hamilelik belirtileri ve şüphesi olanlar

Selamlar benim durumum biraz karmaşık geçen ay adetim bitti 3 gün leke geldi bu ay adetim 4 gün gecikti inanılmaz bir halsizlik, uyku hali, mide yanması, bulantı var🙈Bugün duramadım test yaptım negatif😔Ama karnımda göbek deliğimin üstünde bir sertlik var ne olduğunu anlayamıyorum 😔Bacaklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor... Benzeri durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Kendimden başlıyorum.
Mide bulantısı yaşıyorum
Mide yanması ve ağrısı şu 2 gundur çok.
Karnımda kasıklarımda tuhaf tuhaf sancılar hareketler vs. (bagırsak olabilir)
Sık idrar çkmadan kastımız gunde kaç arkadaşlar?? Mesela benim küçük için 6 ya da 7 oluyor ama çok az geliyor her seferinde.
Bu sabah birden sıçradım ateş basması birden baş dönmesi oluyor.
Karın ağrısı yaşıyorum sabahları ve bazen gunduzleri.
Akıntım adetin 15. Gunune kadar beyaz Akıntım da vardı son zamanlarda azaldı baya
Bir de en önemlisi benim için bu uyku akşamları 8den sonra uykum geliyor ve uyuyorum uykluyorum, gun içinde bile baygın oluyorum Bi noktadan sonra ve halsizlik aşırı derecede hiç bişey yapasım gelmiyor.
Göğüsleri asla anlayamıyorum belki de kendimi kandırıyorum kararıp büyümeleri noktasında.
Bi de vajnama igne batıyor Gögüslerimee igne batıyor gibi oluyor bazen
Biliyorum çok belirti var bu kadar ugrasacagına test yap diyorsunuz ama testte negatiifi görmektense bunu tercih ederim.
Bir de bu kadar çok vuxcudumuzu dinleme sebebimiz bir sonraki ay için faydalı oluyor bence.
Sat 26 NİSAN
Bat belli değil 23 ila 30 gun arası gidip geliyorum. En erken 19 mayıs regl gunum olması lazım.
HAYDİ KIZLAR KONUŞALIM...
Merhaba birebir aynı şikayetleri yasiyoeum adetim 6 gün gecikti dün test yaptım 2.cizgi silik çıktı ve bir gün sonra ateş basması mide bulantısı ile uyandım az miktar kan aktı ve baygınlık geçirdim. Kan verdik kanda birşey çıkmadı. Acaba çok küçük olduğu için mi çıkmadı tahlili tekrar yaptırmalı mıyım ?

Merhaba birebir aynı şikayetleri yasiyoeum adetim 6 gün gecikti dün test yaptım 2.cizgi silik çıktı ve bir gün sonra ateş basması mide bulantısı ile uyandım az miktar kan aktı ve baygınlık geçirdim. Kan verdik kanda birşey çıkmadı. Acaba çok küçük olduğu için mi çıkmadı tahlili tekrar yaptırmalı mıyım ?
Olsa idi kanda cıkardı kesin ama beta hcg İcin verdiniz dmi kanı?

Olsa idi kanda cıkardı kesin ama beta hcg İcin verdiniz dmi kanı?
Sağlık ocağı uzak olduğu için sağlık kabinine verdim o da beta bakmamış sadece pozitif negatif bakmış. 2 tane daha yaptım şimdi yine silik çıktı ikinci çizgi ikisinde de

Eklentiler

• IMG_20220525_162150_528~2.jpg
    IMG_20220525_162150_528~2.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 142
Sağlık ocağı uzak olduğu için sağlık kabinine verdim o da beta bakmamış sadece pozitif negatif bakmış. 2 tane daha yaptım şimdi yine silik çıktı ikinci çizgi ikisinde de
Bu teste bakarak var gozukuyo canım🙏🙏🙏🙏😍 inşallah vardır ama pozitif negatif olayını anlamadım canım.

KIZLAR ben de ovulasyon testi sipariş ettim bugun elime ulaşacak ınşallah 24 adet artı 3 gebelik testi laboquick verdim.

Bu teste bakarak var gozukuyo canım🙏🙏🙏🙏😍 inşallah vardır ama pozitif negatif olayını anlamadım canım.
Sağlık kabininde beta bakmiyormus cihaz normal gebelik testi gibi negatif ve pozitif olayı varmış. Ben bunu sonradan öğrendim. inşallah vardır herkes var kesin dedi. Bugün yaptığım 4.test ve hepsi aynı. Sizce nedir durum 🌺

Sağlık kabininde beta bakmiyormus cihaz normal gebelik testi gibi negatif ve pozitif olayı varmış. Ben bunu sonradan öğrendim. inşallah vardır herkes var kesin dedi. Bugün yaptığım 4.test ve hepsi aynı. Sizce nedir durum 🌺
İlk defa duyuyorum ben de kan vererek negatif pozitif olayına idrar da değilmiş. Bi kaç gun geçsin tekrar yapın koyulaşırsa zaten kesin hamilesinizdir. Şu anda da hamilelik gozukuyo yani bende çıksa idim hamileyim diye havalara uçardım tadını çıkartın😂😂😂🙏🙏🙏🙏🙏

Eğer bekleyemem dersen yarına Bi randevu al ultrasona gir canım

İlk defa duyuyorum ben de kan vererek negatif pozitif olayına idrar da değilmiş. Bi kaç gun geçsin tekrar yapın koyulaşırsa zaten kesin hamilesinizdir. Şu anda da hamilelik gozukuyo yani bende çıksa idim hamileyim diye havalara uçardım tadını çıkartın😂😂😂🙏🙏🙏🙏🙏
İnanki sevinemiyorum net olmadigu için ama bütün yaptığım testlerinde bu şekilde çıkması imkansız sanırım. Ve küçük olduğu için silik çıkıyor galiba tam anlamıyorum bu konuları 4 aylık evliyim 😂 yarın sabah mecbur sağlık ocağına gideceğim beta hormununa baktiracagim 👍

İnanki sevinemiyorum net olmadigu için ama bütün yaptığım testlerinde bu şekilde çıkması imkansız sanırım. Ve küçük olduğu için silik çıkıyor galiba tam anlamıyorum bu konuları 4 aylık evliyim 😂 yarın sabah mecbur sağlık ocağına gideceğim beta hormununa baktiracagim 👍
Evet evet küçükse aynı böyle çıkıyor

Evet evet küçükse aynı böyle çıkıyor
Bakalim yarın sabahı iple çekiyorum ❤️ ayrıca da çikolata kistim var ve tıp 1 diyabet hastasıyım o yüzden resmen şans olacak bu bebek bana inşallah rabbim isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin 💕

Kızlar ne durumdasiniz. Gelen giden bişey var mi :-) . Bende yarın 28. Günümde olacamm bugun aşırı göğüs kasik ağrım başladı. Hic ihtimal vermiyorum bu aya ama insallah yanıltır beni ya. Adet döngum 28-30 arası. Geri sayim başladı:)

X