- 14 Eylül 2021
- 2.305
- 1.434
Gebeliginiz öğrenene kadar hiç mi belirtiniz yoktu benimde yokEvett çok iyi olurr .. senin bat tarihin nedir peki. Benim 28 Mayıs ama şuan hiç belirtim yok.acaba daha erken mi yoksa bu ay da mi fiyasko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliginiz öğrenene kadar hiç mi belirtiniz yoktu benimde yokEvett çok iyi olurr .. senin bat tarihin nedir peki. Benim 28 Mayıs ama şuan hiç belirtim yok.acaba daha erken mi yoksa bu ay da mi fiyasko
İnanin hiç ama hiç belirtim yoktu. Daha önce de 3 gebelik yaşamıştım hepsinde ayni belietiler vardi o yüzden bunda belirti olmayinca gebe olmadigima o kadar emindim ki. Hatta önce ki yorunlarima bakarsanjz görürsünüz:) . Tam adet günüm de kasik ve göğüs ağrım olmaya başladıGebeliginiz öğrenene kadar hiç mi belirtiniz yoktu benimde yok
Klomen kullandım bende bu ay ayın sekizinde test yapicam benim de belirtim yok tutmadı diye düşünüyorum ama inşallah tutmuşturİnanin hiç ama hiç belirtim yoktu. Daha önce de 3 gebelik yaşamıştım hepsinde ayni belietiler vardi o yüzden bunda belirti olmayinca gebe olmadigima o kadar emindim ki. Hatta önce ki yorunlarima bakarsanjz görürsünüz:) . Tam adet günüm de kasik ve göğüs ağrım olmaya başladı
Bende klomen kullandım bu ay. Yumurtlama akıntısıni her gün kontrol ettimve gördüm. Onu görünce de degerlendirdik.Klomen kullandım bende bu ay ayın sekizinde test yapicam benim de belirtim yok tutmadı diye düşünüyorum ama inşallah tutmuştur
Ne durumdasınız ? Benimde şuan tabanlarım yanıyorHamilemiydiniz ? El ve ayak tabanlarıniz yandığında şuan benimde öyle merak ettim
Sonuç belli mi ? Benimde 2 gündür ayak tabanımlarım yanıyor gebelik belirtisimi diye merak ediyorumBeni bu ay çok sıcak basıyor. El ve ayak tabanım yanıyor. Bakalım hayırlısı
Adete 2 gün kaldı bilmiyorum kiNe durumdasınız ? Benimde şuan tabanlarım yanıyor
Gebeligimi öğrenene kadar adet ağrılarım vardı çok fena.Soyleniyodum bı turlu adet olamadım diye.Meger hamileymisim :)Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenler var mı? Bat cuma günüydü. Gebelik testi negatif çıktı o gün. Adetim 2 gün gecikti. Özellikle dün çok şiddetli kasık ağrım oldu, bacağıma da vurdu. Bugün 3.gün peçeteye kahverengi pembe leke geliyor ara sıra. Bugün de gebelik testi negatif. Bi de ovulasyon testi deniyim dedim. Görseli bırakıyorum. Adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Ama dünkü daha çok yumurtlama ağrısı gibiydi. Sol yumurtalığım çok şiddetli ağrıdı. Yumurtalıklarım geriliyor sanki.
LH kiti bu, kaset şeklinde, o yüzden gebelik testine benziyor ama işte LH ölçüyor. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenleri gördükçe bi umut işte. Dün aşırı şiddetli ağrım oldu, dedim bu sefer kesin geliyo kırmızılar. Ama değişik de bi ağrı sanki yumurtlama ağrısına benzer. Ama bacağıma vurdu çok. Bugün de tersine daha çok adet ağrısına benzer şekilde ağrım var ama çok hafif. Göğüslerim filan acımıyor, hiç acımaz zaten. Ama çok dolgun sanki, damarlar belirgin filan. Dudağım uçukladı. İnşallah vücudum bana oyun oynamıyordur yine. Bu seferki hissiyat çok farklı ama işte belirsizlik...Gebeligimi öğrenene kadar adet ağrılarım vardı çok fena.Soyleniyodum bı turlu adet olamadım diye.Meger hamileymisim :)
Ben çok bilmiyorum ovulasyon testini.Bu fotoğraf normal gebelik testi değil mi?
Peki normal idrar testi yaptinizmi bu ovulasyondan sonra ? Ya gerçekten kimseyi boşa umitlendirmek istemem ama benimde belirtilerim hep adet belirtisiydi.Gecikmemin 4.gunu bulantım olunca şüphelenip test yaptım.İsterseniz bı kan verin daha garanti olur sankiLH kiti bu, kaset şeklinde, o yüzden gebelik testine benziyor ama işte LH ölçüyor. Ovulasyon testi ile gebelik öğrenenleri gördükçe bi umut işte. Dün aşırı şiddetli ağrım oldu, dedim bu sefer kesin geliyo kırmızılar. Ama değişik de bi ağrı sanki yumurtlama ağrısına benzer. Ama bacağıma vurdu çok. Bugün de tersine daha çok adet ağrısına benzer şekilde ağrım var ama çok hafif. Göğüslerim filan acımıyor, hiç acımaz zaten. Ama çok dolgun sanki, damarlar belirgin filan. Dudağım uçukladı. İnşallah vücudum bana oyun oynamıyordur yine. Bu seferki hissiyat çok farklı ama işte belirsizlik...
Cuma günü bat günümdü. O gün gebelik testi yaptım, negatifti. Bugün de gecikmenin 3.günü, peçeteye kahverengi leke gelince belki yerleşme kanamasıdır umuduyla yine gebelik testi yaptım ama o da negatif malesef. Belki bi umut diye ovulasyona bağlandım açıkçası. Bat günü ovulasyon daha silikti, koyulaşma var.Peki normal idrar testi yaptinizmi bu ovulasyondan sonra ? Ya gerçekten kimseyi boşa umitlendirmek istemem ama benimde belirtilerim hep adet belirtisiydi.Gecikmemin 4.gunu bulantım olunca şüphelenip test yaptım.İsterseniz bı kan verin daha garanti olur sanki
Sabırla bekleyelim bakalım lekelenmeler olabilir.Kirmizi kan görene kadar bekleyelim:)Cuma günü bat günümdü. O gün gebelik testi yaptım, negatifti. Bugün de gecikmenin 3.günü, peçeteye kahverengi leke gelince belki yerleşme kanamasıdır umuduyla yine gebelik testi yaptım ama o da negatif malesef. Belki bi umut diye ovulasyona bağlandım açıkçası. Bat günü ovulasyon daha silikti, koyulaşma var.
İnşallah, hayırlı haberler alabilmek duasıyla...Sabırla bekleyelim bakalım lekelenmeler olabilir.Kirmizi kan görene kadar bekleyelim:)
Benimde öyle bat 7 haziran. 4 gün kala çok az bir kahve akıntım oldu silince geldi. 1 hafta sağ yumurtalıkta ağrım vardı ve gögüslerim aşırı ağrıyor. Hafif sancı başladı bugün regl ağrısı gibi ve ilk defa ayak tabanlarımda yanma varAdete 2 gün kaldı bilmiyorum ki
Benimde ayak tabanlarim yanıyor akıntım var sırtım çok ağrıyor gohuslerim sis ama koyulasti rengi uçları kaşınıyor bilemedim zaten bir iki güne kan vercemBenimde öyle bat 7 haziran. 4 gün kala çok az bir kahve akıntım oldu silince geldi. 1 hafta sağ yumurtalıkta ağrım vardı ve gögüslerim aşırı ağrıyor. Hafif sancı başladı bugün regl ağrısı gibi ve ilk defa ayak tabanlarımda yanma var
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım.Benimde ayak tabanlarim yanıyor akıntım var sırtım çok ağrıyor gohuslerim sis ama koyulasti rengi uçları kaşınıyor bilemedim zaten bir iki güne kan vercem
İnsallh cnmİnşallah hayırlı haberler alırsın canım.