• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Bunlarda 9 ve10.gun fotolari. 2 li olanda ustteki ovulasyon alttaki gebelik testi. Ilk idrar degil yaptigim testler. Son kez wc gidip 4 saat kadar bisey icmeden bekledim idrara sıkısmayı o sekilde yaptim
Gebelik görünüyor yani ben görüyorum alttakindede çizgi var.insallah gördüğüm gibidir😊

Lekelenmeler gebelikte olabiliyor bazen. Bir de gebelik testini hangi marka ile yaptığın çok önemli ben bir kere yaptım negatif cıktı ama içime kurt düştü gidip kan verdim 50lerde cıktı beta. Bir kere başka test ile yaptım silik gördüm beta daha 17idi. O yüzden bence testlerin kacta betayı algılaması onemli. Bence elinizde test varsa sabah ilk idrar ile yapın. Inşallah vardır 🙏🏻
Testin markasini hatırlıyor musunuz?

İnşallah hamilesinizdir. Benzer belirtiler bana da oluyor gibi ama benim bata daha 12 gün var o yüzden günleri degerlendirip dua ediyorum bakalım.

Aaaa çok ilginç bu arada ben onun erken gebeliğini değil normal kaset testini alıyorum aklınızda olsun baya duyarlılığı iyi. Belki bu biraz daha beklemeniz için size mesajdir 🙄
Testi yaptim 10 dakika gecti. Hicbir ilerleme olmadi. Posetledim cope attim. Simdi icime kurt düştü aldim baktim cift cizgi. Ama kuruma cizgisi midir bilemedim. Tahminen 1 saat gecti. Testin arkasinda 10 dk sonrasinda olusan sonucu ciddiye almayin yaziyor. 2 Ayri markanin kaset testini aldim onlarda negatif cikti. Bata 3 gun var. Gece idrariyla yaptim. Bilmiyorum cok uzuldum erken gebelik testleri beni hep boyle üzüyor. Keske yapmasaydım.

Testi yaptim 10 dakika gecti. Hicbir ilerleme olmadi. Posetledim cope attim. Simdi icime kurt düştü aldim baktim cift cizgi. Ama kuruma cizgisi midir bilemedim. Tahminen 1 saat gecti. Testin arkasinda 10 dk sonrasinda olusan sonucu ciddiye almayin yaziyor. 2 Ayri markanin kaset testini aldim onlarda negatif cikti. Bata 3 gun var. Gece idrariyla yaptim. Bilmiyorum cok uzuldum erken gebelik testleri beni hep boyle üzüyor. Keske yapmasaydım.
Testi bende merak ettim😊

Back