hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Gebeliginiz öğrenene kadar hiç mi belirtiniz yoktu benimde yok 😔
İnanin hiç ama hiç belirtim yoktu. Daha önce de 3 gebelik yaşamıştım hepsinde ayni belietiler vardi o yüzden bunda belirti olmayinca gebe olmadigima o kadar emindim ki. Hatta önce ki yorunlarima bakarsanjz görürsünüz:) . Tam adet günüm de kasik ve göğüs ağrım olmaya başladı

İnanin hiç ama hiç belirtim yoktu. Daha önce de 3 gebelik yaşamıştım hepsinde ayni belietiler vardi o yüzden bunda belirti olmayinca gebe olmadigima o kadar emindim ki. Hatta önce ki yorunlarima bakarsanjz görürsünüz:) . Tam adet günüm de kasik ve göğüs ağrım olmaya başladı
Klomen kullandım bende bu ay ayın sekizinde test yapicam benim de belirtim yok tutmadı diye düşünüyorum ama inşallah tutmuştur

Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı? Bat cuma günüydü. Gebelik testi negatif çıktı o gün. Adetim 2 gün gecikti. Özellikle dün çok şiddetli kasık ağrım oldu, bacağıma da vurdu. Bugün 3.gün peçeteye kahverengi pembe leke geliyor ara sıra. Bugün de gebelik testi negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum. Adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Ama dünkü daha çok yumurtlama ağrısı gibiydi. Sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı. Yumurtalıklarım geriliyor sanki.

Eklentiler

• Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-06-05-19-42-47-091_com.miui.gallery.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 130
Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı? Bat cuma günüydü. Gebelik testi negatif çıktı o gün. Adetim 2 gün gecikti. Özellikle dün çok şiddetli kasık ağrım oldu, bacağıma da vurdu. Bugün 3.gün peçeteye kahverengi pembe leke geliyor ara sıra. Bugün de gebelik testi negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum. Adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Ama dünkü daha çok yumurtlama ağrısı gibiydi. Sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı. Yumurtalıklarım geriliyor sanki.
Gebeligimi öğrenene kadar adet ağrılarım vardı çok fena.Soyleniyodum bı turlu adet olamadım diye.Meger hamileymisim :)
Ben çok bilmiyorum ovulasyon testini.Bu fotoğraf normal gebelik testi değil mi?

Gebeligimi öğrenene kadar adet ağrılarım vardı çok fena.Soyleniyodum bı turlu adet olamadım diye.Meger hamileymisim :)
Ben çok bilmiyorum ovulasyon testini.Bu fotoğraf normal gebelik testi değil mi?
LH kiti bu, kaset şeklinde, o yüzden gebelik testine benziyor ama işte LH ölçüyor. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenleri gördükçe bi umut işte. 🥺 Dün aşırı şiddetli ağrım oldu, dedim bu sefer kesin geliyo kırmızılar. Ama değişik de bi ağrı sanki yumurtlama ağrısına benzer. Ama bacağıma vurdu çok. Bugün de tersine daha çok adet ağrısına benzer şekilde ağrım var ama çok hafif. Göğüslerim filan acımıyor, hiç acımaz zaten. Ama çok dolgun sanki, damarlar belirgin filan. Dudağım uçukladı. İnşallah vücudum bana oyun oynamıyordur yine. Bu seferki hissiyat çok farklı ama işte belirsizlik... 😒

LH kiti bu, kaset şeklinde, o yüzden gebelik testine benziyor ama işte LH ölçüyor. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenleri gördükçe bi umut işte. 🥺 Dün aşırı şiddetli ağrım oldu, dedim bu sefer kesin geliyo kırmızılar. Ama değişik de bi ağrı sanki yumurtlama ağrısına benzer. Ama bacağıma vurdu çok. Bugün de tersine daha çok adet ağrısına benzer şekilde ağrım var ama çok hafif. Göğüslerim filan acımıyor, hiç acımaz zaten. Ama çok dolgun sanki, damarlar belirgin filan. Dudağım uçukladı. İnşallah vücudum bana oyun oynamıyordur yine. Bu seferki hissiyat çok farklı ama işte belirsizlik... 😒
Peki normal idrar testi yaptinizmi bu ovulasyondan sonra ? Ya gerçekten kimseyi boşa umitlendirmek istemem ama benimde belirtilerim hep adet belirtisiydi.Gecikmemin 4.gunu bulantım olunca şüphelenip test yaptım.İsterseniz bı kan verin daha garanti olur sanki

Peki normal idrar testi yaptinizmi bu ovulasyondan sonra ? Ya gerçekten kimseyi boşa umitlendirmek istemem ama benimde belirtilerim hep adet belirtisiydi.Gecikmemin 4.gunu bulantım olunca şüphelenip test yaptım.İsterseniz bı kan verin daha garanti olur sanki
Cuma günü bat günümdü. O gün gebelik testi yaptım, negatifti. Bugün de gecikmenin 3.günü, peçeteye kahverengi leke gelince belki yerleşme kanamasıdır umuduyla yine gebelik testi yaptım ama o da negatif malesef. Belki bi umut diye ovulasyona bağlandım açıkçası. Bat günü ovulasyon daha silikti, koyulaşma var.

Cuma günü bat günümdü. O gün gebelik testi yaptım, negatifti. Bugün de gecikmenin 3.günü, peçeteye kahverengi leke gelince belki yerleşme kanamasıdır umuduyla yine gebelik testi yaptım ama o da negatif malesef. Belki bi umut diye ovulasyona bağlandım açıkçası. Bat günü ovulasyon daha silikti, koyulaşma var.
Sabırla bekleyelim bakalım lekelenmeler olabilir.Kirmizi kan görene kadar bekleyelim:)

Adete 2 gün kaldı bilmiyorum ki 🙄
Benimde öyle bat 7 haziran. 4 gün kala çok az bir kahve akıntım oldu silince geldi. 1 hafta sağ yumurtalıkta ağrım vardı ve gögüslerim aşırı ağrıyor. Hafif sancı başladı bugün regl ağrısı gibi ve ilk defa ayak tabanlarımda yanma var

Benimde öyle bat 7 haziran. 4 gün kala çok az bir kahve akıntım oldu silince geldi. 1 hafta sağ yumurtalıkta ağrım vardı ve gögüslerim aşırı ağrıyor. Hafif sancı başladı bugün regl ağrısı gibi ve ilk defa ayak tabanlarımda yanma var
Benimde ayak tabanlarim yanıyor akıntım var sırtım çok ağrıyor gohuslerim sis ama koyulasti rengi uçları kaşınıyor bilemedim zaten bir iki güne kan vercem

Merhabalar bu ay ilk kez planlı birliktelik yaşamaya başladık yani yumurtlama günlerini şehirdışı işlerimizden kalan günlerde değerlendirmeye çalıştık. 28-29-30 günde bir adet görüyorum. 10 hazirana kadar regl olmam gerekiyor. Ama daha önceki aylarda yaşamadığım şeyler yaşıyorum bu konuda araştırma yaparken bu başlığa rastladım ve yazılanların tamamını okudum ben de paylaşmak istiyorum. Normalde çok akıntım olur bazı dönemlerde gün içinde 2 kere filan iç çamaşırı değiştirme ihtiyacı duyarım bu ay yumurtlama döneminden bu güne kadar yaklaşık 10 gündür hiç akıntım olmadı desem yeridir bugün çok az olmaya başladı. Yaklaşık 1 haftadır alt karnımın kasıklara yakın kısmının sağ tarafında iğne batması şeklinde 10-15 sn kadar süren ağrılar oluyor. Bir de normalde iştahım adete yaklaştıkça aşırı artar ancak bu aralar hiç iştahım yok günde tek öğün yemek yiyip sonrasında meyve ile geçiştiriyorum. Göğüslerim normalde de büyük o nedenle bir değişiklik fark etmedim aşırı bir ağrı yok. Bu akşam hafif bir mide bulantısı oldu. Hissettiğim başka bir şey yok şimdilik. Normalde adet olacağım zamana yaklaştıkça göğüslerim büyür akıntım artar iştahım ve tatlı isteğim tavan yapardı adet olduktan 1-2 saat sonrasına kadar da hiç ağrım olmazdı. Bakalım biraz farklılıklar var ama birkaç gün sonra anlaşılır buraya da yazacağım. Rabbim hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Merhaba arkadaşlar. Her ay adet zamanına yakın göğüslerimde ağrı, bacaklarımda ağrı vs hissederim. Ama bu ay hiç bir belirtim yok. Son 6 adet olma günlerim arasında 30-31-31-27-26-27 gün farklarla oldum. Normalde bugün 29.gün. olmam lazım ya da 1 2 gün sonra olmam lazım ama hiç belirti yok. Öğretmenim ve dersteyken 2 farklı günde sanki kasıklarımda bir şey atıp durdu kalp atışı gibi. Hiçbir belirti olmayınca tam anlayamıyorumda. İlk defa regl belirtim yok. Kafam çok karıştı.

X