hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

İnşallah ya en güzel zamanda sağlıkla

Canım senin şeffaf akıntın ne zaman oldu?

Merhaba kızlar daha adetime 8 9 gün ar ve ben belirtilerim üzerine test yaptım negatif çıktı yine de belli olmaz diye düşünüyorum çünkü baya erken yaptım

Benim hep göğüs etrafım koyu nasıl alıcam daha sonra onu hiç bilmiyorum

Bencede yapma biraz daha sabır gerçi yapsan sonuç negatif olsa "zaten erken yaptım belki çıkmamıştır" dersin benim gibi
Hahaha aynen bakalım artık ilk defa böyle belirtim oldu bu derece göğüs ağrım oldu adetimden 9 gün önce olunca ümitlendim ve ilk defa test yapıcam o yüzden sabırsızlanıyorum

Adetime 5 gün var pkos um ama yumurta takibi yapıldı çatlatma iğnesi vurulmadı soldan yumurtladım diye tek tüplüyüm sol yok çünkü ama doktor deneyin dedi günler verdi. Denedik göğüslerimin ucu çok kaşınıyor belimde bacağımda ağrı oluyor ama sürekli değil anlık romatizma gibi sanki. Sivilcelendim göğüs kenarlarımda damarlanma var Ovülasyon testi vardı evde yaptım böyle çıktı bu gün adetin 27. Günü sanırım adet olacağım gebelik yoktur herhalde

Eklentiler

• 52EEA483-11D1-4609-BD2A-B2B14CF16142.jpeg
    157,5 KB · Görüntüleme: 190
Adete 6 gün civarı var buda erken gebelik testi

Eklentiler

• 578F8219-4A95-4028-86D0-48688D60AD6E.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 275
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…