İnşallah ya en güzel zamanda sağlıklaAynen beklediğimiz için her şey belirti gibi geliyor ve sonrası hayal kırıklığı oluyor. Ama ishal olmak hamilelik belirtisi. Bn ilk gebeligimde bizzat yaşadım. Her gebelik aynı da olmaz. Belirti olmadan da bı baktık hamile kalmışız.
Canım senin şeffaf akıntın ne zaman oldu?Benimde adet tarihim 22 si. Bu ay korunmadik. İkinci çocuğu istiyoruz. İlk hamileligimde göğüs etrafındaki damarların belirgin olması dikkatimi çekmişti. Ayrıca ilk hamileligimde ishal vardı belirti olarak. Bu ay ise şeffaf akıntım var. Ve çok nadir yumurtalık çevresinde değişik bikac ağrı girdi o kdr. Beklemedeyim
Benim hep göğüs etrafım koyu nasıl alıcam daha sonra onu hiç bilmiyorumBenim adetime 4 gün kala başlar göğüs ağrısı ama bu ağrı bende 1 haftadır var ve adetteki ağrıdan daha fazla ağrıyor baya büyüdüler meme ucu da koyulaşmış daha pembemsiydi şuan koyu kahve olmuş bilmiyorum ya :S
çooook erken yapmışsın canım.Merhaba kızlar daha adetime 8 9 gün ar ve ben belirtilerim üzerine test yaptım negatif çıktı yine de belli olmaz diye düşünüyorum çünkü baya erken yaptım
Değil mi:) :) kendime hala gülüyorumçooook erken yapmışsın canım.
Amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahİnşallah seni çok bekletmez canım, en kısa zamanda güzel haberi almak umuduyla
Benim de 9 gün var adetime test aldım ama yapmak istemiyorum kendimi zor tutuyorumMerhaba kızlar daha adetime 8 9 gün ar ve ben belirtilerim üzerine test yaptım negatif çıktı yine de belli olmaz diye düşünüyorum çünkü baya erken yaptım
benim imkanım olsa adetin ilk günü başlarım testeDeğil mi:) :) kendime hala gülüyorum
Imkanim olsa derkenbenim imkanım olsa adetin ilk günü başlarım teste
Bencede yapmaBenim de 9 gün var adetime test aldım ama yapmak istemiyorum kendimi zor tutuyorum
Hahaha aynen bakalım artık ilk defa böyle belirtim oldu bu derece göğüs ağrım oldu adetimden 9 gün önce olunca ümitlendim ve ilk defa test yapıcam o yüzden sabırsızlanıyorumBencede yapmabiraz daha sabır gerçi yapsan sonuç negatif olsa "zaten erken yaptım belki çıkmamıştır" dersin benim gibi
Hadi bakalım haberler sende tatlımmmmHahaha aynen bakalım artık ilk defa böyle belirtim oldu bu derece göğüs ağrım oldu adetimden 9 gün önce olunca ümitlendim ve ilk defa test yapıcam o yüzden sabırsızlanıyorum
ekonomi gebelik testlerinin fiyatını da vurdu canım. Erken gebelik testlerini düşün bideImkanim olsa derken
Evet ya haklısınekonomi gebelik testlerinin fiyatını da vurdu canım. Erken gebelik testlerini düşün bide
ekonomi gebelik testlerinin fiyatını da vurdu canım. Erken gebelik testlerini düşün bide
ekonomi gebelik testlerinin fiyatını da vurdu canım. Erken gebelik testlerini düşün bide
Gebelik testi 80 TL markası predictor bende ilk defa aldımekonomi gebelik testlerinin fiyatını da vurdu canım. Erken gebelik testlerini düşün bide
İki üç gün oldu . Yani adetim bittikten on altı gün sonraCanım senin şeffaf akıntın ne zaman oldu?
Gebelik testi 80 TL markası predictor bende ilk defa