaşadığınız şehir ve hastanenin de önemi var burada zaten arkadaşa da belirttim.. Eğer böyle bir durum varsa elbetteki gidilecek ve öğrenilecek..
Hayir acile gitmeden kadin dogum poliklinigine gidip kan tahlili yapilabilir sanirim. Cok bilgim yok ama tahmin yurutuyorum. Normal zamanlarda acilde beta baktirma konusunda duyar kasmiyorum ama ben su donem icin konusuyorum

Hayir acile gitmeden kadin dogum poliklinigine gidip kan tahlili yapilabilir sanirim. Cok bilgim yok ama tahmin yurutuyorum. Normal zamanlarda acilde beta baktirma konusunda duyar kasmiyorum ama ben su donem icin konusuyorum
Bir doktor videosunda izledim. Acilde pratisyen hekim. Sacma nedenlerle gelenlerden bahsediyor. Icine bunu da eklemisti. Bebek haberi vermeyi cok seviyorum. Bundan rahatsiz degilim ama keske sabah poliklinige gidilse de acil mesgul edilmese diyordu. 24 saat kesintisiz calisuyorlar ve konu saglik. Hem de su an kat kat korunarak çalışıyorlar. Gercekten cok zor.

Bütün dilekler, dualar, niyetler kabul olsun hem ikimiz icin hem bütün bekleyenler icin❤❤❤
Aminn 😍 beklemek kolay değil çok iyi biliyorum bende ama sadece ve sadece 2 günncükk bence birazcık daha sabret bat geldiğinde ilk idarınla kaset test yapıp kesin sonucu öğrenirsin 2 gün zarfında da vücudunu hiç dinleme kafanı dağıtacak şeyler yap bence kitap oku müzik dinle yürüyüş yap tatlı matlı yap 🤭 hatta hamileysen ki inşallah hamilesindir hamile olduğunu henüz bilmediğin yani hayatına bebek çocuk bireyinin henüz girmediği son 2 günün tadını çıkar çünkü o bi kere hayatına girdiğinde son nefesine kadar bebekken de yetişkinken de hep aklında kalbinde olacak zaten onu bilmediğin belki son 2 günün belki son ayın bilemeyiz orasını Allah bilir demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama bu saatte çok kelimeleri dizememiş olabilirim affola 🙈 ama gerçekten isteyen herkese de bana da nasip etsin Rabbim evladı biz de o kokuyu ciğerlerimize çekmeyelim mi :KK15:

Aminn 😍 beklemek kolay değil çok iyi biliyorum bende ama sadece ve sadece 2 günncükk bence birazcık daha sabret bat geldiğinde ilk idarınla kaset test yapıp kesin sonucu öğrenirsin 2 gün zarfında da vücudunu hiç dinleme kafanı dağıtacak şeyler yap bence kitap oku müzik dinle yürüyüş yap tatlı matlı yap 🤭 hatta hamileysen ki inşallah hamilesindir hamile olduğunu henüz bilmediğin yani hayatına bebek çocuk bireyinin henüz girmediği son 2 günün tadını çıkar çünkü o bi kere hayatına girdiğinde son nefesine kadar bebekken de yetişkinken de hep aklında kalbinde olacak zaten onu bilmediğin belki son 2 günün belki son ayın bilemeyiz orasını Allah bilir demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum ama bu saatte çok kelimeleri dizememiş olabilirim affola 🙈 ama gerçekten isteyen herkese de bana da nasip etsin Rabbim evladı biz de o kokuyu ciğerlerimize çekmeyelim mi :KK15:
Ne guzel anlatmışsın. Cok iyi anladim. Çok tesekkur ederim bunca zahmete girip uzunca yazdigin icin😍😘🥰

Lotus var mı güzel haber ?
Bu arada benim adetim 23 umde oluyor
Ben mesela 6 Kasım'da korunmasiz ilişki yaşadım .
Ani gelişti korunamadik o an ...
Hamile kalma olasiligim ne oluyor
Niye soruyorum böyle komik bı soruyu
Yumurtlama 15 gün önce filan diyorlardı sanırım
Ben 17 gün önce ilişkiye girersem tutmaması gerekiyor sanki

Kadın doğum hastaneleri genelde yani hepsi değil benim yaşadığım şehir ve bildiğim bazı şehirlerde çok enteresan ama beta çalışmıyor.. O yüzden mecbur gidiyoruz yani diğer türlü sizinle aynı fikirdeyim bu dönem çok uygun değil ama bir kerecik gittim öğrendim döndüm 🙈

Lotus var mı güzel haber ?
Bu arada benim adetim 23 umde oluyor
Ben mesela 6 Kasım'da korunmasiz ilişki yaşadım .
Ani gelişti korunamadik o an ...
Hamile kalma olasiligim ne oluyor
Niye soruyorum böyle komik bı soruyu
Yumurtlama 15 gün önce filan diyorlardı sanırım
Ben 17 gün önce ilişkiye girersem tutmaması gerekiyor sanki
Herkes adet bitiminden 14 gun sonra yumurtlamadigi icin ne zaman yumurtlamış oldugunu bilemiyorum. Bazilari adetten 1 hafta once yumurtluyor.

Peki test yaptin mi yeniden varmı güzel haberin.
Tüm ccevaplarini okuyamadım da🙏
Kaset test yaptim negatif. Ama ogrendim ki 20-50 hcg arasini ölçebiliyormus kaset testler. Daha düşükse çıkmıyormuş. Bilmiyorum iste. Erken testte cikan sonuç kuruma mi acaba diye dusunmeden edemiyorum da.

Ne guzel anlatmışsın. Cok iyi anladim. Çok tesekkur ederim bunca zahmete girip uzunca yazdigin icin😍😘🥰
Daha güzel cümlelerle anlatmak isterdim de çok uykum var bi gözüm kapalı yazıyorum illa da yazcam eksik gedik yazmışım zaten neyse anlatmak istediğimi anlamışsın o rahmine düştüğü an başlayacak yani anneliğin sen onu bilmediğin günlerin şimdilik tadını çıkar Allah bize nasip edicek ben inanıyorum çok aratmasın Rabbim biz anneliğe hazırız kuzularımız sağlıkla hayırlısıyla gelsin mühim olan bu testin negatifte çıksa üzülme ben artık üzülmemeye karar verdim Allah ne zaman nasip edeceğini biliyo kaderleri çoktan yazılmış biz emek veririz sabrederiz Allah mükafatlandırır 🤲🏻 Yine çok uzun yazdım ya :KK48:

Daha güzel cümlelerle anlatmak isterdim de çok uykum var bi gözüm kapalı yazıyorum illa da yazcam eksik gedik yazmışım zaten neyse anlatmak istediğimi anlamışsın o rahmine düştüğü an başlayacak yani anneliğin sen onu bilmediğin günlerin şimdilik tadını çıkar Allah bize nasip edicek ben inanıyorum çok aratmasın Rabbim biz anneliğe hazırız kuzularımız sağlıkla hayırlısıyla gelsin mühim olan bu testin negatifte çıksa üzülme ben artık üzülmemeye karar verdim Allah ne zaman nasip edeceğini biliyo kaderleri çoktan yazılmış biz emek veririz sabrederiz Allah mükafatlandırır 🤲🏻 Yine çok uzun yazdım ya :KK48:
Uykulu gozlerinden operim.😘 eline gozune yüreğine saglik. Daha fazla tutmayayim seni. Iyi uykular 🤗🧡

Lekelenmeler gebelikte olabiliyor bazen. Bir de gebelik testini hangi marka ile yaptığın çok önemli ben bir kere yaptım negatif cıktı ama içime kurt düştü gidip kan verdim 50lerde cıktı beta. Bir kere başka test ile yaptım silik gördüm beta daha 17idi. O yüzden bence testlerin kacta betayı algılaması onemli. Bence elinizde test varsa sabah ilk idrar ile yapın. Inşallah vardır 🙏🏻
Kaset test yaptim negatif cikti. :(

Dayanamadim yaptim. Tam sabah idrari gibi olmadi rengi koyu degildi ama yaptim negatif cikti. Bugün esim acile soracak kan aliyor musunuz diye.
Hakkınızda hayırlısı olsun canımm sonuca üzülme lütfen babaannemin bi lafı vardı önünü kış tut yaz çıkarsa bahtına diye sen kendini Kanda da negatife hazırla ki sonuca büyük yıkım yaşama ama pozitifse de büyük sevinç yaşarsın sen kendini paralasan da onlar gelecekleri vakti biliyolar şimdiden bizi çıldırtmaya başladılar 😄

Evet tabi ki gündüz kadın doğum polikliniğinde beta tahlili istiyorlar. Normali de o zaten. Adı üzerinde “acil”, gebelik öğrenmek ne kadar acil olabilir ki? Bana da acile git kan ver dediler burda çok görüyorum bunu yapan sadece o arkadaşımız değil. Birçok kişi için normalleşmiş ne yazık ki. Ama yalnızca pandemi dönemi değil normal zamanda da böyle şeyler için acil servisi meşgul etmemek gerektiğini düşünüyorum. Allah korusun daha ciddi bir şey için gittiğinde sıra beklerken anlıyor insan. 😔

Evet tabi ki gündüz kadın doğum polikliniğinde beta tahlili istiyorlar. Normali de o zaten. Adı üzerinde “acil”, gebelik öğrenmek ne kadar acil olabilir ki? Bana da acile git kan ver dediler burda çok görüyorum bunu yapan sadece o arkadaşımız değil. Birçok kişi için normalleşmiş ne yazık ki. Ama yalnızca pandemi dönemi değil normal zamanda da böyle şeyler için acil servisi meşgul etmemek gerektiğini düşünüyorum. Allah korusun daha ciddi bir şey için gittiğinde sıra beklerken anlıyor insan. 😔
Ve bunu hak goruyorlar ne yazik ki, yukarida da yazmis kendisi. Kucuk sehirlerde olabilir tabi, asiri bir yogunluk olmadigindan ama ben istanbul-ankara acillerini gordugumden hayatta yapamam :(

Back