• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Testi yaptim 10 dakika gecti. Hicbir ilerleme olmadi. Posetledim cope attim. Simdi icime kurt düştü aldim baktim cift cizgi. Ama kuruma cizgisi midir bilemedim. Tahminen 1 saat gecti. Testin arkasinda 10 dk sonrasinda olusan sonucu ciddiye almayin yaziyor. 2 Ayri markanin kaset testini aldim onlarda negatif cikti. Bata 3 gun var. Gece idrariyla yaptim. Bilmiyorum cok uzuldum erken gebelik testleri beni hep boyle üzüyor. Keske yapmasaydım.
Benimde 2 gunum gecti gidip kan testi verdim teste 0.5 -5 yaziyordu sizce daha beklemelimiyim

Eklentiler

• 20201107_231051.jpg
    20201107_231051.jpg
    152 KB · Görüntüleme: 339
Fotografta daha belirsiz görünüyor. Esim de gordu ben de gordum. Testi suya tuttum hala cizgi var. Ama iste kuruma mi onu bilemiyorum. Sizce kuruma boyle mi görünür?
Bence kuruma değil.kuruma öyle çizgi halinde çıkmaz.yarin ilk idrarla tekrar yap😊benim 6gun var reglime catliyorum resmen.ovilasyon testiyle denedik bu ay göğsümde herzamaki aylardan farklı bir ağrı var bakalım ne olcak.

5 ten küçük olunca gebelik yok demek. :KK43:

Rica ederim tesekkure hic gerek yok. Keske hep guzel haberler cevaplar versek de onlara tesekkur etsek sadece. Olumsuz cevaplarimiz hic olmasa. :KK43: Idrar testi yaptiniz mi hic?
1 gun oncede idarar testi yaptim ertesi gunu kasiklarim agirmay baslayinca kan testi verdim iste dedim acaba biraz dahami beklemeliyim herkes oyle diyor bi 10 gun bekleseydin dediler

1 gun oncede idarar testi yaptim ertesi gunu kasiklarim agirmay baslayinca kan testi verdim iste dedim acaba biraz dahami beklemeliyim herkes oyle diyor bi 10 gun bekleseydin dediler
Benim takip ettigim bir doktor son adetin ilk gununu 1. Gun sayarak 35. Gunde test yapin diyor. Ama bende o sabir yok.

Yapacagim, insallah vardir. Yarin da tek cizgi cikarsa birkaç gün gecikmeyi bekleyeceğim.
Valla kuruma çizgisi genelde sarı olur kırmızı olmaz o yüzden ben umutlandım tabi siz her ihtimale hazırlayın kendinizi. Ve şuna katılıyorum kesinlikle gecikmeyi beklemek gerekiyor. Çünkü sonra bir de beta hcg arttı mi artmadı mi diye strese giriyoruz. Ama bende dayanamıyorum malesef sizin gibi🙈

Valla kuruma çizgisi genelde sarı olur kırmızı olmaz o yüzden ben umutlandım tabi siz her ihtimale hazırlayın kendinizi. Ve şuna katılıyorum kesinlikle gecikmeyi beklemek gerekiyor. Çünkü sonra bir de beta hcg arttı mi artmadı mi diye strese giriyoruz. Ama bende dayanamıyorum malesef sizin gibi🙈
Bu konuda sabredebilen oldugunu sanmiyorum🙈 bence hepimiz ayniyiz🤭

Back