Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Normalde reglden 1-2 saat önce hafif ağrı olur, 1-2 gün önce de göğüs ağrısı başlar şu an 2 gün gecikti ve regl belirtisi sıfır. Karnıma ve sol kasığıma iğne batması gibi sancılar giriyor. Belirti aramayayım diyorum ama her ay farklı bir olay geliyor başımaMerhaba arkadaşlar. Her ay adet zamanına yakın göğüslerimde ağrı, bacaklarımda ağrı vs hissederim. Ama bu ay hiç bir belirtim yok. Son 6 adet olma günlerim arasında 30-31-31-27-26-27 gün farklarla oldum. Normalde bugün 29.gün. olmam lazım ya da 1 2 gün sonra olmam lazım ama hiç belirti yok. Öğretmenim ve dersteyken 2 farklı günde sanki kasıklarımda bir şey atıp durdu kalp atışı gibi. Hiçbir belirti olmayınca tam anlayamıyorumda. İlk defa regl belirtim yok. Kafam çok karıştı.
Artık sinir olmaya başladım. Sürekli psikolojik olarak belirti arıyor gibi hissediyorum. Normalde hep 28 günde bir olurdum son 1 yıldır günlerde karıştı.Ben de aynı şeyi yaşıyorum. Normalde reglden 1-2 saat önce hafif ağrı olur, 1-2 gün önce de göğüs ağrısı başlar şu an 2 gün gecikti ve regl belirtisi sıfır. Karnıma ve sol kasığıma iğne batması gibi sancılar giriyor. Belirti aramayayım diyorum ama her ay farklı bir olay geliyor başıma
Ay ne güzel bende belirti arayıp duruyorumBenim ne midem bulandı ne kustum ne bişey sadece içime doğuyordu bu sayılıyorsaWc de idrar sonrası ben kesin hamileyim diyordum idrarı görünce ama hani ne gibi bir farklılık gördünüz deseniz bir farklılık tespit etmedim ama hissediyordum anlıyordum yani.Öyle de oldu ilk evde yaptığım testte çıktı bazen bir belirti de vermeyebiliyor bence.
Sonucun belli oldu muMerhaba
Karnımda değişiklikler var.
Gürültülü sürekli.
Kollarımı kaldırıp uzanmaya çalıştığımda karnıma iğnelenme ve bıçak gibi batmalar oluyor.
Ara sıra kasık ağrısı.
Sabah bulantıları.
Regl günüm dündü ancak iki gün daha mühlet verdim bakalım :)
Benim her ay adete 10-11 gün kala başlar göğüs hassasiyetim. Adetine daha çok varmış. 1 hafta daha bekle derim.Merhaba kızlar ben burada yeniyim 2 buçuk yıldır evliyim çocuk yapmaya karar vereli 6 7 ay oldu ve 1 haftadır göğüslerimde aşırı derecede ağrı var aynı zamanda çok büyümüşler birde arada kasık ağrısı oluyor adetime 9 gün var daha ama en net belirtim gögüs ağrısı ve büyümesi sizce hamile miyim test ne zaman yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen
Benim adetime 4 gün kala başlar göğüs ağrısı ama bu ağrı bende 1 haftadır var ve adetteki ağrıdan daha fazla ağrıyor baya büyüdüler meme ucu da koyulaşmış daha pembemsiydi şuan koyu kahve olmuş bilmiyorum ya :SBenim her ay adete 10-11 gün kala başlar göğüs hassasiyetim. Adetine daha çok varmış. 1 hafta daha bekle derim.
Benim göğüs hassasiyetim korunurken 1 hafta önce başlardı, korunmayı bırakınca bir ara kayboldu sonra tekrar geldi, sonra yumurtlama sonrası hemen başladı. 15 aydır hep bunları belirti olarak yorumladım ama hiç pozitif göremedim.Benim adetime 4 gün kala başlar göğüs ağrısı ama bu ağrı bende 1 haftadır var ve adetteki ağrıdan daha fazla ağrıyor baya büyüdüler meme ucu da koyulaşmış daha pembemsiydi şuan koyu kahve olmuş bilmiyorum ya :S
Bu meme halkası koyulaşmasını gebelik belirtisi olarak okuduğum zaman her gün sabah akşam açar bakardımBenim adetime 4 gün kala başlar göğüs ağrısı ama bu ağrı bende 1 haftadır var ve adetteki ağrıdan daha fazla ağrıyor baya büyüdüler meme ucu da koyulaşmış daha pembemsiydi şuan koyu kahve olmuş bilmiyorum ya :S
Benim de 20-22 arası göğüs hassasiyetim var (her zamanki), adet öncesi kabız adet başlayınca ishal olurum bende.Benimde adet tarihim 22 si. Bu ay korunmadik. İkinci çocuğu istiyoruz. İlk hamileligimde göğüs etrafındaki damarların belirgin olması dikkatimi çekmişti. Ayrıca ilk hamileligimde ishal vardı belirti olarak. Bu ay ise şeffaf akıntım var. Ve çok nadir yumurtalık çevresinde değişik bikac ağrı girdi o kdr. Beklemedeyim
Benim göğüs hassasiyetim korunurken 1 hafta önce başlardı, korunmayı bırakınca bir ara kayboldu sonra tekrar geldi, sonra yumurtlama sonrası hemen başladı. 15 aydır hep bunları belirti olarak yorumladım ama hiç pozitif göremedim.
Fazla kafa yormadan adet beklemek en iyisi.
Evet haklısın en iyisi adeti beklemek fakatt ben ilk defa böyle adetten çok erken göğüs ağrısı yaşıyorum göğüslerim küçük benim baya büyümüşler çok ağrı var ilk defa bu başıma gelince şüphelendim vallahi
Benim ilk defa başıma geldi o yüzden ümitlendim yaBu meme halkası koyulaşmasını gebelik belirtisi olarak okuduğum zaman her gün sabah akşam açar bakardım
Bir koyulaşıp bir pembeleşiyor bazen küçülüp bazen büyüyor bende gebelik belirtisi olmadı bu durum.
İnşallah seni çok bekletmez canım, en kısa zamanda güzel haberi almak umuduylaBenim ilk defa başıma geldi o yüzden ümitlendim ya
Aynen beklediğimiz için her şey belirti gibi geliyor ve sonrası hayal kırıklığı oluyor. Ama ishal olmak hamilelik belirtisi. Bn ilk gebeligimde bizzat yaşadım. Her gebelik aynı da olmaz. Belirti olmadan da bı baktık hamile kalmışız.Benim de 20-22 arası göğüs hassasiyetim var (her zamanki), adet öncesi kabız adet başlayınca ishal olurum bende.
Belirti arayıp kafa yordukça istemeden de olsa strese dönüşüyor.
Ben artık saldım 15 ay her türlü belirtiyi de yaşadım.