- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
73 atanamadım ben okul biter bitmez evlendimAnladim canim o bölümde iyi baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
73 atanamadım ben okul biter bitmez evlendimAnladim canim o bölümde iyi baya
Tiksinme şişkinlik yapan midenize ağır gelenNe gibi canim yasak olarak mi yoksa yiceklere karsi tiksinme falan varmi diye mi soruyosun
73 atanamadım ben okul biter bitmez evlendim
Aynen bende öyle yaptım nasip bakalımBende atanamadim kuzum izmirdeuken özelde calisirdim orda baya denemim oldu iste evkenince işten ayrildik atama bekliyoz daha
Tiksinme şişkinlik yapan midenize ağır gelen
Evet Allah büyük biz çocuklarımıza yapmayalım böyle şeyler hele ki şiddet... Bi tokat dahi olsa vurmayalım sabrımız taşsa bile. Ben de sessiz kalmıcaktım o gün ki şiddete ama tam polisi ararken babam aldı teli elimden o evden çıkarken ayağımda terlik vardı ayakkabı mı bile giymedimCanım senin hikayeni okudum Allah yardımcın olsun ben sırf düğünde dış çekim yapmadım diye üzülürken senin hikayeni okudum resmen ufacık birşey için nasıl üzüldüm diyip kendime kızdım sende üzülme Allah büyük
Ben gebelik testi ne kadar yaptım hepsi hayal kırıklığı oldu kanda öğrendim
Sebze meyve tarzı şeyler yiyorum tatlı çekmedi kıyma yiyemiyorum şimdiden başladım Allah sonumu hayır etsin evet aynıyız seninleValla salçali yağli yemekleri hic yemek istemiyorum genekde salata hafif şeyler çorba bunlari canim istiyor bide tatliii
Senin nasil durumların ayni haftadaymidiz zaten aynimi durumlar aserme varmi ben geçen de tulumba tatlısı çekti canim
Sebze meyve tarzı şeyler yiyorum tatlı çekmedi kıyma yiyemiyorum şimdiden başladım Allah sonumu hayır etsin evet aynıyız seninle
Ben herşeyi yiyemiyorum maalesef tiksinti var
Tamam teşekkür ederim canımCok cok silik var sanki tam belli degil fotoda ama sen daha iyi görürsün ordan biraz daha bekle bakalim adetin gelcekmi gelmezse kan testi yaptir
Allah babanı senin eline düşürür merak etme biz yaralarımızı yaradana havale ettik. Çocukların dünyasını çok iyi bilirim onlara bazen bir tokat hayatlarını karartırEvet Allah büyük biz çocuklarımıza yapmayalım böyle şeyler hele ki şiddet... Bi tokat dahi olsa vurmayalım sabrımız taşsa bile. Ben de sessiz kalmıcaktım o gün ki şiddete ama tam polisi ararken babam aldı teli elimden o evden çıkarken ayağımda terlik vardı ayakkabı mı bile giymedim
Baba evinden duayla çıkmak yerine bedduayla çıktım. Şimdi ki rahatım prenses te yok çok şükür. Onlar sıkıntı içindelermiş
Ben herşeyi yiyemiyorum maalesef tiksinti var
Ben çilek çok yiyorumBencede daha ilk aylardan fazla yememek istiyorum ama canım cekince napiyim bazen nutella kasikladigim oluyo
Evet bi tokat bi kötü laf yetiyo insanın hayatı boyunca aklından çıkmıyo babamın akıllancagını sanmıyorum haber göndermiş geçenlerde özür dilicekmişim...Allah babanı senin eline düşürür merak etme biz yaralarımızı yaradana havale ettik. Çocukların dünyasını çok iyi bilirim onlara bazen bir tokat hayatlarını karartır
Aynen ekşi sevmiyorum tatlı sevmiyorum tuhaf yaniBen herşeyi yiyemiyorum maalesef tiksinti var
Ben çilek çok yiyorum
Tek tiksinmediğim şey yaprak sarma hamile kalmadan önce sarıp atmıştım dondurucuya Allah tan.Yaaa o çok kötü ışte
Sen napmayı düşünüyorsunEvet bi tokat bi kötü laf yetiyo insanın hayatı boyunca aklından çıkmıyo babamın akıllancagını sanmıyorum haber göndermiş geçenlerde özür dilicekmişim...